Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 30 september 2022

Vrijdag, 30 september 2022
Op de laatste dag van september 2022 begint Venus aan haar transit door het eigen teken Weegschaal. Voor samenwerking en economisch gezien een goede transit. Venus in Weegschaal vraagt om eerlijk te zijn naar elkaar en naar jezelf. Het gaat om het zoeken naar balans, geven en nemen, zowel voor de ander als voor jezelf.
Venus blijft tot 23 oktober 2022 in Weegschaal, een mooie en krachtige energie om samenwerking tot stand te brengen en relaties te verbeteren! Met de kracht van de Toenemende Maan in het vurige luchtruim van Boogschutter staat ons niets in de weg om dromen waar te maken! We beleven intense tijden en iedereen voelt het, we krijgen er allemaal mee te maken.
Kosmische energieën beïnvloeden onze levens, maar deze Boogschutter Maan moedigt ons aan om vooruit te kijken. Alles wat om ons heen gebeurt is een collectief universeel proces dat door iedereen wordt gevoeld. Vertrouwen in ons eigen kunnen zal ons daarbij de juiste richting wijzen.

error: Content is protected !!