Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Nieuwe Maan In Boogschutter 26 11 2019

De Nieuwe Maan in Boogschutter van 26 november 2019

De Nieuwe Maan in Boogschutter van 26 november 2019

Met Nieuwe Maan is de Maan vanaf de Aarde niet te zien.

Als het Nieuwe Maan is, voelt het voor ons als een moment van ontwaken, van geboorte, van een nieuw begin. 

De Nieuwe Maan van dinsdag, 26 november 2019 valt op 4°03 in het vuurteken Boogschutter.

Dit is de laatste Nieuwe Maan behorende bij de verduisteringscyclus die begon met de Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019.

Deze laatste Nieuwe Maan van 2019 laat dus de resultaten zien van gestelde intenties van de afgelopen zes maanden.

De explosieve invloed van deze Nieuwe Maan brengt een verstorende energie met zich mee van rusteloosheid, chaos, provocatie, ongevallen, opstand, impulsieve reacties en omwentelingen.

Mars in Schorpioen staat tijdens deze Nieuwe Maan tegenover de retrograde Uranus in Stier. 

Mars opposiet Uranus gebeurt maar eens in de twee jaar. 

Mars opposiet Uranus veroorzaakt impulsief gedrag, vijandigheid en snelle onverwachte veranderingen. Woede en wrok kunnen uitmonden in vijandigheid en sterke vrijheidsdrang. 

Een gespannen inconjunctie van de Nieuwe Maan met de retrograde Uranus in Stier maakt de chaos compleet. 

Het is in alle gevallen beter om afstand te nemen om beschikbare opties zorgvuldig af te wegen voordat een beslissing wordt genomen.

De energie die door Mars opposiet Uranus nu vrijkomt kan dan wel bevrijdend en opwindend zijn, maar brengt ook gespannen situaties, vooral wanneer er sprake is van een gevoel van onvrijheid.

Externe omstandigheden en onverwachte gebeurtenissen dwingen tot verandering wanneer er sprake is van een onhoudbare situatie.

De samenstand van de Nieuwe Maan met de Vaste Ster Acrab opent deuren naar ongekende mogelijkheden om gewenste doelen te behalen.

De masculine invloed van de Vaste Ster Acrab symboliseert persoonlijke kracht, geld en succes, maar ook macht, geweld en hebzucht. 

Deze kosmische boodschap komt wel met een waarschuwing. 

Om succes te behalen en te behouden is het zaak om met een vooruitziende blik strategisch je kaarten goed te spelen en in te spelen op de snel veranderende omstandigheden in de markt, want anders zouden belangrijke kansen gemist worden op het gebied van investeringen en onroerend goed. 

Alles komt wel met een prijs.

Er zullen winnaars en verliezers zijn, want wat er ook met deze Nieuwe Maan wordt besloten, kan niet ongedaan worden gemaakt. 

Denk dus goed na en luister eerst naar advies voordat actie wordt ondernomen.

De invloed van de Nieuwe Maan in Boogschutter van 26 november 2019 duurt vier weken tot aan de Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019. 

De beste tijd voor een nieuwe start en het starten van nieuwe projecten is tijdens de eerste twee weken van deze Nieuwe Maancyclus, de Wassende Maan.

Deze wassende fase van de Maan duurt van 26 november 2019 tot aan de Volle Maan in Tweelingen van 12 december 2019.

Blessed New Moon! 

error: Content is protected !!