Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 

De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 

De Volle Maan, het magische moment dat Zon en Maan precies tegenover elkaar staan is een moment van voltooiing, het hoogtepunt van de maandelijkse cyclus van Moeder Maan.

De schitterende Volle Sneeuwmaan van 16 februari 2022 valt op 27°60 in het grootse vuurteken Leeuw, het Zonneteken van energie, moed en passie.

Op de as Leeuw/Waterman gaat het over het in evenwicht brengen van hart en geest. 

Met deze schitterende Volle Sneeuwmaan vormen Venus en Mars een exacte conjunctie op 16º in Steenbok en deze inspirerende boost van levenslust versterkt het gevoel van verbondenheid.

Jupiter in Vissen vormt met deze Volle Maan een mooi sextiel met Uranus in Stier.
Samen met de conjunctie van Venus en Mars staan Jupiter en Uranus garant voor heel wat opwinding, een passioneel lentegevoel van verandering, nieuwe energieën en innovatie.

Een sterk verlangen om samen te zijn.

Tijdens deze Volle Maan kan er echter door de conjunctie met de saturnale Vaste Ster Alphard en het vierkant met Ceres en de Noordknoop in Stier kan er echter een gevoel van overweldiging en onthechting zijn. Velen hebben een diepe behoefte om zich af te zonderen.

Terug naar het innerlijke Zelf, terug naar je eigen innerlijk kind, terug naar je kern en je eigen creatieve bubbel om verbinding te maken met het Hoger Bewustzijn.
Verbinding met ons Hoger Bewustzijn is noodzakelijk om collectieve veranderingen te accepteren.

Met de Volle Maan in het grootse Leeuw zijn we in de gelegenheid om bruggen te bouwen naar Eenheid.
Wanneer we buiten kaders durven te denken en zonder angst voor een onafhankelijke mening uit te durven komen, wordt de deur geopend voor samenzijn en bewust leven.
Deze Volle Maan in Leeuw is de oogst van alles wat met de Nieuwe Maan in Leeuw van 8 augustus 2021, zes maanden geleden, is gezaaid.

Durf te leven, durf groot te denken, maak gebruik van je kracht en ga voor goud met deze schitterende Volle Sneeuwmaan in Leeuw.

Invloed van deze Volle Maan in Leeuw op de 12 dierenriemtekens (Ascendant of Zon)

RAM
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Ram in het vijfde Huis van Liefde, Zelfexpressie en Creativiteit. Deze Volle Maan vormt een mooie driehoek met Ram en daarmee krijgt jouw creativiteit een vurige boost. De Volle Maan is een kosmische aanwijzing om je creatieve kant en je innerlijke kind te omarmen. Open je hart en laat de creatieve energie stromen.
Deze Volle Maan is helend, inspirerend en gunstig voor groepsprocessen en financiën.

STIER
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Stier in het vierde Huis van Familie en Huis. Deze Volle Maan vormt een spanningsvierkant met Stier. Dit spanningsvierkant kan je ertoe aanzetten je om de thuisomgeving te veranderen voor je carrière. Denk dan bijvoorbeeld aan een aangename ruimte te creëren voor thuiswerken, een ruimte creatief aanpassen of een verhuizing.

TWEELINGEN
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Tweelingen in het derde Huis van Communicatie en Verbindingen.
Deze Volle Maan vormt een aangenaam sextiel met Tweelingen en deze samenwerking brengt een krachtige energie. Je hebt een tijdje met een idee of mening rond gelopen en nu is de tijd gekomen om dat creatieve en originele idee met de wereld te delen. Schrijf alles op wat je denkt en voelt. Waarom nog langer wachten?
Niet iedereen zal blij zijn met je idee of je mening accepteren, maar voor jou zal het een pak van je hart zijn.

KREEFT
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Kreeft in het tweede Huis van Financiën.
De Maan is de heersende planeet van Kreeft en haar cycli hebben meer invloed op je dan andere tekens. Deze Volle Maan is van invloed op je financiën en is een perfecte periode voor financiële planning en strategievorming en om financiële zaken met rationaliteit en logica te benaderen.
Een minder aangename gebeurtenis verlegt de materiële focus van Kreeft, maar leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de kern, naar jezelf, naar wat jij werkelijk nodig hebt.

