Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024

Iedere Nieuwe Maan vertegenwoordigt het einde en het begin van een nieuwe 28-daagse cyclus.

De magische vereniging van Zon en Maan in Stier is het ideale moment om geaarde energie in je leven te brengen en biedt de mogelijkheid om in overeenstemming te komen met jezelf en de richting die je wil gaan in dit leven.

Het aardeteken Stier is astrologisch verbonden met heerser Venus.
Venus gaat over innerlijke vrede, verbintenissen, relaties, partnerschappen, schoonheidsbeleving, kunstwereld en waardepatronen.
Stier is verbonden met alles wat ons zekerheid biedt, zoals geld, veiligheid en bezittingen, emotioneel en financieel evenwicht.

De vaste grond onder onze voeten.

De Nieuwe Maan in Stier is een goed moment om meer bewust te worden en te evalueren van wat ons zeker en gelukkig maakt, waar het hart vervuld van raakt.

De Nieuwe Maan op 18°02 in Stier vormt een conjunctie met heerser Venus, Uranus en Jupiter in Stier en een sextiel met Saturnus in Vissen.

Samengevat is deze Nieuwe Maan in Stier een stabiele bodem met vruchtbare kansen voor een doorbraak of nieuw begin op het gebied van liefde, financiën, waarden en persoonlijke groei.

Jupiter, de planeet van overvloed, is bijna aan het einde van de reis door Stier, dus het is een nu of nooit moment om stoutmoedige zaadjes te planten voor groei, geluk, overvloed en duurzame kansen.

Wat je nu zaait, gaat zich in de komende zes maanden manifesteren, zoals een wens die in vervulling gaat, een mooie reis, studie, creatief project of investering.
Door de aard van Stier is wel een langzaam, maar zeker proces.
Dus verwacht niet direct resultaat en maak een stappenplan.

De conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier moedigt aan om verandering te omarmen, nieuwe mogelijkheden te verkennen en dromen te verwezenlijken.

Op bredere schaal benadrukt de Nieuwe Maan in Stier met Venus, Uranus en Jupiter thema’s als financiële stabiliteit, economische groei en materiële overvloed.
Deze combinatie kan samenvallen met positieve ontwikkelingen in de wereldeconomie, maar ook met kansen voor innovatie en vooruitgang op gebieden die verband houden met financiën, technologie, landbouw en dierenwelzijn.

Het is echter van essentieel belang om ons bewust te blijven van de noodzaak van een verantwoord beheer van hulpbronnen en het belang van het aanpakken van milieuproblemen.

Over het geheel genomen biedt de Nieuwe Maan in Stier met Venus, Uranus en Jupiter, sextiel Saturnus in Vissen, een krachtige kans voor zowel persoonlijke als collectieve groei, welvaart en stabiliteit.

Het moedigt ons aan om verandering te omarmen, onze verlangens met vertrouwen na te streven en de basis te leggen voor een welvarender en bevredigender toekomst.

Het effect van de Nieuwe Maan van 8 mei 2024 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024.
De beste tijd voor een nieuwe start en het planten van je zaadjes is tijdens de eerste twee weken van deze Nieuwe Maancyclus, de weg naar de volgende Volle Maan.
Dat is van 8 mei 2024 tot 23 mei 2024, de Volle maan in Boogschutter.

Invloed van deze Nieuwe Maan in Stier op alle dierenriemtekens: ( lees vanaf ascendant)

RAM ♈️ (20 maart – 19 april)
De Nieuwe Maan van 8 mei 2024 valt voor Ram in het Huis van Financiën.
Ram krijgt de informatie die nodig is om een weloverwogen financiële beslissing te nemen zoals bij de aankoop van een huis of auto, een verbouwing of een pensioenplan. Wanneer je tijdens deze Nieuwe Maanfase een weloverwogen financieel besluit neemt, heb je meer kans op stabiel financieel resultaat. Al met al een Nieuwe Maan om financiële doelen te stellen en te finetunen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Niet altijd hoeft een gelukzalig gevoel in het materiële te zitten. Geluk zit vaak in de allerkleinste dingen. Deze Nieuwe Maan in Stier kan rendement opleveren en dat resultaat ziet Ram met de Volle Maan in Stier van 15 november 2024.

