Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024

De Nieuwe Maan is dat magische moment wanneer Zon en Maan samensmelten en het Licht van de Maan voor even verdwijnt…

Met dit magische “verdwijnen” van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe.
De Nieuwe Maan is een energetische poort naar een nieuw begin, het ontwaken van een nieuwe cyclus van groei, op weg naar de Volle Maan.

Deze Nieuwe Maan op 16º18’ valt in Tweelingen.
Het dynamische luchttekenTweelingen gaat over de resonerende verbinding, over communicatieve en sociale vaardigheden in ons leven.

De samenstand van de Zon, Maan, Mercurius (heerser Tweelingen), Venus en Jupiter in Tweelingen maakt deze Nieuwe Maan extra bijzonder en stimuleert de mentale energieën van Tweelingen, waarbij de nadruk ligt op sociale interactie, informatievoorziening, vrije expressie, aanpassingsvermogen, leren en netwerken.

Een geweldig moment om kennis en nieuwe ideeën te delen, een creatief project, studie, voor het starten van een nieuwe onderneming of het voeren van onderhandelingen en het maken van afspraken.

Het spanningsveld met Saturnus in Vissen kan echter de oorzaak zijn van blokkades, ontwijkend gedrag, verlies van focus, obstakels of reality checks.

Deze Nieuwe Maan vraagt om een open geest, heroriëntatie en vernieuwing van levensstijl, onze perceptie van de werkelijkheid, communicatiegewoonten, sociale interacties en een evaluatie van onze communicatieve en sociale vaardigheden.

Belangrijk is om realistisch te zijn als dat nodig is en optimistisch te zijn als het kan.

Belangrijk is wel dat de energie goed wordt gericht en dat we niet overweldigd raken door een overdaad aan informatie of te fanatiek op zoek te gaan naar dat ene ongrijpbare ‘antwoord’.

Iedereen met de ascendant, Zon, Maan, persoonlijke planeten en Lichten op ongeveer 12º tot 20º in Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen wordt het meest beïnvloed door deze Nieuwe Maan.

De invloed van deze Nieuwe Maan van 6 juni 2024 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan van 5 juli 2024. De beste tijd voor het starten van nieuwe projecten is tijdens de twee weken durende wassende maanfase, van 6 juni tot de Volle Maan van 22 juni 2024.

Invloed van deze Nieuwe Maan op de dierenriemtekens (tip: ga uit van je ascendant)

RAM ♈️ (20 maart – 19 april)
De Nieuwe Maan in Tweelingen in het 3e Huis van Communicatie vormt een sextiel met Ram!
Het moedigt je aan om ideeën naar buiten te brengen, een opleiding te volgen, uitstapjes te ondernemen en te gaan netwerken.
Deze Nieuwe Maan brengt waardevolle contacten voor Ram en jouw planeet Mars in Ram geeft je tot 9 juni 2024 extra energie om daarmee aan de slag te gaan. Tijd voor actie!
Blijf wel gefocust en doe alles wat je doet stap voor stap.

STIER ♉️ (20 april – 20 mei)
De Nieuwe Maan in Tweelingen in het 2e Huis van Financiën is een goed moment om je budget en financiële doelstellingen opnieuw te beoordelen of nieuwe manieren te vinden om je inkomsten te verhogen. Financiële onduidelijkheden worden opgehelderd waardoor je goede financiële beslissingen gaat nemen. Een weloverwogen investering kan met deze Nieuwe Maan, gesteund door Jupiter en Venus in Tweelingen, goed rendement opleveren.
TWEELINGEN ♊️ (21 mei – 20 juni)
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 vormt een conjunctie met Tweelingen en zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe persoonlijke jaar.
Gesteund door de grote Weldoener Jupiter in Tweelingen is dit het startsein van jouw overvloedige jaar 2024! Geweldig moment voor een nieuw persoonlijk begin, zoals een nieuwe look! Je moet wel je hoofd erbij houden en om alle groeikansen die zich aandienen ten volle te benutten.

KREEFT ♋ (21 juni – 21 juli)
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten maakt je gevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Mooi moment voor een spirituele reis of retraite om weer in contact te komen met je ware Zelf.
De Grote Weldoener Jupiter in Tweelingen in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Spiritualiteit bekrachtigt die energie en maakt het een betoverende Nieuwe Maan om via meditatie en afzondering, angsten en beperkende overtuigingen los te laten en je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit.

