Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dagenenergie Mei 2024

Dagen mei 2024

Woensdag, 1 mei 2024
Laatste Kwartier in Waterman 🌗
Dag van de Arbeid
Op de eerste dag van mei 2024 is de Maan in haar Laatste Kwartierfase in Waterman.
De (linker)helft van de Maan is nu zichtbaar. In aanloop tot de Nieuwe Maanfase herinnert zij ons aan de noodzaak van loslaten om zo ook voor onszelf groei toe te staan, grenzen te stellen en deze te bewaken. De Maan sextiel Mercurius in Ram staat in het teken van gezellige drukte, netwerken, contacten maken en dat wordt allemaal versterkt door Mars!
De rode Strijder Mars komt weer thuis in het eigen rijk van Ram. Door deze vurige kracht ervaren we op Aarde meer kracht, drive, moed en initiatief.
Venus in Stier staat vandaag wel vierkant op Pluto in Waterman. Hou rekening met een onverwachte gebeurtenis in de relatie, die veel onrust kan veroorzaken.
Venus wil met dit vierkant de waarheid, niets meer of minder.
Onderdrukte woede en emoties kunnen leiden tot een ‘uitbarsting’ of gevoelens van wraak wanneer er sprake is van ontrouw of verraad.

Donderdag, 2 mei 2024
Pluto gaat vanaf vandaag retrograde in Waterman. Tot 11 oktober 2024 is de transformerende energie gericht op het individu, jouw intenties.
Tijdens deze lange periode vinden er gebeurtenissen plaats waarmee onze collectieve ziel, onze integriteit, onze loyaliteit en onze waardebepaling op de proef zal worden gesteld.
Meer over de invloed van Pluto retrograde in Waterman en de invloed op alle dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website.
De afnemende Maan in Waterman is vierkant Jupiter en Uranus in Stier. Dit spanningsveld daagt ons uit om het beste van jezelf naar voren te brengen. Denk na over wat je graag zou willen bereiken in de toekomst. Probeer wel binnen het kader van je mogelijkheden te blijven en je daaraan vast te houden.

Vrijdag, 3 mei 2024
De Afnemende Maan in Vissen sextiel Venus in Stier is een rustig aspect waarbij het gaat om het aftasten van gevoelens en het ontdekken van de betekenis van gevoelens.
De verbeeldingskracht kan sterk zijn, dus dit is een mooi aspect voor creatieve projecten en hobby’s.
Mars in Ram sextiel Pluto in Waterman brengt een enorme golf van wilskracht om doelen mee te bereiken. Deze intense en doelgerichte energie geeft enthousiasme en uithoudingsvermogen om ergens mee door te gaan totdat het doel is bereikt. Dus stel vervelende kluisjes niet langer uit, want vandaag is de dag om dat te doen. Geweldige gepassioneerde energie voor een date, om te solliciteren of een sterke indruk te maken! Dit is ook een goede financiële transit!

Zaterdag, 4 mei 2024
Dodenherdenking
De Afnemende Maan is conjunct Saturnus en Neptunus in Vissen. Met deze energie zijn we bedachtzamer, afwachtend en kunnen we overgevoelig reageren op situaties. We nemen dingen serieus en trekken ons alles te veel aan.
Het sextiel van de Maan in Vissen met Jupiter en Uranus in Stier laat ons stilstaan, maar geeft ook weer de energie om emotionele aanpassingen te doen en denkbeelden te veranderen.

Zondag, 5 mei 2024
Bevrijdingsdag
Deze Afnemende Maan is conjunct Mars en sextiel de retrograde Pluto in Waterman. Deze verbinding brengt de belofte van een nieuw begin. Het herinnert er ons ook aan dat niets voor altijd kan zijn… dat dingen zomaar een totaal andere wending kunnen nemen.
Met deze Ram-energie in de afnemende fase voel je je gedreven om bepaalde zaken en negatieve energieën af te stoten of af te sluiten zoals stoppen met een nare gewoonte of een liefdeloze relatie. Alles wat je los wil laten gaat beter met Afnemende Maan. Concentreer je op jouw eigen verlangens, wat jij voor jezelf wilt. Geniet van deze dag!

