Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
050918

De Volle Maan in Ram van 25 september 2018

De Volle Maan in Ram van 25 september 2018

Met de Volle Maan staan Zon en Maan tegenover elkaar.
Zoals iedere Nieuwe Maan een nieuw begin laat zien, zo gaat de Volle Maan over het einde, het loslaten. Oogsttijd.

De invloed van deze Volle Oogst Maan duurt twee weken en heeft betrekking op de vorige Nieuwe Maan in Maagd van 9 september 2018.
De sterke emotionele kracht van de Volle Maan in Ram staat je bij om eventuele uitdagingen te overwinnen. Alles wat besloten is met de Nieuwe Maan in Maagd laat resultaten zien of kan emotioneel worden aangepast. Het loslaten van nare gewoonten, negatieve gevoelens, afscheid nemen van de persoon die jou niet gelukkig maakt, afscheid nemen van een baan die niet bij je past. Opruimen van oude kleding of spullen die je niet meer nodig hebt.
Alles wat oud, vergeten en versleten is.

Deze krachtige Volle Oogstmaan in Ram van 25 september op 01°60 in het vuurteken Ram is een ware uitdaging door de conjunctie met Cheiron oppositie met Mercurius in Weegschaal en het vierkant met Saturnus in Steenbok, dus er is sprake van een T-Vierkant. De Zon in Weegschaal staat daarbij inconjunct op Uranus in Stier. Het vierkant van Mercurius met Saturnus leidt tot afstand in relaties en maakt negatief en somber. Het vierkant van de Volle Maan met Saturnus maakt depri, vervelend, zeurderig en terughoudend. Verdriet, eenzaamheid, schuld en schaamte weerhouden om emoties te delen of iemand anders de schuld geven van een ongewenste situatie.
De conjunctie van de Volle Maan met de Saturnale vaste ster Deneb Kaitos maakt het er niet makkelijker op en voelt beperkend, bozig en zwaar.

Bij elkaar genomen leidt dit planetaire spanningsveld  tot negatieve en overtrokken reacties.
Een opgejaagd, nerveus, gespannen gevoel alsof er iets te gebeuren staat.
Door gebrek aan duidelijkheid en onzorgvuldigheid moet voorzichtigheid worden betracht bij belangrijke onderhandelingen, zakelijke en juridische zaken.

Deze Volle Maan kan van invloed zijn op iedereen met de Zon, Maan of Ascendant 0 tot 4 graden in de Kardinale tekens Ram, Kreeft, Weegschaal, Steenbok.

Saturnus speelt de hoofdrol in dit dynamische T-Vierkant.
Er is dus sprake van een crisissituatie of zich voortslepende situatie dat om een oplossing vraagt.

Cheiron conjunct de Volle Maan triggert een diepe wond in je ziel die gerelateerd is aan pijnlijke ervaringen. Ervaringen die te maken hebben met de opvoeding, ouders, opvoeders, school of instelling. Vanwege het Saturnale aard van het T-vierkant laat Cheiron zich van zijn meest kwetsbare en gevoelige kant zien.

De conjunctie van de Volle Maan met Cheiron brengt emotionele pijn, maar opent ook de weg naar genezing.
Positieve planeetinvloeden van Mars in Waterman en Uranus in Stier bieden kracht en moed om angsten te overwinnen.
De Volle Maan breekt open en biedt je de kans om op een vastberaden manier het roer om te gooien om het veilige en gelukkige pad te volgen.

De invloed van deze Volle Maan duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Weegschaal van 9 oktober 2018.

Allemaal een behouden Volle Maan!

error: Content is protected !!