Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Vissen van 31 augustus 2023

Er zijn twee Volle Manen in augustus 2023. De eerste was op 1 augustus 2023.
De tweede Volle Super Maan deze maand valt op 31 augustus 2023 en wordt de Blauwe Maan genoemd. Het is de laatste Volle Maan van de zomer op het noordelijk halfrond.

Iedere Volle Maan symboliseert het einde en loslaten.

De Blauwe Super Maan op 7º25 in het gevoelige en spirituele waterteken Vissen is astrologisch verbonden met Neptunus, de god van de oceanen en alles wat zich onder het wateroppervlak bevindt.

Vissen is het laatste sterrenbeeld en wordt daarom geassocieerd met het einde van een cyclus.
Met deze Volle Super Maan in Vissen moet iets worden losgelaten om verder te kunnen gaan.

De zwaartekracht van deze Super Maan in Vissen kan springtij en overstromingen veroorzaken.
Er gebeurtenissen zijn met water, leven op en onder de zeespiegel, rivieren, meren, zeeën en oceanen, zeeleven en scheepvaart, zware stormen en overvloedige regenval.

Door de invloed van deze Volle Super Maan in Vissen en zes retrograde planeten wordt teruggekeken naar het verleden en kunnen we gevoeliger zijn voor wat er om ons heen gebeurt en wat anderen denken en voelen. Pijn en onrecht kunnen persoonlijk worden opgevat.
Overvloed aan tranen…Er kan veel verdriet loskomen….

Deze Volle Super Maan staat vlak naast de retrograde Saturnus in Vissen, de Heer van karma.
Deze samenstand laat de noodzaak zien om angst en pijn los te laten om de weg vrij te maken voor genezing.
Niet wegvluchten in een vorm van verslaving, maar de verantwoordelijkheid nemen voor jezelf….

Vissen is intuïtief, fantasierijk en meelevend en deze Volle Super Maan in Vissen is een goed moment om de verbinding aan te gaan met je spirituele zelf.
Luister naar je innerlijke stem om te weten te komen welke blokkades, gedragspatronen en negatieve energieën moeten worden losgelaten.

De invloed van deze Blauwe Maan in Vissen van 31 augustus 2023 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Maagd van 15 september 2023.

 

Invloed van deze Volle Super Maan in Vissen op alle dierenriemtekens (ascendant of Zon):

RAM (20 maart – 19 april)
De Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Ram in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt rust, reflectie, ontspanning, een retraite of meditatie nodig om innerlijke rust te krijgen en geest, lichaam en ziel in balans te krijgen. Tijd om slaap in te halen, ontspanning, hobbies of een korte vakantie in te lassen. Door rust in je hoofd krijg je inzichten over relaties en situaties die jou tegenhouden op jouw pad. Tijd om los te laten…
Maak contact met je innerlijke zelf en vind je eigen unieke pad naar stilte en vrede.
STIER (20 april – 20 mei)
De Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Stier in het Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties, Interacties en sociale kring. Deze Volle Super Maan brengt duidelijkheid over eventuele vermoedens binnen jouw sociale kring. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring.
De waarheid komt aan het licht en je krijgt inzicht of jouw sociale kring resoneert met jouw persoonlijkheid en jouw dromen. Op wie kun je bouwen? Wie voegt waarde toe aan je leven en wie niet? Koester je ware vrienden, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.
TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
Deze krachtige Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Tweelingen in het Huis van Carrière en Bestemming. Het kan zijn dat je op kruispunt staat.
Even een time-out is goed om het grote geheel te kunnen overzien, want dan kun je zien hoe ver je bent gekomen in jouw carrière of maatschappelijke positie. Is er sprake van machtsstrijd, stress en uitvluchten, dan heb je echt die een time-out nodig om je carrièrerichting te evalueren voordat je aan de volgende fase begint op weg naar de toekomst. Het is tijd om beperkende overtuigingen en twijfels los te laten. Laat ook de behoefte aan externe goedkeuring of succes los. Luister naar je innerlijke stem.

KREEFT (21 juni – 21 juli)
De Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Kreeft in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid, Geloof en Spiritualiteit.
Deze Volle Super Maan nodigt je uit om je horizon te verbreden en de wereld te ontdekken, zoals met een cursus, taalles of een mooie reis. Nieuwe ervaringen opdoen door buiten je comfortzone te treden is het pad tot groei en ontwikkeling.
Deze Volle Super Maan stimuleert je om te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen. Neem afstand van de wereld van stress en Sociale Media om tot jezelf te komen.
Jouw eigen innerlijke wijsheid vertelt je zoveel meer.