Maandag, 6 mei 2024
De verdwijnende Maan in Ram is conjunct Mercurius.
Mercurius in Ram wil vooruit, onderhandelen, spontaan plannen maken en stappen zetten.
De verdwijnende Maan wil gevoelsmatig dingen afwerken. Dit is dus een gunstige dag om je administratie of eindelijk dat boek uitlezen dat al zo lang op je ligt te wachten…
Hou je door de post-schaduwperiode van Mercurius aan een goede planning voor de gewenste resultaten.

Dinsdag, 7 mei 2024
De Verdwijnende Maan in het aardse Stier is op zoek naar stabiliteit en wil zich bezighouden met praktische zaken.
Door het vierkant van de Maan met de retrograde Pluto in Waterman kan er iets aan je knagen. Probeer tot de kern ervan te komen en kijk hoe je verbeteringen kunt aanbrengen.
Er moeten er vandaag misschien moeilijke keuzes worden gemaakt. Mercurius is nog steeds in haar schaduwperiode, dus het is raadzaam om niets overhaast te doen.
Morgen is het Nieuwe Maan. Vertraag en stel je intenties.

Woensdag, 8 mei 2024
Nieuwe Maan in Stier 🌑
De conjunctie van de Zon en de Maan in Stier laat een prachtige gelegenheid zien om geaarde energie in je leven te brengen zoals met een nieuw project te beginnen, een besluit te nemen of je financiën op orde te brengen of je te wijden aan een project dat je helpt om de stabiliteit en veiligheid in je leven te verbeteren. Geweldig moment voor een groenproject.
De Nieuwe Maan is conjunct Venus, Jupiter en Uranus in Stier. Onverwachte kansen zijn leermomenten en groeimomenten. Er komen creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen.
Lees verder over deze Nieuwe Maan in Stier onder NIEUWS op deze website.
De Zon in Stier sextiel Saturnus in Vissen geeft kracht, volharding en doorzettingsvermogen om juist die goede intenties door te voeren en vol te houden. Laat los en vertrouw.

Donderdag, 9 mei 2024
Hemelvaartsdag:
Met de toenemende Maan in Tweelingen wordt onze intuïtie versterkt en worden we ondersteund om eerder genomen acties beter te begrijpen en de reden ervan in te zien. Het emotionele wordt daarbij overgenomen door het rationele.
De Maan in Tweelingen is nieuwsgierig, wil leren, praten, begrijpen en verbindingen leggen.
Deze Maan in Tweelingen is sextiel Mars in Ram en vormt een driehoek met de retrograde Pluto in Waterman. Vandaag is het een aangename veelzijdige dag, geweldig om te netwerken.
Een dag van onverwachte verrassingen. Een heerlijke energie om optimaal te benutten. Ideeën kunnen snel naar je toe komen en je kunt ze laten stromen.

Vrijdag, 10 mei 2024
De toenemende Maan in Tweelingen vormt een sextiel met Mercurius in Ram brengt een gepassioneerde enthousiaste sfeer waarin we samen willen werken. Het competitieve aspect van Mars is heel sterk, dus het gaat om het winnen en succes boeken. Niet alleen op het werk, maar ook in relaties zien we de behoefte aan onafhankelijkheid en de leiding willen nemen. Echt een dag om te vechten voor iets of iemand. Er kan een idee of plan zijn waarmee je aan de slag wil gaan en je kunt de kansen hiervan benutten.
Het vierkant met deze Maan met Saturnus en Neptunus in Vissen kan je enthousiasme echter afremmen. Het kan zijn dat je denkt dat het toch niet lukt en die negatieve stemming kan dan weer de oorzaak zijn van misverstanden.

Zaterdag, 11 mei 2024
De toenemende Maan in Kreeft verdiept onze emoties en geeft ons de mogelijkheid deze te uiten.
Gevoeligheid en intuïtie zijn sterker met de Maan in Kreeft.
De toenemende Maan in Kreeft staat vierkant op Mars in Ram en dat kan de oorzaak zijn van confrontaties of machtsspelletjes. Het kan zijn dat je eerder ‘ontploft’ wanneer je merkt dat iets of iemand je provoceert. Kom tot de kern en ontdek wat je kan doen om de situatie te verhelpen.
Deze planetaire spanningsveld is bedoeld om door te zetten en niet op te geven.
Blijf bij jezelf en concentreer je op wat je nodig hebt om jezelf stabieler en veiliger te voelen.

