Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022

De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022

Tijdens een Zonsverduistering schuift de Maan tussen de Aarde en de Zon en dat effect is al weken vooraf voelbaar.

Verduisteringen symboliseren het einde en een nieuw begin.
Een Zonsverduistering is van grote invloed op de wereld om ons heen, maar ook in je eigen wereld. 

De Nieuwe Maan van 30 april 2022 is een gedeeltelijke Zonsverduistering en valt op 10°28 in het aardeteken Stier.
Deze eerste Zonsverduistering van 2022 is waarneembaar in delen van Antarctica, de zuidpunt van Zuid-Amerika en de Stille en Atlantische Oceaan.

Iedere Nieuwe Maan vertegenwoordigt het einde en het begin van een nieuwe cyclus.
Alles is cyclisch, het einde betekent altijd een nieuw begin.

De Zon symboliseert het bewustzijn en met een Verduisterde Nieuwe Maan (de Maan conjunct de Zon) komt een enorme hoeveelheid psychische energie vrij.
Een Zonsverduistering manifesteert zich door externe gebeurtenissen, meestal ongeveer 6 maanden nadat de Zonsverduistering heeft plaatsgevonden.

Door deze gedeeltelijke Zonsverduistering in Stier keren thema’s terug uit het verleden met betrekking tot verantwoordelijkheid voor jezelf en anderen over financiën, materiële en professionele leven, situaties waarvan je dacht dat het voorbij was.
Wat wil je uitbannen, wat je wilt behouden of terug in je leven?
Er is altijd een kans om opnieuw te beginnen of iets heel anders te doen.

De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 is een krachtige cocktail van de rebelse koppigheid door de conjunctie met de innovatieve Uranus in Stier, vermengd met de fantasierijke en creatieve geest van Mars in Vissen.
Venus in Vissen schaart zich naast Jupiter en Neptunus in Vissen en deze zeldzame combinatie met deze Zonsverduistering is een goed voorteken en biedt ons magie, liefde, romantiek, mooie financiële kansen.

Wanneer een Zonsverduistering plaatsvindt op je verjaardag of enkele dagen voor of na je verjaardag, heeft dat invloed op je hele Zonnejaar.
Iedereen met de ascendant, Zon of Lichten op 5º tot 15º in de vaste tekens Stier, Leeuw, Schorpioen, Waterman kan te maken krijgen met externe omstandigheden op het gebied van bezit of financiële situatie en de manier waarop inkomsten worden gegenereerd.
Datzelfde geldt ook wanneer je verjaardag op één van de volgende data valt (in welk jaar dan ook): 25 januari tot 4 februari, 25 april tot 6 mei, 28 juli tot 8 augustus en 28 oktober tot 7 november
Wees realistisch over wat mogelijk is en vertrouw op het proces.

Het jaar 2022 kent vier Verduisteringen, twee Zons- en twee Maansverduisteringen op de Vaste polariteits-as Stier/Schorpioen en hiermee wordt de focus in 2022 gelegd op economie en schaarste. Stier/Schorpioen regeert geld, bezittingen, wereldwijde valuta, aandelenmarkten, procedures en structuren, vastgoedmarkten, dus hou dan rekening met grote opschudding tijdens deze Verduisteringen, want gebouwen, financiële instellingen en zelfs regeringen kunnen letterlijk op hun grondvesten schudden.

Deze ontwikkeling houdt in dat tastbare vanzelfsprekendheid moet worden losgelaten en dat economische offers moeten worden gebracht om de toekomst veilig te stellen.
Met deze energie moeten we ons richten op “wat zou kunnen zijn” in plaats van op “wat is”, door gemakzucht en hebzucht los te laten en tevreden zijn met wat er is.

Het effect van een Verduistering is al weken vooraf voelbaar.
De invloed van een Nieuwe Maan duurt vier weken, maar de effecten van een Zonsverduistering zoals onverwachte gebeurtenissen, omkeringen van situaties en gedragsveranderingen kunnen zich over een periode van zes maanden tot twee jaar manifesteren.

