Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 8 november 2022

Dinsdag, 8 november 2022
De Volle Maan in Stier is een Totale Maansverduistering op 16º01 in het aardeteken Stier is conjunct de retrograde Uranus in Stier, opposiet Mercurius en Venus in Schorpioen en vierkant Saturnus in Waterman.
Deze kosmische gebeurtenis nodigt je uit om belangrijke keuzes te maken die te maken hebben met financiële stabiliteit, comfort en veiligheid.
Wat is zeker? Wat is belangrijk? Wat geeft zekerheid? Deze Maansverduistering geeft aan dat niets zeker is, ook wat je denkt te bezitten. Niets is zeker. Zekerheid is iets wat je in jezelf vindt.
Lees meer over deze Maansverduistering en de invloed op alle dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website.
De Zon vormt vandaag op 15º een exacte conjunctie met Mercurius in Schorpioen en met deze samenstand gaan alle registers open, er wordt gedebateerd, gepraat, gehandeld, onderhandeld en bemiddeld. Mercurius in Schorpioen is scherp, indringend, diep en transformatief gekleurd en wil de onderste steen boven. Door de retrograde Mars in Tweelingen wordt er geen blad voor de mond genomen als het gaat over opgebouwde frustraties, dus dat belooft wat vandaag voor de tussentijdse Verkiezingen in Amerika!

error: Content is protected !!