Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Kreeft september 2019

Algemeen

De meeste planeten staan inmiddels aan de onderzijde van de Kreeft-horoscoop. De Nacht.

Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat.

De Nacht is een periode van innerlijke verwerking, voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière. De focus ligt in september 2019 op huis en familie, reizen, samenwerking en sociale contacten.

Liefde en Relaties

Tot 19 september 2019 is Saturnus nog retrograde in Steenbok in het Huis van Relaties. In de afgelopen maanden zijn relaties geëvalueerd en zijn veranderingen aangebracht in relaties, zowel persoonlijk als zakelijk. Er is afscheid genomen van negatieve relaties en nieuwe voedende relaties zijn gevormd. Ook in september 2019 ben je bezig met het maken van nieuwe contacten die van invloed kunnen zijn op je carrière en verdere ontwikkeling. September 2019 is niet echt een romantische maand. Er kunnen conflicten zijn, maar veel heeft te maken met jouw eigen onverzettelijke houding. Aan het eind van september 2019 komt de liefde weer tot bloei. De weg van het compromis is de beste weg! Ook de single Kreeft krijgt aan het eind van september 2019 de beste kansen om de liefde te vinden.

Familie en Huis

De eerste helft van september 2019 verloopt vrij rustig, maar in de de tweede helft van september 2019 krijg je het druk, Kreeft. Venus is jouw planeet van het Huis van Familie en Huis. De transit van Venus van 15 september tot 18 oktober 2019 duidt op een sentimentele en harmonische periode. Een gunstige periode om met de familie samen te zijn of voor een nieuw interieur of renovatie.

Vanaf 23 september 2019 bereikt de Zon jouw Huis van Familie en Huis en dat is een gunstige periode om een onroerend goed te kopen of te verkopen, een huis te kopen of te verbouwen. 

De Nieuwe Maan in Weegschaal van 28 september 2019 laat ontwikkelingen zien bij schoolgaande kinderen of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Het is mogelijk dat er een verhuizing, reparatie, verbouwing of grote schoonmaak aan de gang is. In ieder geval blaast er deze maand een frisse wind door je huis.

Carrière

Mars is jouw planeet van Carrière. Mars in Maagd brengt jou in contact met de juiste mensen op de juiste tijd! Belangrijk is samenwerking. In deze periode van het jaar ben je afhankelijk van de medewerking van anderen. In september 2019 worden nieuwe relaties gevormd die een belangrijke rol zullen spelen bij het vergroten van je toekomstige succes op zakelijk gebied. Je carrière is nog in opbouw. Een periode van plannen maken, solliciteren, oriënteren, onderzoek plegen, studeren en zinvolle contacten maken.

De Volle Maan in Vissen van 14 september 2019 brengt inspiratie en laat zien dat een zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn. Op reis kom je in contact met investeerders en mensen die belangstelling hebben voor je projecten. De Volle Maan laat ook mooie resultaten zien voor onderzoek en studie. Volg bij alles je intuïtie.

Financiën

De eerste drie weken van september 2019 zien er financieel gunstig uit. Door te investeren in verkoop- en marketingprojecten en onroerendgoedtransacties is er winst te behalen. Ook is er winst te behalen met sociale contacten, de toepassing van kostenbesparende technieken, verkoop- en marketingactiviteiten en afscheid nemen van alles wat je niet meer nodig hebt. 

Dus slimme investeringen en besparingen werpen nu hun vruchten af, Kreeft.

Gezondheid

Jouw emotionele leven speelt een grote rol bij je gezondheid.

Het is belangrijk dat je zeven chakra’s met elkaar verbonden zijn en dat lichaam, geest en ziel met elkaar in afstemming zijn. Harmonie met je partner, familie en goede sociale contacten zijn heilzaam voor je gezondheid en spirituele genezing. Dus los problemen op en blijf er niet mee rondlopen.

Gezonde voeding, acupunctuur, massages of acupressuur ondersteunen je om gezond en fit te blijven. September 2019 laat in de eerste drie weken een goede gezondheid zien, maar in de laatste week van de maand moet je gas terugnemen, Kreeft. Een verkoudheid of griep is mogelijk.

Advies

De kosmische energie van de totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 en de gedeeltelijke Maansverduistering van 16 juli 2019 in Steenbok gaat ook in september 2019 jouw fysieke energie versterken. Neem in deze periode van transformatie voldoende rust en beweging. Beloon jezelf met een heerlijke massage of dagje wellness. Gezonde voeding doet de rest.

Neem wat afstand als je onrust voelt in je lijf. 

error: Content is protected !!