Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Vissen van 2 maart 2022

De Nieuwe Maan in Vissen van 2 maart 2022

De Nieuwe Maan is het magische moment waarin de Maan en de Zon samensmelten.
De Maan laadt zich op met de kracht van de Zon als voorbereiding op haar nieuwe vier wekelijkse cyclus van groei.

Op 2 maart 2022 valt de Nieuwe Maan op 12º07 in de dromerige wateren van Vissen. 
Vissen is het laatste teken van de dierenriem en symboliseert de vergankelijkheid, de tijd-ruimte-realiteit van het leven, subtiele energieën en onzichtbare werkelijkheden, spiritualiteit, creativiteit, het onbewuste en genezing.
Vissen is onze verbinding met het tijdloze en het eeuwige leven, waar niets eindigt of begint.
Ieder einde is ook weer het begin van nieuw leven en dat bewijst ook de onsterfelijkheid van de ziel.

Vissen gaat over overgave en acceptatie en de Zon in Vissen moedigt ons aan om op het goddelijke te vertrouwen en bewust spirituele principes toe te passen in ons dagelijks leven.
De Nieuwe Maan in Vissen stelt ons in staat om in contact te komen met onze spirituele kant en om de verbinding met het Grote Goddelijke te versterken.

Vissen is verbeeldingskracht en heerst over het verborgene. Het gaat nu om het nastreven van een spiritueel of creatief project dat we stilletjes op de achtergrond hebben voorbereid, maar geheim hebben gehouden, of iets waar we in stilte op hebben gehoopt of nog niet naar buiten is gebracht.
Wat het ook is, vertrouw op je innerlijke gids, je intuïtie. Het is tijd om met deze kosmische energie je verbeeldingskracht, creatieve know-how of je droom naar buiten te brengen.

Deze Nieuwe Maan is conjunct de heldere Vaste Stier Alpha Hydrus en vormt een toenemende weldadige en kansrijke conjunctie met haar heerser Neptunus en de medeheerser van Vissen, de Grote Weldoener Jupiter. Het sextiel naar Uranus in Stier, de planeet van vrijheid en de toekomst, biedt kansen voor positieve verandering en nieuwe manieren om actie te ondernemen.

Deze Nieuwe Maan in Vissen kan een langverwachte verandering brengen.

Met het oog op de aanstaande Lente-equinox van 21 maart 2022, het nieuwe astrologische jaar,
is de tijd gekomen om alles wat je niet meer resoneert met je leven los te laten en de poort open te stellen voor een nieuw begin.
Laat je meevoeren op deze kosmische stroom of je nu in God, engelen, een Universele energie of iets anders gelooft.

Mercurius conjunct Saturnus in Waterman maakt voorzichtig en terughoudend qua uitspraken, maar is wel een goede energie voor het maken van goede afspraken en goede planning!
Dit is ook een belangrijk moment voor jou om na te denken over wat je moet loslaten en waarin je een afsluiting moet vinden.

Alles wat je nu zaait krijgt energetische bescherming voor de toekomst en heeft een goede kans van slagen. Wat nu wordt gezaaid ontvouwt zich onder het Licht van de Volle Maan in Vissen van 10 september 2022.
Iedereen met de ascendant, planeten en Lichten op ongeveer 9 tot 15º in de tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen worden door deze Nieuwe Maan het meest beïnvloed.

Invloed van deze Nieuwe Maan in Vissen op de dierenriemtekens (ascendant of Zon):

RAM
Deze Nieuwe Maan valt voor de Ram in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Door innerlijke reflectie kan het zijn dat je spijt hebt over iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt of niet hebt gedaan. Ram kan op dit moment mogelijk keuzes maken over iets ouds of iets nieuws. Om iets nieuws in je leven te creëren heb je toch dat oude stukje nodig en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat het resultaat zien van je besluit.

STIER
Deze Nieuwe Maan valt voor de Stier in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen en deze vormt een sextiel met Stier. Je loopt al een tijdje rond met een plan dat je samen met vrienden of gelijkgestemden wilt verwezenlijken. Met het oog op dit toekomstige gezamenlijk plan vraagt Stier zich af: Wie zijn mijn echte vrienden, met wie of welke groep kan ik dat doel bereiken? Wie kan ik vertrouwen en wie geeft mij dat vertrouwen?
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat zien wat vernieuwd vertrouwen heeft gebracht.

TWEELINGEN
Deze Nieuwe Maan valt voor Tweelingen in het 10e Huis van Carrière en Bestemming en vormt een uitdagend vierkant met Tweelingen.
De Nieuwe Maan laat in het komende half jaar nieuwe professionele kansen voor Tweelingen zien en de kans om het roer om te gooien. Tweelingen staat op een kruispunt in de carrière, maar kan moeilijk keuzes maken. Blijf overeind en blijf vertrouwen in je intuïtie, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat het resultaat zien van je beslissing.
KREEFT
Deze Nieuwe Maan valt voor Kreeft in het 9e Huis van Expansie en Levensbeschouwing en vormt een mooie driehoek met Kreeft. Kreeft voelt dat er iets bijzonders op stapel staat, een nieuw avontuur! Omarm je spirituele kant en open je hart. Stel je open voor ervaringen en ontmoetingen en vindt de antwoorden die je zoekt. Volg het gouden pad van waarheid die voor je ligt en laat je leiden naar je ware filosofie, het geloof of de studierichting die bij jou past.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat zien of jouw dromen zijn uitgekomen.

