Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 8 oktober 2021

Vrijdag, 8 oktober 2021
Venus doet vandaag haar intrede in het vurige rijk van Boogschutter, de thuisbasis van Jupiter. Venus blijft tot 5 november 2021 in Boogschutter, en door deze invloed zien we de dingen ruimer, in breder perspectief. Venus in Boogschutter betekent avontuur en verwondering, dus we gaan op zoek naar het ultieme, het meest mooie en ideale op alle levensgebieden.
De Zon staat conjunct met Mars in Weegschaal, het begin van een nieuwe cyclus van wilskracht, daadkracht en visie binnen relaties. Krachtige energie om met iets nieuws te beginnen met verbindingen en relaties.
De Toenemende Maan in Schorpioen kan door het vierkant met de retrograde Saturnus en oppositie met de retrograde Uranus in Stier gespannen aanvoelen. We worden geconfronteerd met het feit dat niets gratis en voor niets is en alle ondernomen acties met betrekking tot gezamenlijke activa en financiële transacties consequenties hebben.

error: Content is protected !!