Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 31 oktober 2021

Zondag, 31 oktober 2021

Op de laatste dag van oktober 2021 vieren we Halloween, ook wel All Hallow’s Eve of Samhain genoemd. Het is het moment wanneer de sluier tussen de wereld van de doden en de levenden zeer ijl is en het mogelijk is om contact te leggen met de andere wereld en de zielen die zijn overgegaan. 

Vandaag betreedt de rode strijder Mars de mysterieuze wateren van Schorpioen. De ontembare energie van Mars voelt zich hier thuis. Mars in Schorpioen is bereid te vechten om ieder doel te bereiken, ongeacht de consequenties. Mars blijft tot 13 december 2021 in Schorpioen.

De Zon in Schorpioen verwelkomt Mars en staat vierkant op Saturnus in Waterman. Met dit spanningsveld gaat ook over verantwoordelijkheidsgevoel, zowel maatschappelijk als individueel. We worden geconfronteerd met verantwoordelijkheden en beperkingen van hogerhand.

Vandaag vormt Mercurius in Weegschaal een inconjunct met de retrograde Neptunus in Vissen en dit gespannen aspect benadrukt de noodzaak om het rationele met het onwerkelijke in evenwicht te brengen. Wees je meer bewust van het verschil tussen wat echt is en wat door illusie is gecreëerd.

error: Content is protected !!