De Zonsverduistering opent de weg naar blijvende veranderingen.
Plant nu je zaadjes voor de toekomst in de warme Stier-aarde, laat je acties bepalen wat je gaat oogsten en maak je wildste dromen waar!

Invloed van de Zonsverduistering in Stier op de dierenriemtekens:
Het Huis en het tegenovergestelde Huis waar de Zonsverduistering in de geboortehoroscoop valt kan de focus worden voor het volgende jaar. In de komende zes maanden zal het zich gaan manifesteren.

RAM
De Zonsverduistering valt in jouw tweede Huis van Financiën en is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op de financiële situatie van Ram. Deze Zonsverduistering in het 2e Huis maakt Ram meer bewust van materiële gehechtheden: de dingen waarvan we denken dat we niet zonder kunnen. Het wordt een periode om jouw relatie met geld opnieuw te evalueren en te onderzoeken. Wat is echt van jou en wat behoort tot de ander?
Deze kosmische gebeurtenis brengt goede financiële tijding, zoals de goedkeuring voor een lening of hypotheek, nieuwe inkomstenbronnen zoals een nieuwe baan, functie of tweede baan.
Er komt meer geld binnen, maar blijf wel zorgvuldig met je uitgaven. In de komende maanden ga je doordachte veranderingen doorvoeren om de financiële situatie te verbeteren met het oog op de toekomst.

STIER
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in jouw eerste Huis van Persoonlijkheid en Zelfgevoel en deze kosmische gebeurtenis maakt de weg vrij voor een geheel nieuwe jij. Een totale make-over, een nieuwe lifestyle. Stier maakt een innerlijke en uiterlijke transformatie door op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Vanaf deze Zonsverduistering voelt het alsof je leven opnieuw begint, een nieuwe start, een nieuwe jij, een nieuwe relatie met jezelf en met de ander. De focus ligt op je relaties, maar dus ook met de relatie die je met jezelf hebt. Deze Zonsverduistering duidt op een periode van persoonlijke ontwikkeling, groei en zelfpresentatie.
Deze Zonsverduistering duidt op een periode van persoonlijke ontwikkeling en verandering, de noodzaak om te veranderen komt van buitenaf.

TWEELINGEN
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn. Een externe gebeurtenis maakt diepe indruk op je. Afzondering of retraite schenkt je spirituele inzichten. Komende half jaar is gunstig voor een vorm van therapie of een spirituele reis, dat kan ook in de geest. Er kan een louterende verandering komen in de manier waarop je over jezelf en anderen denkt. De verbinding tussen geest en lichaam wordt door deze
Zonsverduistering op de proef gesteld, zoals door een burn-out, jezelf opgebrand of uitgeput voelen of gewoon niet verder kunnen of willen. Het gaat om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen door een harmonieus geïntegreerd levensritme tot stand te brengen.

KREEFT
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in het elfde Huis van Vriendschappen, Groepsparticipatie, Toekomst en Sociale Processen en is de kosmische poort om in de sociale kring de liefde van je leven te ontmoeten! Je sociale leven gaat in de komende zes maanden veranderen. Met deze Zonsverduistering mag je het onverwachte verwachten! Nieuwe vrienden zijn misschien niet het type vrienden waar je in eerste instantie aan zou denken, maar bieden je wel dat ontbrekende stukje om je dromen waar te maken. Deze Zonsverduistering legt de nadruk op het belang van sociaal netwerken die verband houden met je carrière. Nieuwe allianties met toekomstvisie en het verbreden van je sociale netwerk is van grote invloed voor de toekomst.
Deze Zonsverduistering duidt op veranderingen in je sociale netwerk, individuele expressie en groepsparticipatie.

