Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen ♏️ juli 2024
(23 oktober – 21 november)

Algemeen
Juli 2024 staat grotendeels in het teken van de liefde, spiritualiteit en sensualiteit!
Met jouw onweerstaanbare magische charme weet je in de amoureuze maand juli 2024 de romantische snaar te raken, maar ook zakelijk gezien kun weet je heel slim je doelen te behalen.
Juli 2024 is maand van transformerende veranderingen, professionele kansen en gedurfde beslissingen.
De focus in juli 2024 ligt op financiën, liefde, relaties, carrière, reizen en studie.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Kreeft van 5 juli 2024 is een prachtig moment om samen met je geliefde te reizen! Omarm je spirituele kant en open je hart om je professionele dromen te kunnen volgen en je wereld vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Door de retrograde Saturnus en Neptunus in Vissen (5e Huis van Liefde en Zelfexpressie) herleef je passie en laat je alles los waarbij en bij wie je geen voldoening hebt gevonden.
Stier staat voor jouw 7e Huis van Relaties. De rode strijder Mars reist nog tot 20 juli 2024 door Stier en dat is gunstig om nieuwe mensen in je leven toe te laten, compromissen te sluiten en te bemiddelen. In de vaste relatie kan er echter sprake zijn van wederzijds wantrouwen. De eerste helft van juli 2024 is gunstig voor een spannende date! Mars reist vervolgens van 21 juli tot 4 september 2024 door Tweelingen en dan wil je je concentreren op het vormen sterke emotionele en fysieke verbintenissen die voor beide partijen zowel zakelijk als privé voordelig zijn.

Familie en Huis
Aan het begin van juli 2024 kan er onverwachts bezoek zijn!
Juli 2024 is een gunstige maand voor een gezinsvakantie of een gezamenlijke reis met vrienden of familie. Waterman staat voor jouw 4e Huis van privéleven, gezin en huis. Pluto is jouw astrologische heerser. Pluto retrograde in Waterman daagt je uit om emotionele problemen inzake macht, controle en toxiciteit in je privéleven onder de loep te nemen en aan te pakken.
Op 22 juni 2024 viel de Volle Maan in Steenbok in het 3e Huis en ook op 21 juli 2024 is er weer een Volle Maan in 3e Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Deze Maan in Steenbok brengt duidelijkheid en dringen aan dingen uit te praten die je dwarszitten. Een geheim wordt onthuld, er kan ​​onverwachte belangrijke informatie zijn over een verhuizing, juridische kwestie, een broer of zus, buren of directe woonomgeving. In ieder geval komt er helderheid.

Carrière
In juli 2024 staan er carrièreveranderingen op stapel. Leeuw staat voor het het 10e Huis van Carrière. Door de invloed van Mercurius in Leeuw van 3 juli tot 25 juli 2024 kom je in contact met invloedrijke mensen die jou verder helpen op je pad.
Schorpioen die werkzaam is met creativiteit en kunst is in juli 2024 het meest succesvol.
De carrièregroei kan worden belemmerd door de invloed van Mars in Stier tot 20 juli 2024. Schorpioen kan te maken hebben met tegenwerkende collega’s. Schorpioen is recht door zee, maar dat kan ook tegen je werken. Probeer de gulden middenweg te vinden.
De conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier heeft de deur geopend voor transformatie, maar met de transit van Jupiter in Tweelingen ontstaat ruimte voor een nieuwe dagindeling waardoor meer structuur en tijd voor jezelf wordt mogelijk gemaakt.

Financiën
Door de transit van Jupiter in Tweelingen in het 8e Huis van Gedeeld Vermogen wordt Schorpioen zich meer bewust van de diepere dynamiek van relaties, zoals het vormen van betekenisvolle relaties voor de toekomst. Door Jupiter in Tweelingen komt er meer rendement op investeringen en vermeerdering van gedeelde bronnen. Pas op met teveel, want Jupiter is grenzeloos. Te hoge uitgaven komen je duur te staan. Je kunt alleen maar kwijtraken wat je denkt te bezitten. Het mystieke, buitenaardse krachten, esoterie en spiritualiteit kan van invloed zijn op je inkomsten.
Vanuit financieel oogpunt wacht er medio juli 2024 een aangename verrassing door een nieuwe bron van inkomsten of een verleidelijk aanbod of lucratief project. Gebruik je intuïtie ip de 21e juni 2024. Juli 2024 is gunstig voor loterijen en het doen van investeringen.

Gezondheid
De invloed van Mars in Stier tot 20 juli 2024 geeft een drang om te presteren.
Je gunt jezelf geen rust of ontspanning.
Door jezelf voorbij te lopen, is er meer kans op sportblessures en ongelukjes in huis of op de werkvloer.
Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig heeft. Ga bij alles uit van je feilloze intuïtie.
Het stellen van gezonde grenzen is weg naar eigenwaarde, innerlijke kracht en welbevinden.
Juli 2024 is een mooie maand om met een dieet te beginnen. Door de invloed van Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 ben je meer gevoelig om een infectie op te lopen.
Neem tijd voor jezelf om jezelf energetisch op te laden. Een creatieve hobby, een dagje wellness, lekker uit eten, een dagje pretpark. Het leven is meer dan alleen werken. Geluk zie je vaak in de allerkleinste dingen.

Advies
Uranus in Stier wil de stagnerende, beperkende energie in relaties doorbreken om ruimte te maken voor meer bevrijdende vormen van partnerschap!
Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 is een gunstige periode om je zuiver te richten op het vormen van emotionele en fysieke verbintenissen die voor beide partijen voordelig zijn, dus deze transit van Mars kan jou persoonlijk en professioneel ten goede komen.
Zorg er wel voor dat je omringd bent door personen die jou zekerheid zullen bieden bij wie jij je financieel, emotioneel en spiritueel veilig en geborgen voelt.

 

 

error: Content is protected !!