Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan ook in november 2018 aan de linkerkant van de Steenbok-horoscoop.
De linkerkant of oostelijke sector gaat over zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren. Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder daar anderen voor nodig te hebben. Samenwerking is altijd goed, maar nu ben jij aan de beurt.
November 2018 is een maand van sociale activiteiten, creatieve bezigheden en zelfbewustzijn, maar ook van evaluatie en voorbereiding voor wat betreft carrière en geld.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. November 2018 is daardoor een sociale en naar buiten gerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde. Vrienden spelen in november 2018 een grote rol. De single Steenbok vindt de liefde in de sociale kring, op een feestje met vrienden of tijdens het netwerken. Steenbok houdt het echter liever licht, luchtig en vrijblijvend. De reis van Uranus in Stier door het Huis van Creativiteit en Liefde heeft sinds mei 2018 tot plotselinge en verrassende ontwikkelingen geleid in je liefdesleven. De invloed van Uranus wil ook bevrijden van knellende banden uit het verleden. De retrograde Uranus trekt zich vanaf 7 november 2018 terug in Ram, dus dit was nog maar een voorproefje van deze lange kosmische transit van innerlijke bevrijding. Uranus in Stier zal vanaf 7 maart 2019 de definitieve overstap maken naar jouw Huis van Liefde en Romantiek.

Familie en Huis
Kinderen spelen een grote rol in november 2018. Kinderen zijn inspirerend en geven je energie.
November 2018 is een mooie maand om samen met je gezin op een actieve vakantie te gaan.
Venus is retrograde in jouw Huis van Carrière en dat betekent dat jouw carrière wel even kan wachten. Door de retrograde Venus heb je weinig zin om te werken of je doelen na te streven, dus wat let je om een korte vakantie in te lassen?
Een gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst of renovatie, een verhuizing of je huis opnieuw inrichten zijn allemaal dingen die je met de retrograde Venus kan doen.
De retrograde Uranus in Stier trekt zich vanaf 7 november 2018 terug in Ram en keert dus tijdelijk terug in jouw Huis van Familie en Huis. Tot begin maart 2019 kan de retrograde Uranus in Ram leiden tot veel veranderingen in huis, gezin en familie.

Carrière
De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 was het startsein van een periode van succes, actie en groei in je carrière. Je krijgt te maken met meer verantwoordelijkheden op de werkplek, maar dat wordt weer vertaald met een extra beloning. Je krijgt ondersteuning door anderen die je eerder dit jaar hebt geholpen.
Toch is er een kanttekening. Venus is jouw planeet van Carrière. Venus in Weegschaal is retrograde in het Huis van Carrière. Door de retrograde Venus heb je weinig zin om te werken of je doelen na te streven. Er kan tijdens deze periode ook een terugval of vertraging. Je hebt plannen en ideeën genoeg, maar de tijd is nog niet daar om deze in werking te stellen. Raadzaam is om een beproefd concept nieuw leven in te blazen of een korte vakantie in te lassen.
November 2018 is een goede maand om dingen recht te zetten, te evalueren of jouw positie te verbeteren.

Financiën
Uranus is jouw planeet van Financiën. De retrograde Uranus laat vanaf 7 november 2018 zien dat een herbeoordeling van financiële plannen noodzakelijk is. De retrograde Uranus geeft jou fingerspitzengefühl. Dit verhoogde financiële inzicht kan resulteren in een verhoging van jouw verdiencapaciteit in de eigen onderneming.
Ook de reis van de rode Strijder Mars tot 15 november 2018 door jouw Huis van Financiën versterkt de kans op verbetering van jouw financiële situatie en de komst van nieuwe financiële mogelijkheden zoals een nieuwe baan. De directe Mars biedt je de energie om de juiste financiële weg te bewandelen.
November 2018 laat een gunstige financiële maand zien, met de nadruk op de periode vanaf 23 november.

Gezondheid
Vanaf 9 november 2018 reist Jupiter in Boogschutter en daarmee door het Huis van Kosmisch Bewustzijn.
Het is in deze intuïtieve en heilzame fase waarin je jezelf kunt bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens. November 2018 laat een gunstige maand zien voor een vorm van retraite, meditatie of time-out.
Vanaf 16 november 2018 tot begin januari 2019 zal de rode strijder Mars de dromerige Neptunus vergezellen. Een geweldige periode om een boek te schrijven of nieuwe ideeën en plannen te presenteren. Je kunt tijdens deze periode ook onrustig zijn met meer kans op verkoudheden, griep of een infectie.
De retrograde Mercurius brengt van 17 november 2018 tot 5 december 2018 problemen aan het licht die je liever verborgen houdt, maar die wel moeten worden aangepakt.
Een harmonische relatie met familie en vrienden hebben een heilzaam effect op jouw gezondheid.

Advies
Charitatieve activiteiten en spiritualiteit zijn in november 2018 een bron van heling. Wanneer je goed doet, komt het goede ook jouw kant op. Maar het mooiste is dat je jezelf ook goed doet.

error: Content is protected !!