Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Boogschutter-horoscoop, maar er is een duidelijke verschuiving op gang naar de bovenzijde van de Boogschutter horoscoop waarbij de focus steeds meer komt te liggen op samenwerking, consensus en relaties.
Maart 2023 laat zien dat problemen thuis eerst moeten worden opgelost om een solide basis voor de toekomst op te bouwen.
Jouw persoonlijke planeet Jupiter in Ram in het vijfde Huis van Liefde, zelfexpressie, nieuwe projecten, reizen, kinderen en genieten versterkt creatieve energie en je hartsverlangen naar liefde en erkenning. Venus in Ram is jouw geheime magnetische verleidingskracht en blijft jou tot 16 maart 2023 uitdagen om te schitteren en te verleiden om doelen te behalen.

Liefde en Relaties
Jupiter is verbonden met Boogschutter. Heerser Jupiter in Ram in het 5e Huis van Liefde, Kinderen en Zelfexpressie versterkt samen met Venus in Ram de sensuele aantrekkingskracht van Boogschutter! Er kan een romance ontstaan, in de vaste relatie kan de liefde opbloeien, de dialoog kan worden aangegaan of worden vruchtbare vriendschappen en verbintenissen gesloten, zoals privé als zakelijk in binnen- of buitenland.
Mars in Tweelingen in het 7e Huis van Relaties versterkt en is tot 55 maart 2023 meer toegewijd, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Woord en gebaar krijgen ook meer kracht met deze Mars-energie.
De Nieuwe Maan van 21 maart 2023 valt in het Huis van Liefde, Passie, Creativiteit en Zelfexpressie. Deze Nieuwe Maan inspireert en daagt je uit om jouw creatieve fantasieën te beleven! Een nieuwe romance, een evenement bijwonen, op reis gaan, leuke activiteiten met kinderen, gezinsuitbreiding of contact maken met je eigen innerlijk kind is allemaal mogelijk. Een nieuwe start voor oprechte, speelse en sprankelende passies, talenten, hobby’s, spannende ontmoetingen, liefde, alles waar je van houdt, wat je hart naar verlangt.
Met Mars in Kreeft vanaf 25 maart 2023 tot 20 mei 2023 is er meer fysiek verlangen naar seksualiteit en intimiteit, dus hernieuwde passie met de partner. Een zwangerschap is goed mogelijk met de impulsieve Mars in Kreeft! De single Boogschutter weet met charme heel wat harten te veroveren! Het leven zal opwindend zijn, maar hou wel rekening met elkaar, want stemmingen kunnen wisselen van ongekende hoogten naar onpeilbare diepten.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 20 februari 2023 viel in het 4e Huis van Familie en Huis en deze energie kan in de eerste helft van maart 2023 leiden tot spanningen in huis en in de familiesfeer, wanneer persoonlijke ruimte en vrijheid worden ingeperkt. Geldzorgen kunnen ook de oorzaak zijn van spanningen thuis. Saturnus blijft nog tot 7 maart 2023 in Waterman en daarmee wordt een periode afgerond van zelfbespiegeling en inzicht in de mentale patronen van hebbelijkheden en onhebbelijkheden, de werking van je eigen geest, van inzicht krijgen in de mentale patronen, negatieve denkpatronen uit de kindertijd of pijnlijke incidenten uit het verleden. Boogschutter is veranderd en dat wordt niet altijd begrepen of geaccepteerd door je directe omgeving.
Saturnus reist vanaf 8 maart 2023 tot 25 mei 2025 door Vissen (Huis van Familie en Huis) en gaat daar orde op zaken stellen.
Door Saturnus in Vissen krijgt Boogschutter karmische levenslessen met betrekking tot huis en gezin. Noem het gerust een letterlijke reorganisatie van je huis en jouw eigen innerlijk huis. Beperkingen met betrekking tot vroege conditionering vanuit je jeugd komen naar voren om te worden opgeruimd en dat kan de oorzaak zijn dat Boogschutter zich wat op zichzelf teruggeworpen’ voelt en meer ruimte voor zichzelf nodig heeft om te kunnen verwerken.
Met Venus in Ram tot 16 maart 2023 kan er sprake zijn van een reünie, verhuizing, renovatie of een make-over van je huis. Maak gebruik van de charme van Venus om grenzen te stellen en aan je gezin of familie te vragen om jou de ruimte te geven om vrij te kunnen ademen.