STIER ♉️ (20 april – 20 mei)
De Nieuwe Maan van 8 mei 2024 valt voor Stier in het Huis van Persoonlijkheid.
Deze Nieuwe Maan is conjunct Stier en dat betekent jouw Nieuwe Zonnejaar en persoonlijke Nieuwjaar! Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
Deze Nieuwe Maan geeft Stier nieuwe energie, drive en inspiratie om goede voornemens te maken over je uiterlijk, stijl en houding en dat geldt in het bijzonder voor de Stier die geboren is tussen 5 en 11 mei! De Nieuwe Maan in Stier staat in het teken van jouw persoonlijke wensen en fysieke behoeften. Laat oude percepties over wie je bent en hoe je zou moeten zijn achter je en geef kleur aan jouw ware jij.

TWEELINGEN ♊️ (21 mei – 20 juni)
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Tweelingen supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Tweelingen heeft een onrustige geest, gedachten springen heen en weer, dan weer vrolijk, dan weer down.
Deze Nieuwe Maan stimuleert Tweelingen om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf en helpt om negatieve overtuigingen de wereld uit te helpen en het positieve te omarmen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Tweelingen om zich op één gedachte te concentreren, waardoor in alle rust een weloverwogen zakelijk of relationeel besluit kan worden genomen.

KREEFT ♋ (21 juni – 21 juli)
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Vriendschappen en Sociale Processen vormt een sextiel met Kreeft. Deze dynamische verbinding brengt nieuwe hoop, dromen en nieuwe vriendschappen. Het is de beste tijd van het jaar om nieuwe projecten of plannen te starten, vooral projecten waarbij het gaat om groepsenergie en vormen van samenwerking. Bij alles wat je nu besluit, voegt deze Nieuwe Maan uithoudingsvermogen, groei en stabiliteit toe.
In bestaande vriendschappen kan er oud zeer zijn en de tijd is daar om dat oud zeer bespreekbaar te maken. Nieuwe contacten komen vanuit een heel andere sociale hoek en dat is goed. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. Het resultaat ziet Kreeft met de Volle Maan in Kreeft van 15 november 2024.

LEEUW ♌️ (22 juli – 21 augustus)
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Carrière en Bestemming vormt een uitdagend vierkant met Leeuw. Deze Nieuwe Maan laat nieuwe professionele kansen zien en stimuleert Leeuw om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove, binnen of buiten je huidige functie of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren.
Blijf overeind en blijf vertrouwen, want door het vierkant kun je maken krijgen met tegenwind en uitdagingen. De sterke energie van Stier geeft jou ook die vastberadenheid en uithoudingsvermogen om niet op te gaven. Met de Volle Maan in Stier van 15 november 2024 ziet Leeuw de resultaten en krijgt alles vorm.

MAAGD ♍️ (22 augustus – 21 september)
De Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen en Internationale verbindingen vormt een driehoek met Maagd. Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan. Met deze Nieuwe Maan wordt Maagd aangezet om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove en plannen maken voor de toekomst.
Deze Nieuwe Maan biedt Maagd unieke kansen om zich verder te ontwikkelen en wijsheid en inzichten aan de wereld te delen. Met de Volle Maan in Stier van 15 november 2024 zie je de resultaten van al je geweldige plannen.

