Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Door de invloed van Mars in jouw teken, bevindt de Waterman zich in een periode van opbouw, onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kan bereiken.
Zoals de planetaire krachten aangeven staat jouw carrière door de retrograde planeten op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding op een komende drukke periode, dus neem de tijd voor je privéleven. Juni 2018 staat in het teken van privé-leven en gezondheid. Financiën en carrière laten wel wat uitdagingen zien deze maand.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 29 mei 2018 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
Iets in je sociale kring komt in de eerste helft van juni 2018 tot voltooiing en dat wordt gevierd of afgesloten. Er is een bijeenkomst of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen.
De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Deze maand kan een vaste relatie worden bestendigd of vindt je de ware liefde! Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap. Tijd voor jouw innerlijk kind, je creatieve zelf en jouw creatieve reis. De Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven!
De single Waterman vindt de liefde op een feestje, een evenement of tijdens het stappen.
Een ontluikende liefde kan te maken krijgen met tegenslag, maar laat je niet ontmoedigen. Niet opgeven, Waterman. De aanhouder wint! De tweede helft van juni 2018 belooft romantisch te worden met Venus in het Huis van Relaties! Je hebt dan alleen maar oog voor je partner. Een mooie periode om een verbintenis aan te gaan, compromissen te sluiten, te onderhandelen of vrede te sluiten.

Familie en Huis
Uranus in Stier is vorige maand jouw Huis van Familie en privé-leven binnengetreden. In juni 2018 krijg je al een voorproefje van deze revolutionaire energie.
Er komen in de komende zeven jaren veranderingen in je huiselijke omstandigheden, kinderen en familie, ook in je gevoelsleven. Oude banden met het verleden worden verbroken en kunnen bevrijdend zijn. 
Een verandering van woonomstandigheden of van woonplaats hoort bij deze alles veranderende energie van Uranus. Deze maand is het tijd voor ontspanning en recreatie. Het is de tijd van het jaar om samen met je gezin op vakantie te gaan of samen leuke dingen te ondernemen. Ook de tijd om oplossingen te vinden voor familiaire problemen. De sterke invloed van Mars in Waterman kan echter een conflict veroorzaken tussen je persoonlijke behoeften en de behoeften van je kinderen.

Carrière
De Grote Weldoener Jupiter reist door het teken Schorpioen en daarmee door jouw Huis van Carrière. De invloed van Jupiter in Schorpioen betekent voor de Waterman een jaar van succes en vooruitgang. Door de invloed van de retrograde Jupiter heb je echter het gevoel alsof er niet veel vooruitgang is in je carrière. De retrograde Jupiter laat je evalueren en nadenken over jouw carrière. Juni 2018 is eigenlijk nog een maand van afwachten, om dingen aan te passen of te verbeteren voor de toekomst. Blijf gefocust op wat belangrijk is en laat je niet teveel afleiden door dualiteiten. Dit is de tijd van voorbereiding en maak daar gebruik van, want straks kom je tijd tekort. Vanaf 10 juli 2018 gaat Jupiter weer direct en komt er weer vooruitgang. Een goede samenwerking is de sleutel tot succes op je werk, dus bewandel de weg van consensus en ga niet teveel van jezelf uit. Je moet het samen doen!

Financiën
Neptunus is jouw planeet van het Geld. Neptunus reist door jouw Huis van Financiën. Door de invloed van Neptunus is het moeilijk om de controle over je financiën te houden of krijg je niet de beschikking over relevante financiële informatie. Neptunus beheerst het principe van losmaken, waarbij je loskomt van aardse zaken. Omstandigheden leiden ertoe dat je het materiële niet meer zo belangrijk gaat vinden, het geestelijk bezit en spirituele dimensie des te meer.
Hoe meer je in deze periode waarde hecht aan bezit, hoe meer je verliest. Hoe meer je geeft, des te meer ontvang je. Neptunus gaat vanaf 18 juni 2018 retrograde. Door de retrograde Neptunus komt er minder geld binnen. Je moet voorzichtig zijn met grote aankopen, financiële toezeggingen en het doen van grote investeringen. Grondig onderzoek vooraf is noodzakelijk. Neptunus blijft tot eind november 2018 retrograde. Controleer alles wel twee keer. Let op je betaalpasjes. Zorg dat je financiële administratie op orde is en dat je overzicht behoudt.

Gezondheid
Juni 2018 is een gunstige maand voor je gezondheid.
Door de invloed van Mars in Waterman heb je veel energie, maar door deze actieve periode heb je ook de neiging om over je grenzen heen te gaan. Je hebt zoveel energie en dan wil je veel tegelijk doen. Maar stress ligt op de loer, dus probeer rustig aan te doen. Een verstandig dieet en voldoende beweging is belangrijk om gezond en fit te zijn. Let op de signalen van je lichaam. Je lichaam laat je zien hoe het met je gaat, zowel fysiek als emotioneel. Je lichaam liegt nooit. Hoe voelt je lichaam? De Volle Maan van 28 juni 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.

Advies
De rode strijder Mars reist tot 13 augustus 2018 door jouw eigen teken, Waterman. Tijdens deze periode heb je meer energie en drive om de wereld laten zien wie je bent en wat je kunt.
Een uitlaatklep om deze hoge energie te kanaliseren is raadzaam, want je bent geprikkeld en impulsief. Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt.
Juni 2018 is een onrustige maand voor Waterman, zelfs met 50% retrograde planeten.
Een goede raad deze maand is om goed te luisteren. Luister naar wat er gezegd wordt en luister naar je innerlijke stem, jouw ziel. Er gebeurt veel om je heen, maar je hebt zelf ook veel invloed op alles wat er met je gebeurt.

error: Content is protected !!