Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten zijn in deze periode gelijkelijk verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke sector van de Boogschutter-horoscoop. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie, van samenwerking en consensus. De Zon staat aan de westelijke helft en dat betekent dat sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen nu belangrijker zijn.
Je moet even een stapje terug doen. De focus ligt op financiën, huis, gezin en gezondheid.

Liefde en Relaties
Uranus in Ram blijft tot half mei 2018 in jouw Huis van Liefde en Romantiek. In de afgelopen zeven jaar heb je waarschijnlijk veel veranderingen in je liefdesrelaties ervaren. Ervaringen hebben jou veranderd. Je weet nu wat je verlangt en wat liefde voor jou betekent.
Liefde komt en gaat onverwachts.
De single Boogschutter gaat deze maand op jacht naar de liefde, maar wel zonder verplichtingen. Liefde is deze maand te vinden op de werkplek, in het buitenland of gezondheidsinstelling.
In de eerste drie weken van mei 2018 ben je meer op jezelf gericht. Je maakt je druk over je financiën. In ieder geval ben je druk in de weer om alles voor jezelf te regelen. In de vaste relatie praat je veel met je partner over emotionele zaken. In de privé-relatie of zakelijke relatie valt het niet mee om het ene met het andere te verenigen of tot wederzijds begrip te komen.
De situatie wordt gecompliceerder wanneer er geen wederzijds vertrouwen is. In de laatste week van mei 2018 ben je meer gericht op de ander en sociale activiteiten. Er is dan meer tijd en ruimte voor romantiek. Mei 2018 is niet gunstig om een grote beslissing te nemen voor je relatie.

Familie en Huis
In de afgelopen zeven jaar ben je door Uranus in Ram bezig geweest met jezelf te bevrijden van knellende banden uit het verleden. Een ware weg naar Zelfbevrijding. Neptunus in Vissen in jouw Huis van Familie en Huis laat in jouw huiselijk en persoonlijk leven ongewone en subtiele veranderingen zien op jouw zoektocht naar het ideale “ thuis”.
Je slaapt een gat in de dag deze maand. Je voelt je langzaam en traag, alsof je niet vooruit komt.
Verantwoordelijkheden en huiselijke beslommeringen vreten energie en maken onrustig. Wanneer je dit ervaart is het goed om even de boel de boel te laten om wat leuks te gaan doen met je gezin. Het toepassen van oosterse elementen in huis en tuin kunnen een helende werking hebben bij de innerlijke rust in het gezin. De laatste week van mei 2018 is gunstig voor sociale activiteiten.

Carrière
Vanaf 16 mei 2018 tot begin november 2018 reist Uranus in Stier door jouw Huis van Werk.
Tijdens deze periode komen er veranderingen in je dagelijkse routine en op de werkplek wanneer je het gevoel hebt van beperking of wanneer het werk te veel verplichtingen met zich meebrengt.
Als je deze veranderingen niet toelaat, kun je letterlijk ziek worden als gevolg van stress. De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt in jouw Huis van Werk. Ook dit is voor de Boogschutter een aanwijzing dat er dingen gaan veranderen in het dagelijks leven, ook al lijkt het alsof er niet veel gebeurt.
Er komen dus veranderingen op de werkplek of je verandert van baan die je meer vrijheid biedt. Je wil een nieuwe uitdaging en vrijheid om nieuwe ervaringen op te doen. Met nieuwe technieken werken is een uitdaging. Een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat een productieve periode zien waarin samenwerking de boventoon voert. Je bent druk bezig om al het werk gedaan te krijgen, maar het is ook een periode om je werkomgeving te verbeteren om het praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken.

Financiën
De rode strijder Mars reist tot 16 mei 2018 door jouw Huis van Financiën. Een periode om jezelf te richten op nieuwe financiële mogelijkheden en je financiële positie te verbeteren.
Je bent in de eerste drie weken van mei 2018 gefocust op je geldzaken, want je wil door de invloed van Saturnus in jouw Huis van Financiën je financiële positie op orde brengen.
Vanaf 21 mei 2018 kost het je meer moeite om financieel overzicht te houden. Het is raadzaam om dan zuinig aan te doen. Je hebt te maken met twee retrograde planeten in jouw Huis van Financiën. Saturnus en Pluto in Steenbok. En dat duidt op vertraging en financiële inactiviteit in mei 2018. Wel is deze situatie gunstig om huidige strategieën te bestuderen en een betere methode voor financieel succes uit te werken. Laat je niet verleiden met aantrekkelijke koopjes, want goedkoop is duurkoop. Wanneer de verleiding te groot wordt, zoek dan afleiding door een activiteit te plannen bijvoorbeeld in de tuin te werken. Werken met je handen in Moeder Aarde is werkelijk therapeutisch!

Gezondheid
De Volle Maan van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. De eerste helft van mei 2018 staat in het teken van van rust, ontspanning en meditatie om oude pijn los te laten en ruimte te scheppen in je leven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen.
Luister naar je lichaam. Luister naar je ziel. Geef toe aan je vermoeidheid en sluit je ogen. Eet als je honger hebt. Drink als je dorst hebt. Huil als je verdriet hebt. Ga naar buiten als je het zonnelicht op je gezicht wil voelen.
Hou op met jezelf te bevechten. Vanaf 16 mei 2018 tot begin november 2018 reist Uranus in Stier door jouw Huis van Gezondheid. De invloed van Uranus in Stier kan leiden tot plotselinge veranderingen in het voedingspatroon. Een geweldige tijd om een dieet te gaan uitproberen of om te gaan sporten. Tijdens deze periode komen er veranderingen in je dagelijkse routine en op de werkplek wanneer je het gevoel hebt van beperking of wanneer het werk te veel verplichtingen met zich meebrengt.

Advies
De retrograde Jupiter in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn duikt in de diepte en legt de vinger op de pijnlijke plek. Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Je krijgt de kans om jezelf te bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens. Leer te vertrouwen en stel het onvermijdelijke niet uit. Richt je alleen op het essentiële.
De samenwerking tussen Jupiter en Neptunus brengt je rond 25 mei 2018 een openbaring.

error: Content is protected !!