Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Stier november 2019

Algemeen

De meeste planeten staan in november 2019 aan de westelijke helft van de Stier-horoscoop, dus het gaat ook deze maand om sociale vaardigheden en de medewerking van anderen om je doelen te bereiken. De Volle Maan van 12 november 2019 valt in jouw teken, Stier!

Jouw persoonlijke charme is jouw geheime wapen, in je carrière, je sociale kring en in het dagelijks leven. Deze maand ligt de focus op de carrière, financiën, liefde en relaties, gezondheid, spiritualiteit en creativiteit. Jouw privé-leven vraagt wel wat aandacht, Stier!

Liefde en Relaties

De Nieuwe Maan in Schorpioen van 28 oktober 2019 laat ook in november 2019 veel liefdeskansen zien voor de Stier!

November 2019 is de maand van liefde en romantiek en van vele sociale activiteiten!

De Volle Maan van 12 november 2019 valt in Stier! Jouw persoonlijke charme is dan jouw geheime wapen om de ware liefde naar je toe te trekken!

De invloed van de Nieuwe Maan van 26 november 2019 en Jupiter in jouw Huis van Intimiteit leidt tot meer begrip en compassie. Jupiter verstevigt de emotionele banden in de relatie en vormt nieuwe serieuze relaties met een sterke emotionele binding.

Familie en Huis

De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, groeit haar energie. De beste periode om met iets nieuws te beginnen of een oplossing te vinden is van 1 tot 12 november 2019.

November 2019 is over het algemeen een rustige en harmonieuze maand. Venus is jouw planeet. Venus vertegenwoordigt het onderbewuste verlangen om zich te verenigen met anderen, de wil om samen te werken en van het leven te genieten.

Een goede harmonische relatie met familie en vrienden is de sleutel tot welzijn en geluk.
Doe dingen die je graag doet, je hobby’s of tijd doorbrengen met je familie, kinderen en vrienden.

Carrière

November 2019 is geen gunstige maand voor de studie. In ieder geval zul je extra je best moeten doen om gewenste studieresultaten te behalen. Communicatie op het werk is van het grootste belang, dus denk goed na voordat je spreekt en vooral hoe je iets zegt. 

November 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen.

Vanaf 27 november 2019 gaat Neptunus in Vissen weer direct en wordt het duidelijk hoe belangrijk samenwerking is geweest dit jaar. Je mag terugkijken op een productieve periode en goede professionele vooruitzichten. Je bent echter niet bereid om iets op te geven dat je hebt opgebouwd, ook al ziet het er naar uit dat er geen toekomst in zit. Oudere en ervaren personen geven je advies om gestelde doelen te bereiken.

Financiën

Tot 19 november 2019 is Mercurius retrograde in het financiële teken Schorpioen. Tijdens deze periode zijn er onverwachte uitgaven die te maken hebben met je relatie of gezin.

Op 24 november 2019 is jouw planeet Venus conjunct Jupiter in jouw Huis van Gedeelde Financiën en dat kan tot prachtige financiële resultaten leiden!

De Nieuwe Maan van 26 november 2019 valt. in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan kan duiden op een gunstige gerechtelijke uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van winstgevende contracten voor een lange termijn project dat te maken heeft met duurzaamheid en innovatie.

Gezondheid

Door de hoge energie van Mars in jouw Huis van Gezondheid zijn ontspannende massages en een gezonde voeding raadzaam. Let op je rug, knieën, voeten, tanden, botten, je ogen en je huid, want je bent nu extra kwetsbaar. Rust en ontspanning zijn nodig. Richt je alleen op het essentiële om stress te verminderen. De rode strijder Mars in jouw Huis van Gezondheid verhoogt tot 19 november 2019 de kans op een burn-out, griep, infectie, uitslag, koorts of vermoeidheidsklachten.

Zorg voor voldoende nachtrust en beweging. Regelmaat is het toverwoord om fit en gezond te blijven.

Advies

Tot 19 november 2019 is Mercurius retrograde in Schorpioen en dat maakt het moeilijker om gemotiveerd te blijven of om de juiste keuzes te maken.

Net als vorige maand is ook november 2019 de maand van keuzes maken.

Weten wie je bent en weloverwogen keuzes te maken is de weg to balans  in je fysieke en mentale wereld.

error: Content is protected !!