LEEUW
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Leeuw in het eerste Huis van Persoonlijkheid. Deze conjunctie van de Volle Maan met Leeuw is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. De behoefte ontstaat om jezelf centraal te stellen en helpt je om duidelijke grenzen te stellen op het gebied van zakelijke en persoonlijke relaties om vooruitgang te kunnen realiseren.
Door zelfreflectie met deze Volle Maan weet wat je wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei. Loslaten, zowel intern als extern.

MAAGD
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Maagd in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting.
Er breekt voor Maagd binnenkort een naar buiten gerichte periode aan en ook al brengt deze Volle Sneeuwmaan inspiratie en een drang om jezelf te bewijzen, het is nu even tijd om te dromen.
Je hebt eerst rust, ontspanning, een retraite en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven. Een warm bad, mooie muziek en kaarslicht doen wonderen met deze Volle Maan om jezelf weer in balans te brengen. Je krijgt het straks druk genoeg!
WEEGSCHAAL
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Weegschaal in het 11e Huis van Groepsprocessen, Vriendschappen, organisaties en sociale betrokkenheid.
Deze Volle Maan vormt een aangenaam sextiel met Weegschaal en richt de objectieve aandacht op je sociale netwerk. Wie van je vrienden en groepsleden moedigen jou aan om je unieke zelf te laten zien? Met wie kun je samenwerken aan dat nieuwe project dat aansluit bij jouw toekomstdromen? Op wie kun je bouwen? Wie resoneert met jouw ziel? Neem de tijd en kijk objectief naar je vriendschappen en je sociale leven. Koester je ware vrienden, ga op zoek naar betekenisvolle connecties, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.
SCHORPIOEN
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Schorpioen in het tiende Huis van Carrière en Bestemming. Deze Volle Maan vormt een spanningsvierkant met Schorpioen.
Deze Volle Maanenergie spoort je aan om professioneel uit de schaduw te komen en moedigt aan om de angst los te laten die je had om in het middelpunt van de belangstelling te staan.
Is er echter sprake van twijfel over het pad dat je hebt gekozen, is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, overwerkt zijn, onderbetaald of het gevoel niet gewaardeerd zijn? Schrijf dan op wat je dwarszit. Laat boosheid en angst los en geef ze mee aan de Volle Maan.

BOOGSCHUTTER
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Boogschutter in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit. Deze Volle Maan vormt een aangename driehoek met Boogschutter en dit mooie aspect nodigt je uit om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen. Je bent de laatste tijd over je grenzen gegaan om bepaalde taken te voltooien. Deze Volle Maan is een kosmische time-out voor lichaam, ziel en geest. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is, zoek de antwoorden bij jezelf. Alles om je heen verandert, maar niets of niemand kan je veranderen in iets wat je niet bent. Blijf gewoon jezelf.

STEENBOK
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Steenbok in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en deze sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door deze Volle Maan begunstigd.
Deze Volle Maan kan ook licht werpen op een emotionele situatie die je grote angst heeft bezorgd of die nog steeds aanwezig is. Acceptatie zorgt voor gemoedsrust.

WATERMAN
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt voor Waterman in het 7e Huis van Relaties.
Deze Volle Maan vormt een oppositie met Waterman en laat veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie.
Een situatie kan de aanleiding zijn om een belangrijke relatie (zakelijk of privé) abrupt te beëindigen, maar kan ook een nieuwe stap zijn met het doen van een plechtige belofte of een zakelijk partnerschap aan te gaan. Deze Volle Maan benadrukt het belang van eenheid en verbondenheid met je levenspartner.

VISSEN
De Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022 valt in het 6e Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om stapsgewijs te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten.
Deze Volle Maan herinnert je eraan dat je het rustiger aan moet doen. Concentreer je op herstel en eigen welzijn. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine. Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Vissen.

error: Content is protected !!