Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Waterman van 1 februari 2022

De Nieuwe Maan in Waterman van 1 februari 2022

Steeds wanneer het Nieuwe Maan is, voelt het voor ons als een moment van ontwaken, van een nieuw begin. 

Deze Nieuwe Maan valt samen met het begin van het Chinese Nieuwjaar, het Jaar van de Watertijger! De energie van de Watertijger gaat over het maken van grote veranderingen.
Het ideale moment om te breken met het oude en het nieuwe te verwelkomen!

De tweede Nieuwe Maan van 2022 valt op 12º20’ in het vernieuwende Luchtteken Waterman en deze vraagt ons alles om je heen met een frisse blik te bezien en buiten kaders te denken.
Het eigenzinnige Waterman stelt vrijheid en onafhankelijkheid op de eerste plek!

Deze Nieuwe Maan in het originele Waterman daagt uit om een onafhankelijke mening te vormen en zonder angst voor die mening uit te durven komen.
Vrijheid van meningsuiting is een fundamenteel recht.
Ieder individu vrij is om te denken en te doen wat hij of zij wil, tenzij het anderen schaadt.

De Zon en de Maan in Waterman bundelen met deze Nieuwe Maan hun krachten met Vadertje Saturnus.
Saturnus in Waterman wil dat we verantwoordelijkheid nemen voor onszelf en onze acties.
Saturnus is dan de kosmische ondersteuning zijn die je zal helpen om de juiste weg te vinden en om langetermijndoelen te creëren en de vloeiende Aarde-Water verbindingen van Mars, Pluto en (de nog retrograde) Mercurius in Steenbok, Jupiter en Neptunus in Vissen en Uranus in Stier stimuleren, inspireren en geven vertrouwen en hoop op betere tijden.

Venus in Steenbok kan het goed vinden met Uranus in Stier en deze emotionele boost versterkt het verlangen naar iets nieuws of vooruitgang. De mogelijkheid van iets nieuws is zeker aanwezig, met meer bewegingsvrijheid, hoop, technologische en economische ontwikkelingen in de komende maanden.

Het effect van deze Nieuwe Maan in Waterman ontvouwt zich in de komende weken, wanneer de schaduwperiode van Mercurius voorbij is.

Het volatiele vierkant van deze Nieuwe Maan in Waterman met Uranus in Stier, de heerser van Waterman, kan echter een ware wake-up call zijn waardoor we worden gedwongen om iets onder ogen te zien waar we in ons leven geen verantwoordelijkheid voor hebben genomen, of we worden geconfronteerd met een uitdaging dat nodig is om onze doelen te bereiken.

Deze Nieuwe Maan is de poort naar een periode van zes maanden tot de Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022, dan zie je de resultaten van alle specifieke intenties die met deze Nieuwe Maan zijn gesteld.

De dierenriemtekens die het meest worden beïnvloed door deze Nieuwe Maan in Waterman van februari 2022 zijn Waterman, Leeuw, Schorpioen, Stier, Ram, Tweelingen, Weegschaal en Boogschutter, maar ook iedereen met de ascendant of geboorte Maan in één van bovenstaande dierenriemtekens.

Voor alle dierenriemtekens (Ascendant of Zon)

RAM:
Deze spontane Nieuwe Maan in Waterman vormt een sextiel met Ram en brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Ook krijg je de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project.
Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. Sta er niet van te kijken dat dingen totaal zijn veranderd met de Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022.

STIER
De Nieuwe Maan in Waterman in jouw Huis van Carrière vormt een vierkant met Stier en dat daagt Stier uit om zich van de beste professionele kant te laten zien.
Deze Nieuwe Maan stimuleert en motiveert Stier om de vaste baan op te zeggen en zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.
Stier krijgt met deze Waterman-energie de kans om het roer om te gooien en met de Volle Maan in Waterman van augustus 2022 zie je wat er allemaal veranderd is.

