Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen april 2017

Algemeen
Jouw planeet Mercurius gaat vanaf 9 april 2017 retrograde. De retrograde Mercurius is voor Tweelingen een periode waarin eerder gemaakte plannen worden herzien en aangepast.
Plannen die dan in mei 2017 zijn gepolijst en bijgeslepen! In deze periode staan de meeste planeten aan de linkerkant van de Tweelingen-horoscoop. Dat betekent dat je nu in de gelegenheid bent om op eigen houtje beslissingen te nemen. Laat je fantasie de vrije loop. Wat is jouw grootste wens en wat heb je nodig om deze in vervulling te laten gaan?

Liefde en Relaties
In april 2017 ligt de focus vooral op vriendschappen en maatschappelijke betrokkenheid. Jouw planeet Mercurius gaat vanaf 9 april 2017 retrograde. Deze maand ga je het belang inzien van jouw sociale contacten, je vrienden en verenigingen waarvan je deel uitmaakt. In jouw sociale groep is er veel onrust en onduidelijkheid. Je gaat een besluit nemen over een vriendschap of lidmaatschap. De Volle Maan van 11 april 2017 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! Een leuke periode van creativiteit en uitgaan, dansen, praten, vrijen, naar de bioscoop, feestjes, nachtleven en sportieve evenementen. De Volle Maan van 11 april 2017 brengt ook duidelijkheid, Tweelingen. Los relationele problemen op. Dat kan zijn met je huwelijkspartner of geliefde, maar ook je zakelijk partner, klanten of collega’s. Goede periode voor een verhelderend één op één gesprek. Neem de tijd en forceer niets.

Familie en Huis
April 2017 laat zien dat jouw thuis deze maand een sociale ontmoetingsplaats is van vrienden en iedereen die voor jou van betekenis zijn. Een feestje, een etentje, het maakt niet uit. Zet je beste beentje voor. Luister goed en weet je kansen te pakken. Niet alles is goud dat er blinkt. Je krijgt thuis te maken met een vorm van machtsstrijd en afgunst. Maak je niet druk. Laat weten hoe je erover denkt. Je kunt het toch niet iedereen naar de zin maken! De Volle Maan van 11 april 2017 laat een kinderfeestje zien of het organiseren van een recreatief of sportief evenement met kinderen waarbij je een ondersteunde rol vervult.

Carrière
In de eerste week van april 2017 moet je op je strepen staan, want er zijn uitdagingen. Deze maand zul je merken dat je sociale netwerk ook je vangnet zal blijken.
Deze maand mag je dromen, Tweelingen. Dagdromen, fantaseren, imagineren. Dagdromen is ook een vorm van werken, want je bent je aan het voorbereiden op de dingen die komen gaan en hoe het zou kunnen worden. De retrograde Mercurius in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn brengt je terug naar de Bron. Je gaat bij jezelf naar binnen, om jezelf (terug) te vinden. Misschien ben je jezelf kwijtgeraakt. Misschien sluit jouw carrière niet aan bij wat je werkelijk wil. Waar droom je van? Wat had je altijd al willen doen in je leven? Wie of wat houdt jou tegen om die droom in vervulling te laten gaan? Het is tijd om in actie te komen. Zowel in je carrière als in je relatie. Obstakels zijn er niet om je dwars te zitten, maar het zijn levenslessen. Als er geen obstakels zouden zijn, was het leven ook maar saai.

Financiën
Financieel gezien is april 2017 niet de beste maand van het jaar. Het kan zelfs ontmoedigend zijn voor de Tweelingen die in april geboren zijn. Deze maand dus zuinig aan doen. Maak creatief gebruik van de huidige financiële situatie. Winst kan deze maand worden gemaakt vanuit het bieden van hulp aan anderen. Deze maand is het raadzaam te wachten met een investering. Ook geen gokspelletjes. April 2017 is dus een financieel een minder goede maand, maar ook dat zal je heus wel overleven. Het kan raadzaam zijn om deze maand bestaande financiële strategieën bij te stellen. Er is licht aan het einde van de tunnel, want de Nieuwe Maan van 26 april 2017 brengt verbetering in de inkomsten.

Gezondheid
Over het algemeen is jouw gezondheid goed deze maand, Tweelingen. Maar in de eerste helft van april 2017 moet je het wat rustiger aan doen. Laat suiker zoveel mogelijk achterwege of zoek een gezonde vervanger zoals honing of stevia. April 2017 is een geweldige maand om aan je conditie te werken. Stel je voor: Vroeg opstaan, dagelijks een stevige wandeling, de trap nemen in plaats van de lift, naar de sportschool, gezonde voeding. Je ziet er een stuk beter uit als je minder moe bent. Een uitgeruste Tweelingen is helder als kristal! Dus wat let je, Tweelingen?

Advies
Niet bij de pakken neerzitten dat het even tegenzit, Tweelingen. De retrograde Mercurius vertraagt de dingen, maar het wil niet zeggen dat de dingen tot stilstand komen. Integendeel. Obstakels zijn er om van te leren, niet om je tegen te houden! Soms is het goed om even wat afstand te nemen en kijken wat er verbeterd kan worden. Dus niet mokken, maar maak alvast plannen voor wat komen gaat!

error: Content is protected !!