LEEUW (22 juli – 21 augustus)
De Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Leeuw in het Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit.
Een nieuwe verbintenis kan leiden tot passie en diepe verbinding. In de vaste relatie kan een nieuwe ontdekking deuren openen naar geluk en genot.
Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit dividend, rendement, je sociale netwerk en fiscale partner. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door deze Blauwe Super Maan in Vissen begunstigd.
Gezonde grenzen stellen is een thema met deze Volle Super Maan. Je bent niet verantwoordelijk voor bagage van anderen, je hoeft alleen je eigen bagage te dragen.

MAAGD (22 augustus – 21 september)
Deze Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Maagd in het Huis van Relaties.
Deze Volle Super Maan laat veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie. Het kan een eind of een begin zijn van een zakelijk partnerschap of relatie, maar ook een nieuwe stap zetten in je relatie door een belofte of aanzoek te doen, te gaan trouwen of te verloven. Evalueer al je relaties, zowel persoonlijk als professioneel en beoordeel of deze nog steeds resoneren met jouw wensen. Een prachtig moment om een relatie een boost te geven of om een punt te zetten achter een relatie.

WEEGSCHAAL (22 september – 22 oktober)
De Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Weegschaal in het Huis van Werk en Gezondheid.
Tijd om opruiming te houden op je werkplek of je woonomgeving om je gezondheid en welzijn te bevorderen. Een betere dagelijkse routine! Ook is het een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer bewegen, gezonder eten.
Niet langer uitstellen, maar doen.
De Blauwe Super Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden.
Het gaat om het vinden van evenwicht, het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Weegschaal.
SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)
De Blauwe Maan in Vissen valt voor Schorpioen in het Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier!
Deze Volle Super Maan geeft jou inzichten over de liefde in je leven en of deze liefde resoneert met wat jouw verlangens zijn.
Je hebt een sterk verlangen om alles los te laten waar je geen plezier (meer) aan beleeft en op zoek te gaan naar wat jouw hart en ziel vervult met liefde en geluk.
Nieuwe relaties en hobbies brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent.
Schorpioen krijgt mooie kansen om een onuitwisbare indruk te maken in de liefde, op een feestje of in je carrière.

BOOGSCHUTTER (22 november – 20 december)
De Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Boogschutter in het Huis van Familie en Huis.
Een kosmische aanwijzing om (meer) aandacht te schenken aan je gezin of de band te herstellen met familieleden. Er komt iets nieuws op het thuisfront, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur, verzoening of een verhuizing naar een andere woonplaats.
Boogschutter gaat papierwerk opruimen of kasten en lades opnieuw inruimen.
Neem een moment van zelfreflectie om je emotionele landschap te evalueren Het gaat erom dat je huis je een gevoel van veiligheid en troost bieden kan en wat je kunt veranderen als je thuis instabiliteit ervaart.

STEENBOK (21 december – 18 januari)
De Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Steenbok in het mentale Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen, directe woonomgeving en buren. Duidelijke communicatie in je dagelijkse interacties is een thema met deze Volle Super Maan. Praat dingen uit die je dwarszitten. Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig. Hou wel rekening met je woorden, want een geheim kan worden onthuld.
Met deze Volle Super Maan draait alles om effectiever communiceren meer aanwezig te zijn in het moment.
WATERMAN (19 januari – 17 februari)
De Blauwe Super Maan in Vissen valt voor Waterman in het Huis van Financiën en Bezit.
Deze invloed laat meer stabiliteit zien waardoor je aan betalingsverplichtingen kunt voldoen. Deze Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er iets afgerond of verbeterd of veilig gesteld moet worden. Perfecte periode voor financiële zaken, planning en strategie.
Belangrijk blijft dat je onthoudt: bespaar meer, geef minder uit.
Neem met deze Volle Super Maan in Vissen de tijd om na te denken over hoe geld of bezit van emotionele invloed zijn op jou. Draagt het hebben van geld en bezit bij aan jouw innerlijke rust en innerlijke waarde?

VISSEN (18 februari – 19 maart)
De Blauwe Maan in jouw eigen teken Vissen is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Tijdens dit magische moment van de Volle Super Maan in Vissen verschuift de focus naar zelfbewustzijn en het omarmen van een nieuw perspectief op jezelf.
Ruim op, Vissen…laat het oude los, niet alleen je oude kleding die je niet meer draagt, maar ook alle gedachtepatronen die niet meer bij jou passen en je ontgroeid zijn. Laat jezelf zien zoals je bent. Deze Volle Super Maan bevordert zelfreflectie zodat je precies weet wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!