Zondag, 12 mei 2024
Moederdag
De toenemende Maan in Kreeft vormt een sextiel met Venus en Uranus in Stier.
Met deze Maan-energie gaat het over verbeteringen aanbrengen in huis, troost zoeken in veiligheid en genieten van wat je hebt. Deze vloeiende energie brengt alles in balans.
Deze energie geeft een goed gevoel, maar ook om de dingen goed te doen en goed te maken.
De driehoek met Saturnus in Vissen brengt vertrouwen, blijven we gefocust en op koers.
Door de toenemende conjunctie van de Zon met Uranus in Stier wordt het een dag vol van verassingen.

Maandag, 13 mei 2024
De Zon is vandaag conjunct Uranus in Stier, het begin van een nieuwe cyclus.
Verwacht vandaag het onverwachte! Vandaag kunnen we wat verstrooid en ongeduldig zijn in relaties, minder coöperatief en meer individualistisch gericht, op het onconventionele, ongebruikelijke en eigenzinnige.
De Zon conjunct Uranus in Stier wil financiële en relationele duidelijkheid en ziet de noodzaak om te veranderen.
Met de Zon en Neptunus in Vissen vormen samen een driehoek van emotionele energie, sensualiteit en inspiratie. Hiermee kunnen we (aan)voelen wat de ander voelt. Dus een geweldige dag voor de reclamewereld en de handel. Zoek vandaag ook de rust in jezelf en doe niets wat je liever niet wil doen.

Dinsdag, 14 mei 2024
De energie van de Toenemende Maan in het trotse vuurteken Leeuw maakt creatief, optimistisch, vastberaden en enthousiast. Met de Maan in Leeuw zoeken we een podium!
Het vierkant met Venus en Uranus in Stier en de oppositie van deze Maan met de retrograde Pluto in Waterman kan de oorzaak zijn van relationele spanningen, emotionele gesprekken en confrontaties zijn die te maken hebben met schuldgevoel, jaloezie of bezitsdrang.
Het is net alsof er grote emotionele schoonmaak wordt gehouden.
Deze dag vraagt om duidelijke keuzes, de weg van het compromis en wederzijds respect.
Saturnus in Vissen komt tussenbeide door een sextiel met Venus te vormen.
Venus krijgt steun van Saturnus en dan komt er duidelijkheid over wederzijdse verwachtingen binnen een relatie. Voor de handel en zakelijke aangelegenheden is dit een gunstige dag.
Heb geduld en maak er het beste van.

Woensdag, 15 mei 2024
Eerste Kwartier Maan in Leeuw 🌓
De Maan in haar Eerste Kwartierfase in het trotse Leeuw schept hoge verwachtingen!
In haar Eerste Kwartierfase vraagt de Maan ons om eerst oude gewoontes en denkbeelden te veranderen of los te laten alvorens verder te gaan. Tijdens deze Maanfase krijgen we te maken met wat tegenwerking alsof onze plannen op de proef worden gesteld.
Met de Eerste Kwartier Maan in Leeuw kun je in de komende week aanpassingen doen waardoor je creatiever kunt zijn met je projecten en hobby’s.
Mercurius staat op de laatste graad van Ram, dus al met al een dag om een weloverwogen besluit te nemen.

Donderdag, 16 mei 2024
Vandaag betreedt Mercurius het aardeteken Stier. Mercurius gaat o.a. over denkprocessen. Met deze bedachtzame energie duurt het langer voordat er een beslissing word genomen, maar een eenmaal genomen beslissing blijft met Mercurius in Stier onveranderd en verankerd.
Mercurius in Stier kan dus de mentale energie vertragen, maar het geeft je wel de tijd en de ruimte om over dingen na te denken en vertrouwen te hebben in de keuzes die je maakt.
De Maan in Maagd vormt vandaag een driehoek met Mercurius en dat laat een mooie balans zien tussen gevoel en verstand. Het is vandaag makkelijker om je gevoelens onder woorden te brengen. Concentreer je op één ding tegelijk voor het gewenste resultaat.
De Wassende Maan in het aardse Maagd houdt ons gefocust en stelt ons in de gelegenheid om de dingen goed te organiseren.
De Maan in Maagd is altijd een gunstige energie om te werken aan kleine taken of klusjes of dingen die speciale aandacht en detail vereisen.

