Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste persoonlijke planeten aan de bovenkant van de Schorpioen-horoscoop is het het vinden van de balans tussen je carrière en privé-leven ook in september 2023 een belangrijk thema.
Deze maand gaat over voornamelijk over je sociale netwerk, vriendschappen, liefde, werk en gezondheid.
Ook al kan het een uitdaging zijn met al die retrograde planeten: kijk vooruit en niet achterom!

Liefde en Relatie
De invloed van de Volle Maan van 31 augustus 2023 in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie kan in de eerste helft van september 2023 een nieuwe liefdesverbinding versterken of beëindigen. Een ontluikende romance kan vaste vormen aannemen. Het kan echter het gevoel geven van een onvervuld verlangen naar iets of iemand of heb je de behoefte om jezelf te onthechten van iets of iemand. De retrograde Mercurius en Venus zijn van invloed op je liefdesleven en daardoor is het beter om wat terughoudend te zijn bij het nemen van beslissingen op relationeel gebied zoals een huwelijksaanzoek, zwangerschap professioneel partnerschap. De Nieuwe Maan van 15 september 2023 in het 11e Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Schorpioen krijgt de kans om het sociale netwerk te verbreden.
De single Schorpioen kan een liefde ontmoeten op een feestje met vrienden. Ook komen er geweldige kansen om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen.

Familie en Huis
Door de invloed van de Volle Maan van 31 augustus 2023 in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie kan in de eerste helft van september 2023 ontwikkelingen zijn met kinderen in je gezin of familie, zoals een afronding of voltooiing.
In september 2023 kunnen er misverstanden zijn in het gezin of de familie.
Bemoeienis en interferentie van buitenaf kan van grote invloed zijn op de rust en harmonie van het gezin of in de familie.
Het is raadzaam om negatieve energie buiten de deur te houden.
Schoolgaande of studerende kinderen kunnen last ondervinden van deze spanningen en dat heeft een nadelige invloed op hun prestaties en ontwikkeling.

Carrière
Venus blijft tot 3 september 2023 retrograde in Leeuw. De hele maand september 2023 moet echter rekening worden gehouden met vertragingen door tegenwerking en onverwachte gebeurtenissen. Wel is dit een gunstige periode om terug te vallen op vroegere doelen, carrière of heroverweging van een eerder samenwerkingsvoorstel.
Samenwerking met collega’s, autoriteiten en management is de sleutel om toch vooruitgang te boeken. Zakelijke reizen laten gunstige resultaten zien.
De relatie met collega’s en het management is harmonieus en jouw prestaties worden van hogerhand met belangstelling gevolgd.

Financiën
September 2023 laat een gunstige maand zien voor de financiële positie van Schorpioen.
Alle investeringen laten een goed rendement zien.
Jupiter in Stier heeft Schorpioen sinds mei 2023 lucratieve partnerschappen gebracht. Jupiter gaat vanaf 4 september 2023 tot eind december 2023 retrograde. Het is raadzaam om tijdens deze periode financiële partnerschappen te evalueren of eerdere toezeggingen te heroverwegen. Financieel succes blijft afhankelijk van slimme en strategische financiële beslissingen.
De Volle Maan in Ram van 29 september 2023 laat de voltooiing van een project zien, dus een mooi moment van evaluatie. Ben je tevreden met het resultaat?

Gezondheid
Asteroïde Ceres in Weegschaal verblijft tot 15 september 2023 in jouw 12e Huis van Kosmische Bewustzijn. Asteroïde Ceres in Weegschaal biedt jou samen met de retrograde Cheiron in Ram, innerlijke kracht en ondersteuning. Je kunt jezelf onbewust versterken, verbinding maken met je intuïtie en je meer op één lijn voelen met je doel en bestemming.
Mars reist door Weegschaal en dit kan een periode van onderdrukte energie en tegenwerking zijn, door jezelf of anderen. Gedragspatronen vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn ondermijnen zelfrespect. Tijdens deze periode van minder energie kun je geïrriteerd of rusteloos zijn en slapeloze nachten hebben.
De Volle Maan in Ram van 29 september 2023 is een mooi moment om te stoppen met een nare gewoonte en dat ook vol te houden, een gezondheidsprobleem aan te pakken of de resultaten te zien van een dieet of trainingsprogramma.

Advies
Bij het nemen van beslissingen moet je uitgaan van je intuïtie.
Luister en groei terwijl je leert van jezelf te houden.
Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig heeft.
Het stellen van gezonde grenzen is weg naar eigenwaarde, innerlijke kracht en welbevinden.
Blijf niet in het verleden hangen.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!