LEEUW
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Leeuw in het 8e Huis van Zielsprocessen en Gedeelde Bronnen. Het achtste Huis gaat over alles wat je met anderen samenbrengt, zoals een gezamenlijk inkomen, fiscale aangelegenheden, erfenissen en pensioenen. Het gaat in het Huis van de Ziel ook over een gevoel van intimiteit, van verbondenheid en het vastleggen van beloftes.
Het samenvoegen van activa of een gezamenlijk financieel project biedt je misschien de kans om met een schone lei te beginnen, een huwelijk te sluiten of een spaarrekening te openen.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat het resultaat zien van gestelde intenties.
MAAGD
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Maagd in het 7e Huis van Relaties en vormt een oppositie met Maagd. Voor de Maagd is dit een Nieuwe Maan van keuzes maken, alsof je op een kruispunt staat.
“Wil ik doorgaan met deze relatie, sluit deze relatie gevoelsmatig (nog) aan bij mijn wensen?”
Het is mogelijk dat Maagd met de Nieuwe Maan veranderingen gaat doorvoeren om beoogde doelen te bereiken zoals de start van een nieuwe relatie, een huwelijk of samenwerkingsverband, gebaseerd op vriendschap, gevoel, empathie en begrip.
Bewaak je grenzen zodat anderen niet meer kunnen nemen dan je geven kan.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat zien wat er veranderd is in je relatie.
WEEGSCHAAL
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Weegschaal in het 6e Huis van Dagelijkse Routine, Werk en Gezondheid.
De Nieuwe Maan is een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan, maar ook een goed moment voor een medische check-up of om verbeteringen door te voeren in de werkomgeving en met collegiale interactie, werken met nieuwe technologieën, teamwork en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. Zie het als een zuiveringsproces, dus minder stress of minder onverschillig zijn over jezelf.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat de resultaten zien van deze spirituele make-over van lichaam, ziel en geest.

SCHORPIOEN
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Schorpioen in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit en vormt een vloeiende driehoek met Schorpioen. Deze Nieuwe Maan inspireert en daagt je uit om jouw creatieve fantasieën te beleven! Een nieuwe start voor oprechte, speelse en sprankelende passies, talenten, hobby’s, spannende ontmoetingen, liefde, alles waar je van houdt, wat je hart naar verlangt. Een nieuwe romance, leuke activiteiten met kinderen, gezinsuitbreiding of contact maken met je eigen innerlijk kind is allemaal mogelijk.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat de resultaten zien van deze innerlijke reis!

BOOGSCHUTTER
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Boogschutter in het 4e Huis van Familie en Huis en vormt een uitdagend vierkant met Boogschutter.
Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont laat de mate van stabiliteit in jezelf zien. Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat onze persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder wordt ingeperkt.
Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar je roots en het contact met familie te herstellen, maar ook het voeden van jezelf, nestelen of thuis je eigen persoonlijke ruimte pakken. De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat zien of je je innerlijk thuis hebt gevonden.

STEENBOK
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Steenbok in het 3e Huis van Communicatie, Verbindingen en Onderwijs en vormt een sextiel met Steenbok.
Deze Nieuwe Maan in Vissen brengt enthousiasme en inspiratie om te ontdekken en te ervaren en stimuleert Steenbok om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren…Door de zachte Nieuwe Maan weet je anderen feilloos aan te voelen, echt te luisteren, te begrijpen en aan te voelen.
Durf je gevoelens te uiten. Met de Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 kun je de wonderbaarlijke resultaten zien van deze zachtere kant.

WATERMAN
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Waterman in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Waterman krijgt met deze Nieuwe Maan de informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld. Een Nieuwe Maan om financiële doelen te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. De Nieuwe Maan vraagt: Wat heb je nodig om gelukkig te zijn, zowel financieel als persoonlijk? Koop je dingen voor jezelf of om indruk te maken op anderen? Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig? Wat werkelijk van waarde is, is waardering! Investeren in creatieve projecten kan de moeite waard zijn.
Met de Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 zie je de resultaten!

VISSEN
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Vissen in het 1e Huis van Persoonlijkheid en vormt dus een conjunctie met Vissen. Jouw persoonlijke Nieuwjaar! De Nieuwe Maan in Vissen is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Een nieuwe look of een andere kijk op het leven zijn nu allemaal mogelijk. Een Nieuwe Maan van goede voornemens of dingen recht te zetten. Deze zachte Nieuwe Maan vraagt aan jou: “Wie ben je?”
Je bent zoveel tegelijk, je vervult zoveel rollen, maar wie ben je echt? Wanneer je oprecht kunt antwoorden met: “Ik ben”, dan heb je een solide basis om verder te bouwen aan je carrière of een relatie. Als je niet precies weet wie je bent, is alles wat je denkt te zijn en denkt te bezitten een leeg omhulsel.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

 

error: Content is protected !!