Vrijdag, 17 mei 2024
De Wassende Maan in Maagd vormt vandaag een driehoek met Venus en Uranus in Stier en een oppositie met Saturnus in Vissen.
Vandaag kan er een onverwacht bericht zijn waardoor je emotioneel geraakt wordt of je krijgt nieuws, post, een e-mail of een telefoontje dat je aangrijpt en waar je even stil van wordt.
Het kan zijn dat je nieuws ontvangt over familie of iemand uit het verleden.
Hou rekening met het toenemende vierkant van Mercurius met de retrograde Pluto, dus het nieuws kan confronterend zijn.

Zaterdag, 18 mei 2024
De Zon vormt op 27º een exacte conjunctie met Jupiter in Vissen, het begin van een nieuwe jaarlijkse cyclus. Deze veelbelovende opening van vertrouwen, optimisme en hoop is het moment bij uitstek om plannen te maken voor de toekomst en intenties te stellen voor vrede en bescherming.
Venus conjunct Uranus in het zintuiglijke aardse Stier is een samensmelting van hemel en aarde.
Door deze hemelse samensmelting wordt het duidelijk wat je wil en wat je moet doen om te krijgen wat je wenst. Er kunnen zich onverwachte ontwikkelingen voordoen in relaties.
Natuurlijk zijn er altijd tegenstrijdigheden, zo ook vandaag.
Mercurius in Stier staat vierkant op de retrograde Pluto in Waterman.
Mercurius staat het dichtst bij de Zon en Pluto staat het verst van de Zon en het vierkant geeft ons een ongemakkelijk gevoel. Pluto legt de vinger op de zere plek en het vierkant met Mercurius laat precies weten wat dat is. Mercurius vierkant Pluto kan onuitstaanbaar zijn, koppig en eigenwijs. Woorden kunnen maken en breken, dus wees voorzichtig met wat je zegt of hoe je iets interpreteert.

Zondag, 19 mei 2024
Eerste Pinksterdag
De Wassende Maan in Weegschaal gaat over verbindingen en vraagt om het evenwicht in ons leven te herstellen. De stressvolle periode waarin we leven vraagt veel van ons allemaal.
Samenwerking staat bij Weegschaal centraal, maar stel je eigen grenzen, ga niet voorbij aan je eigen verlangens en wensen. Praten is altijd beter dan een conflict uit de hand te laten lopen.
Het teken Weegschaal staat in verbinding met de nieren, dus drink veel water en vermijdt zoveel mogelijk vet eten en zoetigheden. Denk aan de balans…niet alleen emotioneel, maar ook je fysieke lichaam heeft evenwicht nodig.
Door de oppositie van deze Maan met Mars in Ram kan deze dag zowel confronterend als verhelderend zijn. Er kan ons nieuws ter ore komen waardoor we gedwongen worden om de waarheid onder ogen te zien. Emoties krijgen vandaag de overhand, maar laat deze toe.

Maandag, 20 mei 2024
Tweede Pinksterdag
De Zon in Stier reikt de hand aan Neptunus in Vissen en dit sextiel schenkt ons een bron van fantasie en rijke dagdromen, romantische verwachtingen en dromen over het onbereikbare.
De Zon in Stier sextiel Neptunus in Vissen maakt de sfeer vriendelijk en aangenaam, bereidwillig en betrokken.
Door de Zon in Stier sextiel Neptunus in Vissen zijn we meer bewust van gevoelens, mensen en omstandigheden en mensen goed aan te voelen. Een gunstige positie voor de handel, maar ook om op reis te gaan, om te studeren, voor het helpen van anderen en liefdadigheidsprojecten.
Het is niet echt een dag om een grote beslissing te nemen.
Maak vooraf een goede planning als je iets voor elkaar wil krijgen.
Je intuïtie kan je begeleiden en je helpen bij eventuele uitdagingen waarmee je te maken hebt.

Dinsdag, 21 mei 2024
Vandaag betreedt de Zon het luchtteken Tweelingen. Met deze vrolijke en luchtige energie ligt de nadruk tot 20 juni 2024 op uitwisseling en communicatie, dat het mogelijk maakt binnen en buitenwereld, boven en beneden met elkaar te verbinden.
Wanneer de Maan in Schorpioen staat zijn emoties intenser dan anders, zijn we bang om afgewezen te worden, jaloers, rancuneus, dwangmatig en meer op onze hoede. We hebben spijt over gedane zaken en zijn donker gestemd, zwaaien daarbij tussen uitersten.
De Wassende Maan in Schorpioen is vierkant de retrograde Pluto en oppositie Mercurius in Stier
Pluto heerst over Schorpioen heerst, is sinds 2 mei 2024 retrograde en deze energie haalt het verleden naar boven, diepliggend oud zeer dat zich kenbaar maakt door middel van je lichaam, dat zelf te lijden heeft onder die oude pijn.
De bijna Volle Maan in Schorpioen voegt een extra dosis focus en intensiteit toe, want deze staat tegenover Mercurius in Stier. Er is iets wat je moet weten. Pas op met wat je zegt en hoe je iets zegt. Kort gezegd: deze energie houdt ons alert en kan de reden zijn van een opzienbarend nieuwtje.

