Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft juli 2017

Algemeen
Vooral aan het prille begin van juli 2017 voel je dat het een geweldige maand gaat worden, Kreeft! Er waait een frisse wind door je leven. Er staan grote dingen op stapel! Juli 2017 is een mooie maand waarvan je mag genieten.

Liefde en Relaties
Vanaf het eerste weekeinde van juli 2017 heb je een goed gevoel over iemand of een bepaalde situatie. Laat jezelf niet afleiden en blijf jezelf focussen op het eindresultaat. De eerste helft van juli 2017 is de beste periode om samen met je geliefde er wat moois van te maken. Deze maand oefen je een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit! De Volle Maan van 9 juli 2017 valt in jouw Huis van Relaties. De Volle Maan zorgt voor veranderingen op relationeel gebied. Je kunt een nieuwe stap zetten in je relatie door te gaan trouwen of te verloven. Maar het kan ook leiden tot een breuk van een zakelijk partnerschap of relatie. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. De eerste helft is gunstig voor de een op een relatie en de tweede helft van juli 2017 is meer gericht op vrienden en uitgaan.

Familie en Huis
Huiselijke aangelegenheden zijn deze maand verweven met emotionele belangen. Er is behoefte om je privé-leven en carrière in evenwicht te brengen. Het is zelfs zo dat jouw zakelijk succes afhangt af van je vermogen hoe je met beide gebieden omgaat in deze maand.
Je moet deze maand thuis wel wat water bij de wijn doen en flexibel zijn tussen 13 en 24 juli 2017.
Maak voldoende tijd vrij voor je privé-leven en voor je kinderen. Zonder de liefde en steun van jouw gezin en de veilige warmte van je huis kan zakelijk succes koud en inhoudsloos zijn.

Carrière
Juli 2017 is over het algemeen een uitdagende maand voor je carrière, Kreeft. Je moet echt vechten voor je positie en met anderen om te overleven in deze harde wereld. Niemand geeft het je cadeau. Je moet deze maand zelf met ideeën op de proppen komen om de concurrentie steeds weer een stap voor te zijn of je baan te behouden. Investeer tijd in het sociale aspect van je carrière en zorg ervoor dat je papierwerk in orde is. Jouw extra inzet loont. Aan het eind van juli 2017 komt er meer ontspanning en kun je met tevredenheid terugkijken.

Financiën
Juli 2017 is een overwegend voorspoedige maand voor je financiën, Kreeft. Er zijn financiële kansen uit onverwachte hoek zoals de komst van een nieuwe zakelijke partner of project, maar ook je liefdespartner steunt je financieel. Het is raadzaam om het deze maand zuinig aan te doen. Ook niet te vrijgevig zijn naar anderen. Je hebt vele wensen en je ogen zijn groter dan je portemonnee! Bij alles wat je ziet moet je jezelf de vraag stellen: Heb ik dit werkelijk nodig of denk ik dat ik het nodig heb? Betalen anderen mijn huur of hypotheek? De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw Huis van Financiën. Tot aan het begin van de augustus 2017 zijn er financiële zaken die jouw aandacht vereisen zoals de financiering van een nieuw project, huis, auto of verbouwing of bespreken hoe geld moet worden geïnvesteerd voor nu en in de toekomst.

Gezondheid
Juli 2017 is een maand waarin je wordt uitgedaagd en er veel van je wordt verwacht. En dat geeft stress. Te veel stress kan leiden tot lichamelijke problemen zoals pijnlijke spieren, een slechte spijsvertering en huiduitslag. Zorg voor voldoende ontspanning. Laat je meevoeren met de stroming van het leven. Zorg voor voldoende beweging en rust. Ga op tijd naar bed en zet de TV uit. Je moet je best doen om het hoge tempo bij te benen. Je kunt het niet iedereen naar de zin maken, dus laat dat schuldgevoel los. Kies voor jezelf. Leer nee te zeggen. Nee is jouw toverwoord. Zeg ja tegen het leven! Je bent ook maar een mens!

Advies
Wees voorzichtig met het doen van een investering. Een goede doordachte investering betaalt zich uit met deze Nieuwe Maan, maar een onverstandige financiële beslissing kan leiden tot vervelende consequenties. Waardeer wat je hebt. Je bent rijker dan je zelf denkt!

 

error: Content is protected !!