Carrière
De krachtige Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Carrière. Boogschutter kan te maken hebben met bedenkingen bij de voortgang van de onderneming of carrière. Even een stap terug doen is goed om het grote geheel te kunnen overzien, want dan kun je zien hoe ver je bent gekomen in jouw carrière of maatschappelijke positie. Voel je je echter overwerkt, onderbetaald en niet gewaardeerd? Is er twijfel over het pad dat je zes maanden geleden hebt gekozen? Is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, dan heb je echt die een time-out nodig om een goed beeld te krijgen voordat je aan de volgende fase begint op weg naar de top.
Maart 2023 is gunstig voor zakelijke reizen, voor zowel binnenlandse als buitenlandse reizen.
Boogschutter staat op de drempel van een succesvol jaar, dat door de invloed van Jupiter in Ram het meest succesvolle jaar van de afgelopen vijf jaar kan worden en dat geldt vooral voor de Boogschutter in de vrije en creatieve sector. Laat je creatieve talenten zien aan de wereld!
Asteroïde Ceres is vanaf 26 maart tot 7 mei 2023 retrograde in Maagd (Huis van Carriere) en dit kan uitdagingen met zich meebrengen in je carrière of met reputatie of ambities. Boogschutter kan het gevoel hebben niet voldoende gesteund, erkend of beloond te worden of dat het je aan middelen ontbreekt om de ladder te beklimmen.
Boogschutter dan rekening houden met een vertragende energie in de carrière of levenspad, maar is ook tegelijkertijd een goede tweede kans om het beter te doen.
Boogschutter kan overwegen om van baan te veranderen, te emigreren of met een eigen onderneming van start te gaan en dat heeft tijd en reflectie nodig om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Financiën
Met Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2023 tot 14 februari 2026 wordt geld geïnvesteerd in de aankoop of verkoop van een huis, onroerend goed of het versterken van je thuisbasis, je gezin en je innerlijke basis, een reorganisatie of verbouwing.
Een goed financieel beleid blijft noodzakelijk om niet in de problemen te komen. Pas op met speculaties of gokken. Ga ook geen lening aan met vrienden of kennissen of leen geen geld uit aan vrienden.
Boogschutter mag anticiperen op een mooie carrière, dus inkomsten zijn in de komende jaren verzekerd. Jouw creativiteit verdient een rechtvaardige beloning, dus durf met de charme van Venus in Ram in de eerste helft van maart 2023 te vragen om een passende beloning voor wat je de wereld te bieden hebt.
Boogschutter krijgt in maart 2023 informatie die nodig is om een weloverwogen financiële beslissing te nemen.

Gezondheid
Door de invloed van Saturnus in Waterman kun je tot begin maart 2023 last hebben van sombere buien, gelukkig verandert dat al vanaf de tweede week van maart 2023.
Door de invloed van de grote Hervormer Uranus in Stier in het zesde Huis van Gezondheid verandert je houding ten aanzien van je gezondheid. Het is goed om buiten kaders te denken en alternatieven te bedenken om gezond en fit te worden en te blijven zoals met een nieuwe vorm van sport of zuiverend dieet.
Venus in Stier reist vanaf 17 maart 2023 door het 6e Huis van Gezondheid. Deze vrouwelijke transit maakt je meer bewust van jezelf, je uiterlijk en een goede gezondheid.
Als je blij van binnen bent, straal je dat ook naar buiten uit. Je voelt de lente…
Het voelt gewoon alsof je zweeft en dan wil je gewoon die bos bloemen kopen of naar de kapper!Je let dan meer op wat je eet en drinkt, want je wil er goed uitzien!

Advies
Saturnus blijft nog tot 7 maart 2023 in Waterman en daarmee wordt een periode afgerond van zelfbespiegeling en inzicht in de mentale patronen van hebbelijkheden en onhebbelijkheden, de werking van je eigen geest, van inzicht krijgen in de mentale patronen, negatieve denkpatronen uit de kindertijd, je zelfexpressie. Vooral aan het eind van deze transit kunnen moeilijkheden ontstaan met personen vanuit je directe omgeving die jouw oude manier van optreden waren gewend en de nieuwe maar moeilijk kunnen accepteren, zoals buren, kennissen, broers en zussen, tantes en ooms vanwege herinneringen uit de kindertijd of pijnlijke incidenten.
Laat ze maar, jij weet wel beter.
Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren.

 

 

 

error: Content is protected !!