Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2015

Algemeen

Het jaar 2015 staat in het teken van Saturnus. De wijze oude Saturnus is eind 2014 jouw teken binnengetreden en voelt niet altijd even prettig voor de Boogschutter. Het is alsof een hoofdstuk in je leven afgesloten en het volgende begint. Een nieuwe manier van leven, nieuwe carrière, een vaste verbintenis of een gezinnetje beginnen. Het is allemaal mogelijk dit jaar. Saturnus laat je leren door ervaring. Met een verantwoordelijke houding naar het leven en de juiste beslissingen te nemen zul je je merken dat je Saturnus altijd een stapje voorblijft. Saturnus trekt anders aan je jasje.
Neptunus in Vissen staat niet op goede voet met jouw teken, Boogschutter. Vooral als je geboren bent tussen 27 november en 2 december zul je je moeite hebben met het in verhouding zien van de dagelijkse dingen. Wat er ook gebeurt, Saturnus zal je met beide benen op de grond houden.
Mercurius is retrograde in Tweelingen van 19 mei tot 10 juni. Tweelingen is het tegenovergestelde teken van Boogschutter waardoor je dit jaar te maken krijgt met tegenstellingen in de vorm van ruzie en tegenstand. Ideeën die je hebt worden uitgedaagd en er zijn communicatieproblemen of moeilijkheden om tot begrip te komen. Soms kun je het gevoel hebben alsof iedereen tegen je is, terwijl dat niet zo is.

Carrière
Vanaf 1 januari tot 11 augustus reist de Grote Weldoener Jupiter door je Huis van Levensbeschouwing en Reizen. Een goede periode als je werkzaam bent in het onderwijs, de spirituele wereld, buitenland of handel. Ook is dit een goede tijd om te reizen en voor studie en ontwikkeling. Van 25 juli tot 5 september is Venus retrograde waardoor je misschien een zomerstudie overweegt of teruggaat naar school. Met de invloed van Mars in de Zomer van 2015 wil je niets liever dan jezelf ontwikkelen en nieuwe dingen leren en ervaren. Met de intrede van Jupiter in Maagd op 12 augustus 2015 krijgt jouw Huis van Carrière, Reputatie en Levensbestemming een ware boost. Jupiter krijgt vanaf 26 september tot 12 november 2015 bijval van Mars en deze vurige samenwerking ondersteunt jou samen met de Zonsverduistering van 13 september in Maagd om je doelen en succes te behalen zowel in je carrière als in je leven. September 2015 is de beste tijd voor succes. In de periode van 1 april tot 12 mei reist Mars door jouw Huis van Werk en deze periode is bedoeld als voorbereiding voor de succesvolle periode van september 2015.

Financiën
Pluto in Steenbok verblijft ook dit jaar in jouw Huis van Financiën en Bezittingen. Sinds 2008 verdwijnen zaken uit je leven waarvan je dacht dat je ze nodig had om jezelf veilig te voelen. In de komende jaren zullen gebeurtenissen je leren wat werkelijke waarde betekent en wat van werkelijke waarde voor jou is. Je leert om gelukkig te zijn met wat je hebt, ook al betekent dat soms dat je met minder rond moet zien te komen. Je houding ten opzichte van geld is aan het veranderen. Je zult merken dat geld voor anderen minder belangrijk wordt, vooral als het voor jou in sommige opzichten belangrijker is geworden.

Liefde en Relaties
Uranus in Ram zal ook in 2015 in je Huis van Liefde verblijven. Met deze Uranus energie wil je hartstocht in je relatie en heb je het gevoel alsof je constant verliefd bent op alles en iedereen. Als je nog vrij bent ga je op zoek naar die bijzondere persoon die jou dat speciale gevoel geeft. Uranus krijgt van 21 februari tot 31 maart bijval van de vurige Mars! De Zonsverduistering in Ram van 20 maart in het Huis van Liefde kan het bijna niet anders dan dat je tot over je oren verliefd wordt! Misschien is het wel liefde op het eerste gezicht, maar dat kan ook zo weer voorbij zijn. Mercurius gaat retrograde van 20 mei tot 10 juni 2015 in het Huis van Relaties, waar Mars dan ook zal verblijven. De verliefdheid die je toen voelde kan dan ontaarden in een ruzie en verwijten over en weer. Waarschijnlijk wordt de relatie verbroken. Tijdens deze periode kan een oude liefde je paden kruisen, maar ook dat vlammetje zal weer uitdoven.
Mars zal van 25 juni tot 8 augustus door je Huis van Intimiteit reizen. In de Zomer van 2015 schreeuwt je hart om innige verbondenheid. Die verbondenheid vindt je bij familie en vrienden. Een liefdesrelatie blijft oppervlakkig en groeit niet uit tot de zielsverbondenheid waar je zo naar op zoek bent. De Maansverduistering van 13 september 2015 valt in jouw Huis van Liefde opent wederom je hart om je te laten meevoeren op de golven van de liefde.

Familie
Neptunus in Vissen reist ook in 2015 door jouw Huis van Familie en Thuis. Met deze verwarrende invloed zie je familieleden en familieverhoudingen door een roze bril. Je ziet situaties of familieleden niet zoals ze zijn, meer als zoals je zou willen dat ze zijn. Je ziet alleen de zonnige kant en je hebt moeite om de negatieve kanten onder ogen te zien. In je huis kun je te maken krijgen met lekkages en wateroverlast in het algemeen. Ook kun je te maken krijgen met diefstal of een vorm van bedrog. Dit jaar heb je een verweesd gevoel voor wat betreft het huis. Er zijn Boogschutters die al zwervend op zoektocht gaan naar wat voor hen thuis is. Het kan zijn dat je een huis aan het water wil kopen of verlangt naar een vakantie met je gezin aan het water. In ieder geval krijg je met je huis of in de straat waar je woont met water te maken. Mars reist van 13 januari tot 20 februari door het Huis van Familie en Thuis. Met deze invloed wil je samen zijn met je familie en gezin, het huis opknappen of ben je bezig met verhuizen. Tijdens de Mercurius retrograde periode van 21 januari tot 10 februari kun je problemen krijgen met je buren, maar ook broers, zussen, ooms of tantes. De ruzie kan zo hoog oplopen dat je alle contact wil verbreken. Als Mercurius weer direct gaat na 10 februari wordt een oplossing gevonden voor ontstane problemen.

Gezondheid
In de afgelopen twee jaar reisde Saturnus in Schorpioen door het Huis van het Onderbewuste en Karma. Tijdens deze jaren ben je de confrontatie aangegaan met gebeurtenissen uit het verleden. Je hebt overbodige bagage losgelaten in de vorm van trauma’s en beperkingen, om je ziel te bevrijden. Het was een innerlijk gevecht dat je leverde en dat is de reden dat je meer tijd voor jezelf nodig had. Deze periode van afgeslotenheid was nodig om dit proces te kunnen ondergaan. Mercurius is retrograde in jouw Huis van de Geest en Communicatie van 21 januari tot 10 februari 2015. Dit is een periode waarin je aan jezelf twijfelt en dat anderen je niet schijnen te begrijpen. Probeer dit jaar meer rust te vinden in jezelf.

Advies
Het jaar 2015 staat in het teken van persoonlijke groei, ervaren en leren door anderen. De Zomer is de beste periode om je doelen je werk en privéleven te bereiken. Laat wat je geleerd hebt je leidraad zijn.

error: Content is protected !!