Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Verduisteringen van maart en april 2024 zijn van invloed op je werk, dagelijkse routine, gezondheid en werk. April 2024 kan door Mercurius retrograde en de Verduisteringen chaotisch verlopen. Schorpioen sluit een hoofdstuk af, een verschuiving van de innerlijke wereld naar de buitenwereld. Op 23 april 2024 is er een emotioneel geladen Volle Maan in Schorpioen, de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en jouw specifieke inbreng in dit leven. Een project dat met de Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 is begonnen, komt dan tot voltooiing of laat de resultaten ervan zien.
Dit geldt bovenal voor de Schorpioen die geboren is tussen 24 en 29 oktober.
De focus in april 2024 ligt op samenwerking, werk, liefde, relaties en gezondheid.

Liefde en Relaties
Vissen staat voor het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie.
Mars reist tot 30 april 2024 door Vissen en tijdens die periode kan er een speciale ontmoeting zijn of in de vaste relatie krijg je het gevoel alsof het allemaal nieuw is en wil je elkaar opnieuw ontdekken. Door de invloed van Saturnus en Neptunus in Vissen in het 5e Huis van Liefde komen serieuze spirituele verbindingen tot stand. Stier staat voor het Huis van Relaties.
De Jupiter/Uranus-conjunctie in Stier van 21 april 2024 valt voor Schorpioen in het 7e Huis van Relaties, partnerschappen en Verbindingen. Deze conjunctie laat een verbintenis in je relatie zien zoals een huwelijk of partnerschap. Dit is ook een persoonlijke transformatie waarin je jezelf bevrijdt van een ongezonde relatiedynamiek. Door de invloed van de retrograde Mercurius in Ram ga je nadenken over jouw rol in de relatie, maar ook over compromissen, wederkerigheid en de verdeling van energie binnen de relatie. Het dierenriemteken Stier staat tegenover Schorpioen, dus er is geen ontkomen aan. Zowel in je intieme relatie, gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking komt er een belangrijk keerpunt in je leven. Uranus in Stier wil de stagnerende, beperkende energie in relaties doorbreken om ruimte te maken voor meer bevrijdende vormen van partnerschap! Jupiter versterkt die energie.
Familie en Huis
Waterman staat voor jouw 4e Huis van Familie en Huis. Pluto is jouw astrologische heerser.
Met Pluto in Waterman gaat het over veiligheid, stabiliteit en de relatie die je hebt met je gezin en familie. Pluto is begin en einde, dus Schorpioen kan te maken krijgen met grote verschuivingen zoals sterfgevallen, geboorte, echtscheiding en huwelijk.
De verschuiving van de diepgaande energie van Pluto naar Waterman heeft een grote impact op Schorpioen. In je privéleven komt er een transformatie op gang zoals met een verhuizing, renovatie of veranderende samenstelling van je gezin. Oud zeer vanuit het verleden wordt door Pluto in Waterman naar boven gehaald om te worden geheeld.
Oude patronen verdwijnen om plaats te maken voor het nieuwe, zoals een nieuwe partner of een nieuw huis of woonplaats. De conjunctie Jupiter/Uranus van 21 april 2024 zet de deur wagenwijd open voor de transformatie. April 2024 is door de retrograde Mercurius in Ram geen gunstige maand voor een vakantiereis. Hou rekening met vertragingen of annulering.

Carrière
Ram staat voor het 6e Huis van Werk. Mercurius retrograde in Ram valt in het 6e Huis van Werk, Dagelijkse Routine en Gezondheid. Mercurius retrograde valt in jouw 6e Huis van Werk en Gezondheid. Hou rekening met chaos, vertraging en uitdagingen met betrekking tot communicatie, werkprojecten, financiën, woon-werkverkeer, collega’s en klanten. Pas op voor stress, want ondanks je inzet kun je achterop raken.
Op 8 april 2024 is er een totale Zonsverduistering in Ram in het 6e Huis van Werk en Gezondheid Deze louterende kosmische gebeurtenis brengt in het komende halfjaar duidelijkheid of herziening in jouw situatie op de werkplek en in je relatie met collega’s, een nieuwe baan of een nieuwe positie of carrièrerichting en brengt een tweede kans bij werkprojecten, vroegere werkgevers of werknemers, mogelijkheden om vaardigheden te verbeteren of een nieuw project te starten.
De conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier op 21 april 2024 opent de deur voor transformatie, maar vanaf eind mei 2024 krijg je met Jupiter in Tweelingen de kans om een dagelijkse routine op te zetten die structuur geeft en waarmee je tijd voor jezelf creëert.

Financiën
De transit van Mars in Vissen tot 30 april 2024 laat zien dat geld wordt gespendeerd aan recreatieve activiteiten, luxe, mooie dingen voor je huis en uitgaan.
Op 21 april 2024 is er een krachtige conjunctie tussen Jupiter, de planeet van overvloed, en Uranus in Stier. Deze conjunctie laat een grote verandering zien in je relatie zoals het sluiten van een verbintenis met je partner, zakelijk of privé. De samengaan van vermogen kan grote financiële voordelen opleveren waardoor er meer mogelijkheden ontstaan.
Toch is het raadzaam om terughoudend te zijn met het doen van investeringen. Een strategische planning zijn voorwaarden om financiële stabiliteit op de lange termijn te garanderen.
De beste mogelijkheden om te herfinancieren of investeringen te doen met financiële groei en stabiliteit zijn met de transit van Jupiter in Tweelingen (het 8e Huis van Gedeeld Vermogen) vanaf 25 mei 2024.

Gezondheid
Op 25 maart 2024 was er een Maansverduistering in Weegschaal in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn en Loslaten en deze kosmische gebeurtenis brengt deze maand en het komende halfjaar onbewuste emotionele pijn en verlangens aan het licht. Hoewel deze gevoelens pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Door de invloed van Venus in Ram vanaf 6 april 2024 en de retrograde Mercurius in Mars kan Schorpioen last hebben van stemmingswisselingen en zich willen bewijzen zoals overdrijven met sporten. Maak je niet zo druk en neem je rust.
Op 8 april 2024 is er een totale Zonsverduistering in Ram in het zesde Huis van Gezondheid.
Deze kosmische gebeurtenis is in april 2024 en in de komende zes maanden van diepgaande invloed op het dagelijks leven, werk en gezondheid. Veel heeft te maken met de mate van tevredenheid over je dagelijks leven. De verbinding tussen geest en lichaam wordt door deze Zonsverduistering op de proef gesteld zoals met een burn-out of gewoon niet verder kunnen of willen. Het gaat om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen door een harmonieus geïntegreerd levensritme tot stand te brengen.
Met de Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 komt er meer gemoedsrust en evenwicht.

Advies
Asteroïde Ceres reist door Steenbok. Door deze invloed krijg je meer begrip voor het standpunt van anderen en zie je de dingen vanuit een ander perspectief.
Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig heeft. Ga bij alles uit van je feilloze intuïtie.
Het stellen van gezonde grenzen is weg naar eigenwaarde, innerlijke kracht en welbevinden.
Stier is het Huis van Relaties voor Schorpioen. Door de invloed van Uranus in Stier zie je relaties veranderen of worden beëindigd wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in het geding zijn, zoals in je vaste relatie, gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking.
Uranus in Stier wil de stagnerende, beperkende energie in relaties doorbreken om ruimte te maken voor meer bevrijdende vormen van partnerschap!

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!