WEEGSCHAAL ♎️ (22 september – 22 oktober)
De Nieuwe Maan in Stier valt in het 8e Huis van de Gedeelde Financiën, de Ziel en Intimiteit en gaat over alles wat je met anderen samenbrengt, zoals een gezamenlijk inkomen, fiscale aangelegenheden, erfenissen en pensioenen. Het gaat in het Huis van de Ziel ook over een gevoel van intimiteit, van verbondenheid en het vastleggen van beloftes.
Er kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan door een idee, persoon of project, het samenvoegen van activa of een gezamenlijk financieel project.
De Volle Maan in Stier van 15 november 2024 laat het resultaat zien van gestelde intenties.

SCHORPIOEN ♏️ (23 oktober – 21 november)
De Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 in het Huis van Relaties vormt een oppositie met Schorpioen. Deze planetaire uitdaging laat een nieuwe relatiedynamiek zien of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Met de Nieuwe Maan in Stier in het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven en je krachten kunnen bundelen met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden.
Sluit niets uit, want dit is een tijd om open te staan voor het onverwachte als het gaat om het tot stand brengen van verbindingen.

BOOGSCHUTTER ♐️ (22 november – 20 december)
De Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 in het Huis van Werk en Gezondheid is een gunstige periode om te investeren op de lange termijn, verbeteringen door te voeren op de werkplek en interactie met collega’s of om met een nieuw project van start te gaan, het creëren van een nieuw efficiënt werksysteem op het werk of dagelijks leven. Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Het gaat over nieuwe overwogen en goed doordachte technologieën, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn, gezondheid en milieu. Deze Nieuwe Maan is de kosmische poort naar een nieuwe baan wanneer je huidige baan niet (meer) bij je past of wanneer je het gevoel hebt niet gewaardeerd te worden voor je inzet.

STEENBOK ♑️ (21 december – 18 januari)
De Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 vormt een driehoek met Steenbok en opent de deur naar liefdevolle verbinding en creativiteit. Met de Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 ontwaakt jouw innerlijke vuur en belooft spannende dates, liefde en romantiek. Naast liefde en plezier gaat het vooral om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis en de herontdekking van de ware betekenis van plezier en geluk. Steenbok kan het besluit nemen om met een nieuwe hobby van start te gaan, iets kunstzinnig te gaan doen, een huisdier te nemen of het hart te openen voor romantiek. Het maakt niet uit, zoals je er gelukkig van wordt en dat je er emoties in kwijt kunt. Steenbok kan in de komende zes maanden heuglijk nieuws te horen krijgen zoals gezinsuitbreiding of de komst van een kleinkind!

WATERMAN ♒️ 19 januari – 17 februari)
De Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 staat vierkant op Waterman en dat spanningsveld benadrukt de noodzaak om thuis veranderingen door te voeren. Het is het startsein om het huis grondig aan te pakken, renoveren, schilderen, de tuin aanpakken, een heel nieuw interieur, huis verkopen, kopen of huren. Het liefst met een tuin, zodat je één kunt zijn met de natuur!.
Naast veranderingen van woonlocatie en woonsituatie gaat het ook om herstellen van familiebanden.
Met de Volle Maan in Stier
van 15 november 2024 ziet Waterman de resultaten van intenties die met deze Nieuwe Maan zijn gesteld.

VISSEN ♓️ (18 februari – 19 maart)
De Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 in het Huis van Communicatie vormt een sextiel met Vissen. Deze Nieuwe Maan moedigt Vissen aan om zich te oriënteren over scholing, cursussen en bedrijfsgerichte trainingen en stimuleert om naar je gevoel te luisteren en om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, een nieuwe manier van communiceren.
De Nieuwe Maan in Stier in Het Huis van Communicatie moedigt Vissen aan om eerlijk te zijn. Zeggen wat je bedoelt en je eraan houden. Vissen is veranderlijk en past zich aan. Vissen zegt vaak wat anderen willen horen voor goedkeuring en om aardig gevonden te willen worden.
Wat voel je echt? Wees oprecht en eerlijk.
In de komende zes maanden gaat Vissen in een andere richting zwemmen.
Om je authentieke Zelf te ervaren om ‘echt jij’ te zijn, maakt alles de moeite waard.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!