Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De transit van Jupiter in Ram heeft jou tot medio mei 2023 een ware boost gegeven.
Nu begint met Jupiter in Stier de periode om op te bouwen met wat je in Jupiter in Ram hebt gezaaid. De meeste planeten bevinden zich aan de onderzijde van de Ram horoscoop.
Tijdens deze halfjaarlijkse cyclus ben je bezig met emotionele verwerking en de opbouw voor ee volgende cyclus waarin de buitenwereld belangrijk wordt.
Met Saturnus (Heer van Karma) in Vissen in het 12e Huis kun je de vruchten plukken van wat je in de afgelopen 30 jaar hebt geïnvesteerd of je krijgt de kans om nog iets recht te zetten.

Liefde en Relaties
Met jouw planeet Mars in Leeuw ben je in juni 2023 onweerstaanbaar aanwezig en hoef je over aandacht niet te klagen! In de vaste relatie is er meer dynamiek.
Door de invloed van Venus in Kreeft tot 5 juni 2023 kan er verwarring ontstaan in relaties die te maken hebben met geldkwesties die je met de partner deelt.
De invloed de verduisteringen van april en mei 2023 en de retrograde Pluto in Waterman/Steenbok (11e Huis van Vriendschappen) is de oorzaak van steeds meer veranderingen in de sociale en professionele kring ontstaan, zoals in vriendschappen, netwerken en machtsdynamiek binnen sociale netwerken. Ram gaat het besluit nemen om contacten met negatieve personen en situaties te verbreken. Ook in de komende maanden zullen er verschuivingen zijn waardoor Ram zich verder zal ontdoen van het oude om met het nieuwe verder te gaan.
Asteroïde Ceres reist van 22 juni tot 15 september 2023 door het Huis van Relaties en met deze voedende energie kunnen verstoorde of verwaterde relaties worden hersteld.
Met de levendige Mercurius in Tweelingen van 12 tot 27 juni 2023 verzin je de leukste dingen om samen met je partner te doen. De single Ram heeft met Mercurius in Tweelingen de beste kaarten in handen voor een spannende date.

Familie en Huis
Met Venus in Kreeft kunnen er in de eerste week van juni 2023 thuis en in de familie problemen zijn met financiën of met kinderen. De Maan staat symbool voor jouw Huis en Familie. Door de invloed van de Maan (Kreeft) is een veilige en emotioneel stabiele thuissituatie voor Ram heel belangrijk.
Vaak is ongewenst gedrag een schreeuw om aandacht en dan is het aan jou om kinderen en gezinsleden een veilig gevoel te geven.
Juni 2023 laat met Venus en jouw planeet Mars in Leeuw verder een gunstige maand zien voor familiefeestjes, uitstapjes of leuke activiteiten met het gezin en familie.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 valt voor Ram in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs.
Deze Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, echt te luisteren, begrijpen en aanvoelen.
Het gaat ook om duidelijk te communiceren en je gevoelens te uiten.
Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel.

Carrière
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit. Deze Volle Maan daagt je uit om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen. Neem even wat afstand om het grote geheel te kunnen overzien. Asteroïde Ceres blijft tot 21 juni 2023 in het Huis van Werk en tijdens deze periode kun je je motivatie terugvinden.
De energie van jouw planeet Mars in Leeuw is tot 10 juli 2023 de vurige motor achter jouw carrière! Je krijgt steun en medewerking bij de uitvoering van projecten en carrièreambities, vooral wanneer je werkzaam bent in de recreatieve of artistieke sector. Dit gebeurt maar eens in de 2 jaar, maak er het beste van! Reizen voor de promotie van professionele activiteiten zal in juni 2023 met Mercurius in Tweelingen goede resultaten opleveren.
Draaf niet teveel door en neem doordachte beslissingen en verlies de details niet uit het oog.

Financiën
De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 kan in juni 2023 nieuws brengen over een schikking, erfenis, investeringen of activa.
De grote Weldoener Jupiter reist sinds vorige maand door Stier (Huis van Financiën). Jupiter in het Huis van Financiën is een gunstige transit, want Ram krijgt hierdoor kansen om de financiële situatie te verbeteren met kans op een loonsverhoging of een nieuwe baan.
Financiële beloningen krijg je met een nieuwe baan of loonsverhoging bij een huidige werkgever.
Ram kan sparen of plannen maken, want deze gunstige energie blijft tot eind mei 2024! Vergeet in de euforie deze kleine details niet uit het oog, Ram. Niet alles is goud dat er blinkt en je moet goede kansen zien te pakken. Het is raadzaam om bij alles goed na te denken en niet impulsief te handelen. Als je voelt dat iets te goed is om waar te zijn, dan is dat ook zo.
Het is raadzaam om nog even te wachten met het starten van een nieuw project.
Pas ook op met speculatieve activiteiten deze maand.

Gezondheid
Juni 2023 laat over het algemeen een gunstige maand zien voor de gezondheid van Ram. Neptunus in Vissen in het 12e Huis van Loslaten helpt je om verbinding te maken met je onderbewustzijn en helpt om het verleden los te laten en te verwerken.
De transit van Saturnus (Karma) in Vissen (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) versterkt de trancedente energie en Neptunus en met deze energie gaat Ram oude onverwerkte emotionele bagage loslaten.
Saturnus in Vissen in het 12e Huis mag worden gezien als grote schoonmaak van geest en ziel, maar dat betekent ook dat afscheid nemen en loslaten een thema zal zijn in jouw leven.
Voorkom stressvolle situaties. Een verstandig en gevarieerd dieet, meditatie en lichaamsbeweging in de buitenlucht zijn noodzakelijk om geestelijk en lichamelijk fit te blijven.

Advies
Jouw heersende planeet Mars is in het vurige Leeuw jouw geheime motor, Ram.
Maak goed gebruik van de magie van Mars in Leeuw en wees niet ongeduldig als jouw omgeving een afwachtende houding aanneemt.
De totale Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 was een moment van een nieuwe start op het gebied van relaties met bepaalde vrienden en groepen. Deze invloed is tot eind oktober 2023 actueel, waardoor thema’s verbonden met intimiteit en passie steeds terugkomen.
De verbinding met het innerlijke Zelf is pas mogelijk wanneer de confrontatie met de eigen schaduwkant wordt aangegaan.
Neem afstand van de wereld van stress, van Sociale Media om tot jezelf te komen. Je eigen innerlijke wijsheid vertelt je zoveel meer. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is, zoek het dichter bij huis, bij jezelf.

 

 

 

 

error: Content is protected !!