Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 17 juli 2023 valt in Kreeft. Juli 2023 staat hierdoor in het teken van een nieuw begin van jou als persoon. Het is nu tijd om jezelf te voeden met alles wat je werkelijk wil.
Van harte gefeliciteerd met jouw jouw persoonlijke Nieuwjaar, Kreeft.
Met de kracht van Jupiter in Stier kun je verder uitbouwen aan talenten, vaardigheden, ervaring, capaciteiten en kennis voor verdere groei in het leven.
Juli 2023 is een maand van zelfreflectie, relaties en financiën, maar familie en gezondheid vragen om aandacht.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 in het Huis van Relaties laat veranderingen zien, waardoor er ruimte ontstaat tot groei, emotionele verdieping en spirituele verbinding.
Een nieuwe stap zetten in je relatie door een belofte of aanzoek te doen, trouwen of verloven, maar het kan ook een breuk betekenen van een zakelijk partnerschap of relatie.
Door gebeurtenissen ga je kritisch naar bestaande relaties kijken. Het is hoog tijd om de knoop door te hakken! De retrograde Pluto in Steenbok in het Huis van Relaties laat Kreeft zien wat er werkelijk belangrijk is. Toewijding en vertrouwen.
De single Kreeft kan in juli 2023 een charmante persoon ontmoeten die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. Luister wel naar je intuïtie. Luister ook naar goede raad van je vrienden, vooral als je twijfelt of een rode vlag bemerkt. Kreeft gaat nu voor het beste en je verdient ook het allerbeste.
In de vaste relatie wil je een volgende stap zetten zoals stoppen met de pil of adoptie.
Door de invloed van Jupiter in Stier verloopt alles prima, maar wel langzamer dan je zou wensen.
Neem de tijd om na te denken voordat je een beslissing neemt.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres is tot 15 september 2023 terug in Weegschaal. Weegschaal symboliseert het 4e Huis van Familie en Huis voor de Kreeft. Ceres is de voedende kracht om nu de dingen thuis af te werken en te herstellen. Dingen in huis, maar ook familiebanden vragen om aandacht.
Jupiter in Stier heeft een weldadige invloed op jouw privé-leven waardoor het makkelijk is om conflicten op te lossen. Er kan sprake zijn van een zwangerschap of uitbreiding van je gezin, familie of vriendenkring.
Juli 2023 is een gunstige maand van harmonie en gelukzaligheid, een geweldige maand om een feestje te geven en te genieten. Oudere familieleden waarderen je hulp.
Al met al is juli 2023 een uitstekende maand voor familieaangelegenheden, gezinsfinanciën en een goede onderlinge verstandhouding.

Carrière
De eerste 10 dagen van juli 2023 zijn met Mars in Leeuw gunstig voor het gezamenlijk starten, participatie of uitbreiden van een nieuwe onderneming.
De Noordknoop in Ram verschuift vanaf 18 juli 2023 naar het tiende Huis en Carrière en dan komen er kansen op je pad die jouw professionele leven een grote boost gaan geven.
Het is mogelijk dat je door omstandigheden op zoek bent naar een nieuwe baan.
Het is wel essentieel om harmonieuze relaties te hebben omwille van stabiliteit, want er kan sprake zijn van spanningen. De ondersteuning van vrienden en familie is essentieel om een zinvolle, belangrijke en waardevolle collectieve taak te kunnen vervullen!
Juli 2023 is geen gunstige maand voor educatieve activiteiten, want je moet er veel meer moeite voor doen. Ook studeren in het buitenland of de zoektocht naar een vervolgstudie kan op moeilijkheden stuiten. Ook zakelijke reizen leveren juli 2023 niet het gewenste resultaat,

Financiën
Mars in Leeuw reist tot 10 juli 2023 door jouw Huis van Financiën en met deze transit is er meer geld te verdienen, maar er zijn ook meer uitgaves tijdens deze periode.
De eerste 10 dagen van juli 2023 zijn gunstig om financiële plannen te maken, investeringen te doen en regelingen te treffen. Dit is een gunstige periode om financiële plannen te maken, investeringen te doen, speculatieve activiteiten en regelingen te treffen. Natuurlijk is er voldoende om de uitgaven te dekken, maar het is nog beter om geld achter de hand te houden.
Leen geen geld van anderen, leen ook geen geld aan anderen, want dat is niet in jouw voordeel.
Als iemand je een financieel aanbod doet, denk daar dan eerst goed over na.
Venus retrograde in Leeuw van 23 juli tot 3 september 2023 kan financiële uitdagingen met zich meebrengen. Wanneer je iets dit voorjaar en zomer op financieel gebied hebt nagelaten, vergeten of wanneer er ondoordachte keuzes hebt gemaakt, kan dit nu duidelijk worden.
Bestaande investeringen leveren niet het verwachte rendement op.
Het is verstandig om risicovolle investeringen te vermijden.

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 18 juni 2023 viel het Huis van het Kosmisch Bewustzijn en stimuleert Kreeft in de eerste helft van juli 2023 om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Zie deze Maan als een kosmische richtingaanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Om iets nieuws in je leven te creëren moet je toch dat oude stukje verwerken.
De rode planeet Mars reist van 11 juli 2023 tot 27 augustus 2023 door Maagd en dat verkwikt je geest met energie, enthousiasme en drive.
De retrograde Saturnus in Vissen is gunstig voor je gezondheid, ook voor herstel na ziekte.
Het is echter essentieel om vast te houden aan regelmatige lichaamsbeweging, dieetprogramma’s en voldoende ontspanning om stress te vermijden.

Advies
Jupiter en Mars spelen de hoofdrol aan het begin van juli 2023 en zetten de positieve toon voor de hele maand. Het maakt je enthousiast en bereid om moeilijkheden deze maand het hoofd te bieden.
Je wilt vooruitgang boeken en jezelf te bevrijden van wat je tegenhoudt in jouw ontwikkeling.
Er is een drang om jezelf te bewijzen en daarbij krijg je steun van vrienden en familieleden.
Kreeft bevindt zich in een opwaartse periode en daarbij hoort ook meer contact met de buitenwereld. Zoek bij twijfels de steun van degenen in wie je het volste vertrouwen hebt.
Door de invloed van Jupiter in Stier heb je niet veel te vrezen, Kreeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!