LEEUW
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in jouw 10e Huis van Carrière. Een ware game-changer in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid.
Deze kosmische gebeurtenis markeert een periode van 6 maanden waarin maatschappelijke vooruitgang wordt geboekt of juist niet. Of je krijgt publieke erkenning of je kunt diep vallen door verkeerde zakelijke connecties. Er is alleen vooruitgang en succes te boeken, als je er met hart en ziel voor gaat. Er kan meer geld binnenkomen of er komt een nieuwe collega die helemaal op jouw golflengte zit. Het voelt alsof alles op zijn plek valt, dus de carrièrestappen die je nu maakt, brengen je verder op het carrièrepad. De Zonsverduistering geeft echter niet alle informatie die je nodig hebt, dus doe eerst goed onderzoek, voordat je een stap maakt die onomkeerbaar is.
De focus komt te liggen op het balanceren van je privéleven en je openbare leven, er moet een compromis komen die van invloed zijn op carrière en thuis. Belangrijk is dat er een balans komt tussen je carrière en de behoeften van het gezin en privéleven.

MAAGD
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in het 9e Huis van Levensbeschouwing, Buitenland en Studie en deze invloed versnelt projecten die te maken hebben met internationale reizen, buitenland, publicaties en hogere studie. Deze Zonsverduistering gaat over jouw relatie met de wereld. Een kosmische poort naar een half jaar een “doorgroei’ als mens, het begin van een reis, een sabbatical, retraite, studie, een nieuwe perceptie van het Leven en levensfilosofie die kan leiden tot loopbaanveranderingen of werkmogelijkheden. Een buitenlandse liefdesaffaire, een terugkeer naar een plek die je ooit bezocht of een onderwerp waar je altijd al gefascineerd door was en meer over wilt weten, kan nu werkelijkheid worden.
Deze Zonsverduistering in het 9e Huis legt de focus op het grotere geheel van het leven.
Hoe wil je groeien en jezelf ontwikkelen?

WEEGSCHAAL
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in jouw 8e Huis van Gemeenschappelijke Financiën, Hulpbronnen, verzekeringen, belastingen etc. Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit alles aan de oppervlakte.
Er komt nieuws over een vastgelopen financiële kwestie waardoor je in de tweede helft van dit jaar in staat bent om reserves op te bouwen, een investering te doen om je droom waar te maken en je financiële positie te verstevigen. Extreme gebeurtenissen dwingen je om financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, dat geldt ook voor issues die te maken met hebben intimiteit, seks, passie en macht. Een periode van evaluatie en aanpassing is essentieel is om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen doet, met de juiste mensen, om de juiste redenen.
Een Zonsverduistering in het 8e Huis maakt je bewust van verantwoordelijkheden jegens anderen: zowel fysiek als emotioneel. Wat is echt van jou en wat behoort tot jouw partner?

SCHORPIOEN
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in het 7e Huis van Relaties en geeft Schorpioen in het komende halfjaar meer inzicht in zichzelf, over de houding tegenover anderen en aanpassingsvermogen, privé of zakelijk. Het duidt op een nieuwe fase met de partner, het aangaan of verbreken van een nieuw zakelijk partnerschap of relatie. Een periode om een relatie te versterken met een zwangerschap of huwelijk of deze juist te beëindigen wanneer deze niet meer te redden is. Iets is tot voltooiing gekomen of iets komt tot voltooiing.
Sommige feiten lijken misschien verborgen, dus blijf alert. Met wie je nu samenwerkt, zal waarschijnlijk van grote invloed zijn in de komende zes maanden. Op de lange termijn kan deze samenwerking zelfs een positieve levensverandering teweeg te brengen.
Deze Zonsverduistering in het 7e Huis duidt op een periode van persoonlijke ontwikkeling en verandering, de noodzaak om te veranderen komt van buitenaf.

