Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen augustus 2017

Algemeen
Twee Verduisteringen in het Huis van Carrière en Bestemming staan garant voor cruciale ontwikkelingen in 2017 zowel in je carrière als in je privéleven. De eerste vond plaats op 11 februari 2017. De Totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 valt ook in jouw Huis van Carrière en dat versterkt de vurige energie van Mars. De rode strijder Mars is verbonden met Schorpioen en deze reist van 21 juli tot 5 september 2017 door jouw Huis van Carrière. Dit is een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid. Mars gaat als een bulldozer door de bovenzijde van de Schorpioen horoscoop maakt schoon schip dit jaar, vooral op relatie en carrièregebied. Deze maand kun je grote stappen maken in je carrière en nieuwe doelen stellen voor jezelf.

Liefde en Relaties
Augustus 2017 is een wat ingewikkelde maand voor relaties, Schorpioen. Je bent op zoek naar de ultieme relatie, het perfecte, het allerhoogste. Maar je stelt je eisen misschien te hoog. Niets is perfect. Niemand is perfect. Augustus 2017 laat wel veel sociale bijeenkomsten zien zoals een reünie, feestjes en netwerken. Er zijn deze maand problemen in de vriendenkring of groep waar je deel van uitmaakt.
In een vaste relatie kan het thema zwangerschap deze maand een heet hangijzer zijn.
Mercurius is van 13 augustus tot 4 september 2017 retrograde in jouw Huis van Vriendschappen, dus deze periode is bedoeld om te evalueren, heroverwegen en zo nodig je plannen bij te stellen.

Familie en Huis
De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 valt in Jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische gebeurtenis leidt in de komende zes maanden tot diepgaande ontwikkelingen bij jou thuis of in de familie. Familierelaties zullen worden onderworpen aan plotselinge veranderingen. Bijvoorbeeld, er zijn meningsverschillen waarbij familierelaties worden verbroken of banden worden versterkt met personen die je als familie ziet, een verhuizing, een renovatie, de aankoop of verkoop van je huis. De oorzaak van deze veranderingen zijn gerelateerd aan je carrière of persoonlijke doelen. Het is aan jou om je familie en gezin veilig door deze onzekere periode te loodsen.

Carrière
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 viel in jouw Huis van Carrière. Een belangrijk project gaat in augustus 2017 van start. Het betekent in ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen. Je mag een nieuwe cyclus met nieuw enthousiasme begroeten met meer kansen op de arbeidsmarkt en studiemogelijkheden voor studenten. De totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 valt ook in jouw Huis van Carrière! Mars reist van 21 juli tot 5 september 2017 door jouw Huis van Carrière. Een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid. Je kunt dan grote stappen maken in je carrière en nieuwe doelen stellen voor jezelf.

Financiën:
Augustus 2017 laat een stabiele financiële maand zien. Geld wordt deze maand voornamelijk uitgegeven aan goede doelen en maatschappelijk welzijn. De invloed van de retrograde Mercurius kan vanaf 13 augustus 2017 leiden tot financiële problemen met je vaste partner of zakelijke partner. Onopgehelderde financiële zaken komen terug als een boemerang en vragen alsnog om een oplossing.

Gezondheid
Jupiter blijft tot 10 oktober 2017 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De kosmische kracht van Jupiter houdt je op de been, zowel lichamelijk als geestelijk. Jupiter ondersteunt je om het verleden los te laten. Door de invloed van Jupiter begrijp je waar onderbewuste motivaties en verlangens vandaan komen en wat je eraan kunt doen om sterker te worden. Pluto is jouw persoonlijke planeet. Pluto ondersteunt je in het opruimen van oude ballast waardoor je geest sterker wordt.
In de eerste drie weken van augustus 2017 kun je door de Vuurenergie van Leeuw stress ervaren, maar vanaf 23 augustus 2017 kom je meer tot rust met de Zon in Maagd. Blijf wel in beweging om in balans te blijven.

Advies
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar in de bovenste helft van de Schorpioen-horoscoop. Je carrière en professionele doelen staan voorop.
Toch moet je je aandacht verdelen. De Maansverduistering van 7 augustus 2017 dwingt je als het ware om je aandacht te verleggen naar je privéleven, huis en familie. Volg daarbij je intuïtieve krachten. Aan het eind van augustus 2017 neem je dan een goed besluit.
Met de meeste planeten aan de linkerkant van de Schorpioen-horoscoop heb je de vrijheid om onafhankelijke beslissingen te nemen.

 

error: Content is protected !!