Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Deze periode is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. Samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken zijn de sleutels tot succes.
Deze maand zijn er uitdagingen in je carrière, gezin, emotionele veiligheid, liefdesleven en het sociale leven.

Liefde en Relaties
Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius in Tweelingen geeft je in de eerste helft van juni 2018 een onrustig gevoel. Een “toevallige” ontmoeting brengt onrust en onduidelijkheid.
Deze romance blijft luchtig en vluchtig. Misschien verwacht je teveel en ben je op zoek naar het onbereikbare. In de tweede helft van juni 2018 ga je met Mercurius in Kreeft meer op zoek naar het emotionele en zorgzame aspect. Liefde kan ontstaan op het werk of een feestje met vrienden. De Vissen in een vaste relatie wil samen zijn en zijn bereid om een nieuwe stap te zetten.
Juni 2018 kan heel romantisch worden, maar je moet er zelf invulling aan geven.
De Volle Maan van 28 juni 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. Er is een bijeenkomst of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken kan er een verhuizing of reparatie of verbouwing aan de woning zijn. Het kan ook zijn dat je besluit om grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, een huis te kopen of te huren of je huis te verkopen of te verhuren. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven. Medio deze maand kunnen er uitdagingen zijn, maar zo nu en dan is het goed om de lucht te klaren. Wees op je hoede met “goed advies” in de derde week van juni 2018.
Een ruzie tussen oudere familieleden kan deze maand hoog oplopen, maar geeft je wel de gelegenheid om dingen recht te zetten.

Carrière
De Volle Maan van 29 mei 2018 viel in jouw Huis van Carrière. Iets komt tot voltooiing in je carrière. Denk daarbij aan de afronding van een project, een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet, meer inkomsten in je onderneming of een salarisverhoging, maar er kan ook sprake zijn van een reorganisatie.
Met de meeste planeten aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop bevindt Vissen zich in een periode van visualiseren en voorbereiding. Dit is de aanloop naar een periode waarin het drukker gaat worden. Juni 2018 is een goede periode voor een bedrijfsgerichte cursus of zakenreis of werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière. Het opbouwen van een zakelijk netwerk. Goede communicatie en samenwerking is de sleutel tot succes op het werk.

Financiën
Ram symboliseert jouw Huis van Financiën. Uranus in Ram heeft in de afgelopen zeven jaar geleid tot veranderingen in de financiële situatie als gevolg van een reorganisatie op het werk, een nieuwe baan of het verbreken van een zakelijke overeenkomst of scheiding. Uranus in Ram heeft de Vissen geleerd om op een andere manier met geld om te gaan. Mars is jouw planeet van het geld. Mars in Waterman heeft voor de Vissen een gunstige uitwerking op het Huis van Financiën. Je krijgt medewerking om een gunstige financiële positie te verwerven. Je sociale en zakelijke netwerk is van groot belang. Deze maand kan echter een financieel belangenconflict ontstaan in de sociale kring, dus wees voorzichtig, Vissen.

Gezondheid
Door de invloed van Mars in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten heb je te maken met een periode van onderdrukte energie. Gedragspatronen vanuit het verleden in je onderbewustzijn spelen een grote rol. Je voelt je geïrriteerd en tegengewerkt. Door de retrograde Mars vanaf 26 juni 2018 komen problemen uit het verleden als een boemerang bij je terug. In juni 2018 gaat het daarom om regelmaat, Vissen. Regelmatig eten, regelmatig je rustmomenten pakken, regelmatig bewegen. Regelmatig ontspannen! Geen maaltijden overslaan! Het is raadzaam om jezelf niet te laten gaan, Vissen. Stress is niet goed voor je. Ga liever een eindje wandelen of reageer jezelf af in de sportschool. Yoga brengt rust en balans. Let op je ademhaling. Om fysiek, mentaal en emotioneel in goede conditie te blijven moet je goed voor je lichaam zorgen.

Advies
Een gezonde relatie met jezelf en met anderen is de voorwaarde om fysiek en emotioneel gezond te zijn en te blijven. Bewaak je eigen grenzen.
Neem de tijd om na te denken over je carrière en wat je wil veranderen om je dromen te verwezenlijken. Misschien heb je het gevoel alsof er niet veel gebeurt en dat resultaten uitblijven,
Heb geduld en luister naar dat goede advies, Vissen.

error: Content is protected !!