Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding, evaluatie en werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière.
Het gaat in oktober 2018 om het evenwicht te vinden tussen je persoonlijke ambities en het belang van anderen.
Oktober 2018 staat in het teken van huis, gezin, carrière, onderwijs en financiën, gezondheid en liefde.

Liefde en Relaties
De reis van Saturnus door jouw Huis van de Liefde geeft een serieuze dimensie in de liefde. Saturnus leert de Maagd de betekenis van ware liefde en vriendschap. Saturnus kan je echter ook een ongemakkelijk en onzeker gevoel geven. Saturnus in Steenbok leert jezelf eerst lief te hebben en trots op jezelf te zijn voordat je liefde kan geven. Door de invloed van Saturnus in Steenbok kan Maagd het gevoel hebben alsof er niet veel gebeurt op liefdesgebied, maar oktober 2018 is een romantische maand. De single Maagd krijgt voldoende kansen om de liefde te omarmen.
De liefde wacht op je op school, op een bijeenkomst of tijdens het sporten. In de vaste relatie blijft alles bij hetzelfde. Je vrienden spelen een belangrijke rol in de liefde. Vrienden houden je een spiegel voor een geven je de inzichten die je nodig hebt. Een openhartig gesprek kan leiden tot helderheid. Geven is goed, maar geef niet teveel. Je mag nemen wat je nodig hebt.

Familie en Huis
Saturnus en Pluto reizen door jouw Huis van Kinderen. Jouw kinderen of kinderen in de familie of directe omgeving maken een grote verandering door en hebben jouw aandacht en leiding nodig.
De invloed van Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Communicatie voelt voor jouw gezin als een nieuw begin zoals educatieve projecten en nieuwe communicatiemogelijkheden!
Oktober 2018 is een gunstige maand om de verbinding met broers en zussen, klasgenoten en buren te herstellen. Oktober 2018 is ook een gunstige maand om met je gezin een cursus te gaan doen zoals yoga of samen naar de sportschool te gaan. De Volle Maan van 24 oktober 2018 laat een gezellige herfstreis zien met je gezin. Samen zijn en samen actief dingen ondernemen, daar gaat het om!

Carrière
De Rode Strijder Mars reist ook in oktober 2018 door jouw Huis van Werk. Mars brengt tijdens deze energieke periode nieuwe mogelijkheden en nieuwe projecten op het werk.
Saturnus in Steenbok reist door je Huis van Zelfexpressie. Saturnus wil dat je je talenten ten volle benut. Je mag nooit ontkennen waar je goed in bent. Inspiratie wordt gevonden binnen in jezelf.
De invloed van de Maansverduistering van 27 juli 2018 in jouw Huis van Werk laat ook deze maand een nieuwe baan zien wanneer je huidige baan niet (meer) bij je past. Het is mogelijk dat je al een nieuwe baan hebt gevonden of een andere koers bent gaan varen. Je gaat op zoek naar een andere werkkring wanneer je het gevoel hebt niet gewaardeerd te worden voor je inzet. Communiceer en wees openhartig. Lucht je hart. Maagd.
Vanaf 23 oktober 2018 leidt de invloed van de Zon tot veranderingen op school voor studenten en docenten.

Financiën
De Volle Maan van 25 september 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. De Volle Maan belicht financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. In de eerste helft van oktober 2018 kan geld vrijkomen vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door deze Volle Maan begunstigd tot medio oktober 2018. De Maagd ziet in oktober 2018 de financiële resultaten zoals dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen. De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Door de invloed van deze Nieuwe Maan zijn er in oktober 2018 financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming om je financiële administratie op orde te krijgen.
Met een sterke planetaire bezetting in jouw Huis van Financiën krijg je medewerking van anderen zoals vrienden en sociale contacten om die gunstige financiële positie te verwerven.

Gezondheid
De Zonsverduistering van 11 augustus 2018 maakt met de energie van de Noordermaansknoop in Leeuw de weg vrij naar een periode waarin de Maagd zich gaat bevrijden van oud karma om zich te richten op de toekomst.
Oktober 2018 is de maand waarin je meer energie nodig hebt.
De reis van de rode Strijder Mars door jouw Huis van Gezondheid kan tot stress leiden.
Tijdens deze periode is meer kans op hoofdpijn, uitslag of koorts.
Om je energieniveau op peil te houden is het goed regelmatig te zwemmen en te wandelen.

Advies
Krop frustraties niet op, maar communiceer wat je dwars zit.
Je zorgt zo vaak voor anderen en vaak geef je meer dan je eigenlijk geven kunt.
Voor jezelf zorgen is het mooiste cadeau dat je aan jezelf geven kunt.

error: Content is protected !!