Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Steenbok oktober 2019

Algemeen

De meeste planeten staan aan de linkerkant van de Steenbok-horoscoop, de Oostkant.

Carrière en zelfstandigheid gaan de komende maanden de hoofdrol spelen voor de Steenbok.

Vanaf 3 oktober 2019 “loopt” Pluto in Steenbok weer direct en vanaf 5 oktober 2019 verhuist ook de vurige Mars van West naar Oost. Een ambitieuze periode van onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid om omstandigheden naar jouw hand te zetten.

Jouw privé-leven, zakelijke en privé relaties en gezondheid vereisen wel wat aandacht.

Liefde en Relaties

Tot begin januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Een periode van plotselinge en verrassende ontwikkelingen in je liefdesleven, maar ook van spanning en passie in de vaste relaties.

De single Steenbok is vooral op zoek naar vriendschap en uitwisseling en vindt dit in de sociale kring, sociale en spirituele bijeenkomsten, op een feestje met vrienden of tijdens het netwerken.

Oktober 2019 is een naar buiten gerichte en sociale maand om samen te zijn met vrienden, met elkaar te delen en met elkaar te praten. Vrienden spelen in oktober 2019 een grote rol. Iemand in jouw omgeving koestert speciale gevoelens voor jou. Naast waardevolle inzichten bieden vrienden jou emotionele en morele steun, want je bent onzeker over je gevoelens.

De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid en dat versterkt deze sociale en naar buiten gerichte energie en laat een spectaculair en veelbelovend begin zien van de maand november 2019!

Familie en Huis

De Volle Maan van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, of familieomstandigheden. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met een verbouwing of aankoop of verkoop van onroerend goed of je stelt deze plannen even uit tot een latere periode. Jouw kinderen gaan door een belangrijke transformatieperiode en hebben jouw aandacht en liefde nodig. Het gaat dus om het vinden van een goede balans tussen carrière en privé-leven, Steenbok.

Carrière

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 viel in jouw Huis van Carrière. In oktober 2019 komt er een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn die door de invloed van Neptunus waarschijnlijk verweven zijn met spiritualiteit en idealisme. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf of studieresultaten. Vooral goede resultaten voor de wetenschap en technologie. De rode Strijder Mars reist vanaf 5 oktober tot 19 november 2019 door jouw Huis van Carrière. Mars maakt ambitieus, creatief, gedreven en gericht om vooruitgang te boeken. Aan het begin van oktober 2019 moet je echter terughoudend zijn met het nemen van risico’s. Stel een impulsieve zakelijke beslissing uit. Op 8 oktober 2019 is de Zon vierkant Saturnus in Steenbok. Je krijgt dan tijdens deze drukke dag te maken met tegenwerking of je wordt onder druk gezet.

Financiën

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 viel in jouw Huis van Carrière en daardoor zijn er deze maand positieve ontwikkelingen zoals een nieuwe baan of promotie. Aan het begin van deze maand kun je echter financiële problemen ervaren want de financiële beloning, uitbetaling van je salaris of betaling van facturen laat op zich wachten.

Vanaf 10 oktober 2019 komt er meer geld binnen en kun je aan je betalingsverplichtingen voldoen.

Geld wordt in oktober 2019 uitgegeven aan huishoudelijke artikelen, gezin, partner of aan persoonlijke luxe. Aan het eind van oktober 2019 moet je de hand op de knip houden.

Gezondheid

Aan het begin van oktober 2019 besef je hoe belangrijk ontspanning is. De eerste drie weken van oktober 2019 kunnen met de Zon in Weegschaal wat delicaat zijn. Je bent dan meer vatbaar om verkouden te worden of griep of spierpijn te krijgen. Verwen jezelf deze maand eens met een saunabezoek of een lekkere massage. Als je jezelf verwaarloost of de lat te hoog legt voor jezelf, kun je last krijgen van stressklachten. 

Stress kun je echt niet gebruiken, dus laat tijdig spanningen los. Los ook tijdig problemen op met collega’s of familieleden voor je innerlijke rust.

Advies

Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder daar anderen voor nodig te hebben.

Samenwerking is altijd goed, maar nu ben jij aan de beurt.

Tot 8 oktober 2019 reist carrièreplaneet Venus nog door jouw Huis van Carrière. Tijdens het netwerken kom je in contact met mensen die je zullen helpen bij je professionele ontwikkeling of om gestelde doelen te bereiken.

Het bijwonen van conferenties en seminars kan een waardevolle bijdrage leveren aan het succes in je carrière.

error: Content is protected !!