Woensdag, 22 mei 2024
De Zon in Tweelingen is driehoek de retrograde Pluto in Waterman laat een mooie dag zien om essentiële veranderingen door te voeren en bergen te verzetten! Echt een dag om antwoorden te krijgen op vragen die je al langer bezighouden en weer controle te krijgen.
De bijna Volle Maan in Schorpioen driehoek Saturnus in Vissen stimuleert alles waarbij geduld en nauwkeurigheid bij is vereist of nieuwe ideeën in de praktijk te brengen en helpt ons om de aanpassingen te doen die nodig zijn om de zaken beter te laten verlopen
De oppositie met Uranus in Stier laat zien dat je meer behoefte aan persoonlijke ruimte binnen een relatie.

Donderdag, 23 mei 2024
🌕
Volle Maan in Boogschutter
De Volle Maan in Boogschutter sextiel de retrograde Pluto in Waterman daagt ons uit om verder te kijken dan we al kunnen zien, naar alles wat in ons vermogen ligt. Kosmische energieën beïnvloeden onze levens, maar deze gepassioneerde Volle Maan herinnert ons eraan dat wat er ook in je leven plaatsvindt, dit een collectief universeel proces is, wat door iedereen wordt gevoeld. Venus conjunct Jupiter in Stier is een gunstige samenstand, een belofte van liefde en geld, harmonie en geluk. Een geluksgevoel…Het stroomt vanzelf! Vandaag voelt alles goed, dus een mooie dag voor een uitstapje, afspreken met vrienden, een evenement bijwonen. Vandaag kun je verliefd worden, een financiële meevaller krijgen of een investering doen!
Het sextiel met Neptunus in Vissen geeft extra verbeeldingskracht zijn we medelevender en behulpzamer en meer genereus tegenover anderen.
Lees verder over deze Volle Maan in Boogschutter onder NIEUWS op deze website!

Vrijdag, 24 mei 2024
Vanaf vandaag tot 17 juni 2024 danst de lieflijke Venus door het luchtige Tweelingen.
Venus, de Godin van Liefde en Schoonheid stimuleert in Tweelingen onze geest en brengt boeiende gesprekken op gang. Pas wel op voor roddels! Venus in Tweelingen heeft daar een handje van. Met de eerste dag van Venus in Tweelingen zijn we wat rusteloos of ervaren we innerlijke gevoelens van onrust…alsof er iets ongrijpbaars in de lucht hangt.
De nog Volle Maan in Boogschutter vormt een driehoek Mars in Ram.
Deze positieve Maanenergie maakt optimistisch, vastberaden en enthousiast. 
Deze stand motiveert je om de dingen te doen waar je blij van wordt en ervoor te gaan!

Zaterdag, 25 mei 2024
Vandaag vormt Venus in Tweelingen een harmonische driehoek met de retrograde Pluto in Waterman. Liefde is het thema van deze dag. Het gevoel van emotionele verbondenheid wordt intenser, lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Vandaag leer je meer over de diepere betekenis van een relatie. Niet alleen een goede dag voor de liefde, maar ook voor alle vormen van kunst en creativiteit. Geweldige dag om nieuwe vrienden te maken, een date of een dagje uit met je geliefde.
Door de Afnemende Maan in Boogschutter vierkant Uranus in Stier moeten we wel rekening houden met voorbarige conclusies en onverwachte ontwikkelingen.