BOOGSCHUTTER
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in het 6e 5e Huis van Werk en Gezondheid en brengt in het komende halfjaar duidelijkheid in jouw situatie op de werkplek en in je relatie met collega’s, een nieuwe baan of een nieuwe positie of carrièrerichting. In de komende zes maanden is deze Zonsverduistering van diepgaande invloed op het dagelijks leven, werk en lichamelijke en geestelijke gezondheid. In het komende halfjaar vinden er gebeurtenissen plaats waardoor er veranderingen optreden in de dagelijkse routine zoals in werkzaamheden en werktijden. Veel heeft te maken met de mate van tevredenheid over je dagelijks leven. De verbinding tussen geest en lichaam wordt door deze Zonsverduistering op de proef gesteld, zoals door een burn-out, jezelf opgebrand of uitgeput voelen of gewoon niet verder kunnen of willen. Alles draait om uithoudingsvermogen en blijvende resultaten door goede voeding, lichaamsbeweging, en een gezonde dagelijkse routine, ook op het werk om ziekte te voorkomen.

STEENBOK
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in jouw 5e Huis van Liefde en Romantiek.
In de komende zes maanden betekent deze kosmische poort het begin of het einde van een liefdesrelatie. Een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping van een bestaande relatie of een abrupte verandering in je liefdesleven.
In de komende zes maanden is deze Zonsverduistering van diepgaande invloed op kinderen, zelfexpressie, speelsheid, creativiteit, seksualiteit, ontspanning, plezier en je innerlijk kind, dus jezelf kunnen zijn.
Deze Zonsverduistering brengt je zelfexpressie, liefde en creativiteit tot leven en brengt alles samen. Je levensenergie, Prana, de erosstroom of creatieve levenskracht, is een helende en beschermende kracht. Het is constante onzichtbare en tijdloze stroom waarmee ieder mens in verbinding staat om met hart en ziel expressie te geven aan datgene wat in je opkomt. Deze Zonsverduistering opent het hart en laat het overvloedig stromen.

WATERMAN
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 is van grote invloed op het huis, privéleven, emotionele binding, wortels, woonplaats, ouders en kinderen. De Zonsverduistering in jouw 4e Huis van Familie en Huis is de poort naar verbeteringen in jouw woonsituatie, een renovatie, verhuizing of nieuw interieur, meer tijd doorbrengen met je familie of met personen die als een familie voor je zijn of het plannen van een familiebijeenkomst.
Deze Zonsverduistering is in de komende zes maanden van diepgaande invloed, Diepgewortelde gevoelens worden getriggerd waardoor Waterman geroepen wordt om op zoek te gaan naar de oorsprong. Een reis naar vroeger, jezelf verdiepen in familiegeschiedenis, terug naar je roots, een verhuizing of het besluit gaat nemen om te gaan verhuizen naar een andere woonplaats. Het gaat om het verstevigen van je thuisbasis en dat geldt ook voor de band met familieleden.
De focus komt te liggen op het balanceren van je privéleven met je openbare leven.
Deze Zonsverduistering in het 4e Huis kan duiden op een familiecrisis die te maken heeft met het balanceren van je carrière met de behoeften van je gezin en privéleven.

VISSEN
De Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 valt in jouw derde Huis van Communicatie, Verbindingen en de dingen waarmee je vertrouwd bent en is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie, alles wat te maken heeft met het maken van verbindingen, netwerken en informatie. In het komende halfjaar worden onderlinge banden hersteld met naaste familie of kennissen of er wordt afstand genomen van familie of vrienden die je ontgroeid bent.
Een overhaaste aankoop kan een miskoop zijn. Ga zorgvuldig te werk bij alles wat je doet.
Deze Zonsverduistering in het 3e Huis dwingt ons vaak om de dingen die we als vanzelfsprekend beschouwen opnieuw te evalueren en ons meer bewust te worden van hoe we met onszelf en met anderen communiceren.
Deze Zonsverduistering in het 9e Huis legt de focus op het grotere geheel van het leven.
Hoe wil je groeien en jezelf ontwikkelen?

error: Content is protected !!