TWEELINGEN
De Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Studie en Reizen en Internationale verbindingen vormt een driehoek met Tweelingen! Tweelingen wordt gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.
Jezelf bevrijden van alle beperkende gedachten. Vertrouw op jezelf, je kunt het!
Met de Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 zie je de resultaten van al je geweldige plannen.

KREEFT
Met de Nieuwe Maan in Waterman in het 8e Huis van Gedeelde Bronnen en Intimiteit kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan of kan er een onverwachte gebeurtenis plaatsvinden in het leven van iemand met wie je intiem verbonden bent. Geheel in de vrije geest van Waterman kan worden besloten om samen met vrienden of gelijkgestemden een nieuw en innovatief gemeenschappelijk project van de grond te krijgen. Met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2022 ziet Kreeft de resultaten van dit gezamenlijk financieel project.

LEEUW
De Nieuwe Maan in Waterman in Het Huis van Relaties vormt een oppositie met Leeuw.
Deze planetaire uitdaging is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden. Geheel in de spontane stijl van Waterman wordt Leeuw tot de Volle Maan in Waterman van augustus 2022 uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen.

MAAGD
Met de Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Maagd besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s.
Het gaat over nieuwe technologieën, veiligheid op het werk, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. Met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2022 ziet Maagd de resultaten van al deze besluiten.

WEEGSCHAAL
Deze Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Liefde vormt een driehoek met Weegschaal.
Deze positieve verbinding verhoogt voor Weegschaal het verlangen naar een spannende romance. Tot de Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 wordt Weegschaal gestimuleerd door iedereen die net dat beetje anders is of durft te zijn. Ook wil Weegschaal de verbinding maken ideeën en interesses te delen met vrienden. In ieder geval een periode van van avonturen, flirten en spannende ontmoetingen!

SCHORPIOEN
De Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Familie en Huis vormt een vierkant met Schorpioen.
Met deze planetaire uitdaging ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Schorpioen wil veranderingen, in zichzelf en de woonsituatie. Naast het herstellen van familiebanden komen ook veranderingen van woonlocatie en woonsituatie. Schorpioen past nieuwe efficiënte technologie toe in huis, zoals duurzame energie of gaat vanwege de carrière verhuizen naar een geschikte locatie. Met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2022 ziet Schorpioen de resultaten van veranderingen.

BOOGSCHUTTER
De Nieuwe Maan in Waterman vormt een sextiel met Boogschutter! Deze positieve verbinding moedigt Boogschutter aan om je directe omgeving te ontdekken. Boogschutter kijkt graag vooruit, over de horizon, maar dicht bij huis is ook nog veel te ontdekken. Boogschutter gaat de directe omgeving beter verkennen, zich oriënteren over school, projecten, cursussen en trainingen en krijgt nieuwe vrienden en buren.
Met de Volle Maan van 12 augustus 2022 ziet Boogschutter wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

STEENBOK
Met de Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Steenbok krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen en veranderingen door te voeren. Steenbok is voorzichtig en risicomijdend, vooral als het om geld gaat. Deze Nieuwe Maan in Waterman kan tot onverwachte meevallers leiden zijn als je een beetje uit je financiële comfortzone durft te stappen. Een weloverwogen risico kan rendement opleveren en dat resultaat zie je met de Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022.

WATERMAN
Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
De Nieuwe Maan in Waterman staat in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften en het fysieke lichaam, een nieuw persoonlijk begin. Deze Nieuwe Maan geeft Waterman de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen zonder al te veel rekening te hoeven houden met anderen. Je moet wel je hoofd erbij houden en om alle kansen die zich aandienen ten volle te kunnen benutten. Met de Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 ziet Waterman de resultaten.

VISSEN
De Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Vissen supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Vissen om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Geef echter niet prijs wat je veilig in jezelf verborgen wil houden. Neem de tijd met die zakelijke beslissing. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.

error: Content is protected !!