LEEUW ♌️ (22 juli – 21 augustus)
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het 11e Huis van Sociale Processen vormt een sextiel met Leeuw en legt de focus op jouw sociale leven en gemeenschapsverbindingen. Leeuw krijgt de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen om te participeren in een bijzonder project. Geweldige tijd om te netwerken en om bekendheid te krijgen op sociale media. Ook kan de liefde opbloeien tijdens een feestje met vrienden of een bijeenkomst.
Blijf wel selectief met wie je toelaat tot je leeuwentroon!

MAAGD ♍️ (22 augustus – 21 september)
De Nieuwe Maan van 6 juni 2024 staat vierkant op Maagd en dit spanningsveld moedigt je aan om je te concentreren op je carrière en langetermijndoelen en praktische stappen te ondernemen om je ambities waar te maken.
Met de ondersteuning van Jupiter in Tweelingen mag je grote kansen, succes en erkenning verwachten. Een nieuwe baan die jou voldoening schenkt behoort tot de mogelijkheden.
De Nieuwe Maan is een ware boost voor je carrière en een geweldig moment voor een nieuw project!
WEEGSCHAAL ♎️ (22 september – 22 oktober)
De Nieuwe Maan van 6 juni 2024 vormt een mooie driehoek met Weegschaal en dat stimuleert om je horizon te verbreden door te leren en te reizen. Geweldig moment met de ondersteuning van Venus en Jupiter in Tweelingen voor een buitenlandse stage, studie, baan of bekendheid in het buitenland, internationale handel, het starten van een bedrijf, een reis, studie, de publicatie of financiering van een boek.
Wat houdt je tegen om je horizon te verbreden en constructieve veranderingen door te voeren?

SCHORPIOEN ♏️ (23 oktober – 21 november)
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het financiële 8e Huis kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan zoals een belastingteruggave of tegemoetkoming. Ook een goed moment voor het opstellen of ondertekening van zakelijke contracten of lening.
Gesteund door de transit van Jupiter in Tweelingen is dit een gunstig moment voor herfinanciering of het doen van investeringen of om advies in te winnen van een therapeut, adviseur of accountant. Durf te vertrouwen. Zorg er voor dat je omringd bent door personen die jou zekerheid zullen bieden bij wie jij je financieel, emotioneel en spiritueel veilig en geborgen voelt.
BOOGSCHUTTER ♐️ (22 november – 20 december)
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het Huis van Relaties vormt een oppositie met Boogschutter. Het is het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie, het begin van een nieuwe relatie, positieve ontwikkelingen in samenwerking of een nieuwe zakelijke verbintenis. Boogschutter wordt daarbij in de rug gesteund door Jupiter in Tweelingen!
Boogschutter wordt uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen, maar door de oppositie kunnen verbintenissen evenwel tot uitdagingen leiden.

STEENBOK ♑️ (21 december – 18 januari)
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen in het Huis van Werk en Gezondheid komt er verbetering in de werkomgeving en interactie met collega’s. Steenbok gaat aanpassingen doen om het dagelijks leven of werkplek efficiënter, productiever, veiliger en gezonder te maken.
Ondersteund door de transit van Jupiter in Tweelingen in het 6e Huis van Werk en Dagelijkse Bezigheden komen er nieuwe kansen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens, gezondheid en welzijn.

WATERMAN ♒️ 19 januari – 17 februari)
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het Huis van Liefde vormt een mooie driehoek met Waterman. Gesteund door Jupiter in Tweelingen wil je ten volle genieten van het leven.
Deze positieve verbinding stimuleert je om jouw fantasieën te beleven! Een nieuwe romance, nieuwe partnerschappen, teamwork, leuke activiteiten met vrienden en kinderen, goed nieuws over een kind of gezinsuitbreiding in de familie of contact maken met je eigen innerlijk kind is mogelijk.

VISSEN ♓️ (18 februari – 19 maart)
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 staat vierkant op Vissen.
Deze Nieuwe Maan schudt je wakker! Het laat voor Vissen veranderingen zien in de woonsituatie, maar ook in jezelf. Gesteund door Jupiter in Tweelingen is deze nieuwe Maan gunstig om praktische stappen te zetten voor persoonlijke groei, een verbouwing, verhuizing, een gezinsvakantie, feestje of familiebijeenkomst of zelfs emigratie!
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen in het Huis van Familie en Huis ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Waar wacht je nog op?

error: Content is protected !!