Zondag, 26 mei 2024
Vandaag is de grote dag!
Jupiter betreedt het luchtteken Tweelingen!
Tweelingen is vluchtig als de wind, dus de energie is mentaal, levendig, snel, nieuwsgierig. Jupiter is overvloed en in Tweelingen is dit de kosmische uitnodiging om nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe perspectieven te verkennen.
Lees meer over de invloed van Jupiter in Tweelingen en de invloed op alle dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website!
De afnemende Maan in Steenbok vormt een driehoek Mercurius in Stier.
Samengevat is dit eren perfecte dag voor een dagje uit of voor studie, overleg, praatgroepen en het maken van plannen voor de lange termijn.

Maandag, 27 mei 2024
De afnemende Maan in Steenbok is sextiel Saturnus en Neptunus in Vissen en driehoek Uranus in Stier. Op zich is dit een rustige een aangename flow en maakt het een gunstige dag voor financiële onderhandelingen, het sluiten van een zakelijk contract, familiefeest of om elkaar een plechtige belofte te doen, langetermijndoelen en aan het verbeteren of finetunen.
Een dag van onverwachte wendingen door de driehoek van de Maan met Uranus in Stier, maar hou wel rekening met het vierkant Mars in Ram. Met dit dynamisch vierkant zijn we vastberaden om te slagen en dat kan de oorzaak zijn van opvliegendheid, defensief gedrag, frustratie, irritatie, ergernis en impulsieve acties.

Dinsdag, 28 mei 2024
Mercurius in Stier is sextiel Saturnus in Vissen en met deze mentale energie kun je beter focussen en concentreren op details. Vandaag is er een goede flow, echt een dag om informatie te vergaren en om advies te vragen aan oudere mensen. Als je over alle informatie beschikt, kun je de juiste beslissing nemen. Mercurius in Stier wil de dingen onder ogen zien. Saturnus is realiteit en de inhoud van een gesprek of informatie kan misschien teleurstellend zijn. Een onverwachte ontwikkeling of verandering vandaag kan op de lange termijn goed uitpakken.
De Afnemende Maan in Waterman is conjunct retrograde Pluto en vormt een driehoek met Venus en Jupiter in Tweelingen. Deze verbinding is gunstig voor het doen van aanpassingen om plannen te realiseren.

Woensdag, 29 mei 2024
De Afnemende Maan in Waterman is sextiel Mars in Stier en dat is een aangenaam aspect waarbij samenwerking en saamhorigheid hand in hand gaan. Geweldig aspect om samen iets te
ondernemen. Hou wel rekening met het vierkant van de Maan met Mercurius en Uranus in Stier.
Als er iets is waar je het gevoel van hebt dat je vastzit kun je opstandig zijn of iets onverwachts doen. De conjunctie van de rode Strijder Mars met Cheiron in Ram versterkt extreem reactief en impulsief gedrag wanneer er sprake is van onverwerkte pijn, onderdrukking, manipulatie of misbruik. Belangrijk is om woede te kanaliseren en de oorzaak aanpakken in plaats van het probleem te omzeilen of te vermijden.
Overhaaste conclusies of ondoordachte beslissingen kunnen vervelende gevolgen hebben.

Donderdag, 30 mei 2024
De afnemende Maan in Vissen gaat over loslaten, vertrouwen en dankbaarheid met wat is.
Door het spanningsvierkant met Venus en Jupiter heb je meer tijd nodig voor jezelf om uit te rusten of gewoon te ontspannen, te reflecteren en even in je eigen bubbel te zitten.
Neem de tijd om te ontspannen, want het geeft je rust in je hoofd waardoor je beter kan concentreren.

Vrijdag, 31 mei 2024
Op de laatste dag van mei 2024 is het Laatste Kwartier in Vissen. 🌗
De Laatste Kwartierfase van de Maan conjunct Saturnus in Vissen vraagt je om de afgelopen vier weken te analyseren en je persoonlijke proces daarin te doorzien. Neem tijd voor reflectie.
Het is goed om in de komende week los te laten wat je niet meer nodig hebt. Vandaag wordt er met deze Maan conjunct Saturnus en sextiel Mercurius en Uranus in Stier iets afgehandeld, een klein project of meerdere kleine projecten en taken.
Vandaag is ook de exacte conjunctie van Mercurius en Uranus in Stier.
Met deze samenstand ben je druk bezig met het vinden van creatieve en praktische oplossingen.
Een dag van deja-vu, inzichten en onverwachte, onconventionele ideeën.
Een droom kan profetisch zijn.
Deze ideeën komen niet zomaar uit de lucht vallen, dus neem ze serieus, want deze ideeën komen lat4r van pas.

 

error: Content is protected !!