Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Uranus in Stier gaat direct vanaf 18 januari 2022

Uranus in Stier gaat direct vanaf 18 januari 2022

Vanaf 18 januari 2022 hervat Uranus op 10º49 in Stier de directe baan om de Zon.
De revolutionaire Uranus, astrologisch heerser van Waterman was vanaf 20 augustus 2021 retrograde.

In de afgelopen vijf maanden waren de revolutionaire energieën van de retrograde Uranus naar binnen gericht. Een tussenperiode van relatieve ‘rust’ is tot een einde gekomen. 

Ook al gaat Uranus in Stier weer direct vanaf 18 januari 2022, we moeten wel rekening houden met de retrograde Venus in Steenbok en de eerste Mercurius retrograde van 2022 (vanaf 14 januari 2022 op 10º Waterman) tot 3 februari 2022, teruglopend naar Steenbok).
We blijven nog voorlopig zitten met die stroperige retrograde energie.

Met Venus retrograde in Steenbok en Mercurius retrograde in Waterman (heerser Uranus) en Uranus in Stier weer direct vanaf 18 januari 2022 kan een periode aangeven van onzekerheid en verwarring.

We willen het allemaal anders, maar het kan gewoon niet.
Het kan voelen alsof we in verschillende richtingen worden getrokken en voelt als twee stappen vooruit en een stap terug….

Vooral de dierenriemtekens in Vaste tekens Stier, Leeuw, Schorpioen, Waterman en iedereen met de ascendant, Zon, Maan of andere Lichten en planeten van 8 tot 12º in deze Vaste tekens kunnen deze vertragende en verwarrende energie sterk ervaren.

Pas vanaf medio februari 2022, na de schaduwperiode, gaat het jaar 2022 echt van start.

De vrijgekomen opgekropte energie van Uranus in Stier (Aarde) is enorm, dus onderdrukte energie komt tot uitbarsting op persoonlijke en wereldwijde schaal, zoals oorlogsdreiging en geweld, maar ook Moeder Natuur laat van zich horen met aardverschuivingen, modderstromen en vulkaanuitbarstingen.
In de komende maanden moeten we anticiperen op plotselinge, onverwachte gebeurtenissen en ongekende ontwikkelingen op het gebied van ons monetaire stelsel, economie en informatietechnologie.

Invloed van de directe Uranus in Stier op alle dierenriemtekens (ascendant of Zon)

RAM
Voor Ram betekent de directe Uranus in Stier een grote verandering in de financiële situatie.
Ram kan meer gaan verdienen. Meer inkomsten, meer verantwoordelijkheden om geld verstandig te besteden. Tijd voor een goed financieel plan, of er nu meer of minder geld binnen komt.

STIER
Voor Stier betekent de directe Uranus in Stier om na een periode van interne verandering ook fysieke verandering door te voeren. Het gaat erom hoe Stier zich aan de wereld presenteert, dus verandering in je uiterlijk of kledingstijl. Uiterlijke verandering verandert ook je innerlijk zelfbeeld.

TWEELINGEN
Voor Tweelingen betekent de directe Uranus in Stier een grote spirituele groei. Tweelingen heeft tijdens de retrograde Uranus in Stier een grote spirituele ontwikkeling doorgemaakt. Een periode van loslaten van oude pijn en emotionele bagage. Het is tijd om jezelf over te geven aan het Hogere!

KREEFT
Voor Kreeft betekent de directe Uranus in Stier verandering in je sociale kring of bestaande vriendschappen. Het wegvallen van sociale contacten is een kosmisch proces en heb vertrouwen. Je ware vrienden blijven, voedende relaties die jou steunen. Minder tijd besteden aan sociale media, maar meer aandacht schenken aan echte tastbare vriendschappen en persoonlijke interacties.

LEEUW
Voor Leeuw betekent de directe Uranus in Stier dat de tijd is gekomen om besluiten over je carrière door te voeren. In de afgelopen maanden was Leeuw bezig met het ontwikkelen en verbeteren van speciale talenten door studie en training. De tijd is gekomen om veranderingen door te voeren. Er komt verandering in je carrière. Heb vertrouwen in het kosmisch proces!

MAAGD
Voor Maagd betekent de directe Uranus in Stier verandering van levensstijl! Met Uranus retrograde in Stier was je op zoek, bezig met voorbereiding, met studie, met leren, reizen en verkennen. Nu je gevonden hebt wat je zocht is het is tijd voor verandering. Laat het oude los en verwelkom het nieuwe.

WEEGSCHAAL
Voor Weegschaal betekent de directe Uranus in Stier nieuwe inzichten in waardering voor het leven. In de afgelopen maanden heb je gezien wat je werkelijk nodig hebt en wat je ware wensen en verlangens zijn. De directe Uranus brengt vergeving. Door anderen en jezelf te vergeven is spirituele en emotionele doorgroei mogelijk.

SCHORPIOEN
Voor Schorpioen betekent de directe Uranus verandering in relaties.
In de afgelopen maanden heb je inzichten gekregen waardoor je anders gaat kijken naar de relatie met je partner. Met de directe Uranus in Stier is de tijd gekomen om los te komen van relaties of situaties die je niet langer dienen, zowel privé als zakelijk. Wacht niet te lang, anders neemt de directe Uranus op een onverwacht moment de beslissing voor jou.

BOOGSCHUTTER
Voor Boogschutter betekent de directe Uranus verandering in je dagelijks leven en gezondheid.
Je hebt geleerd om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen welzijn en gezondheid.
Nu Uranus weer direct is, zie je dat er dingen in je dagelijks leven zijn veranderd of gaan veranderen. Je gezondheid is alles waard en mag nooit verwaarloosd worden, door wie of wat dan ook.

STEENBOK
Voor Steenbok betekent de directe Uranus het begin van een nieuwe romance of creatieve hobby! De directe Uranus in Stier brengt inspiratie! Een nieuwe creatieve hobby kan zelfs lucratief zijn.
In de afgelopen maanden van rust en kalmte is het creatieve vuur in jezelf gaan branden waardoor je het avontuur durft te omarmen.

WATERMAN
Voor Waterman betekent de directe Uranus verandering thuis, in je gezinsleven, met je huis of woonplaats. Uranus is de heersende planeet van Waterman, dus dit is van grote invloed op Waterman. In de afgelopen periode heb je keuzes gemaakt, vrede gesloten met het verleden of dingen los gelaten of juist hersteld. Wat er nu ook gebeurt, laat dit kosmische proces toe.

VISSEN
Voor Vissen betekent de directe Uranus in Stier een verandering in zelforganisatie om beter en efficiënt met je tijd om te gaan. Een betere dagindeling, zodat je tijd overhoudt om leuke creatieve dingen te doen. Er is zoveel werk en verantwoordelijkheden, maar jij bent ook verantwoordelijk voor jezelf. Die innerlijke kracht heb je in de afgelopen maanden gevonden!

error: Content is protected !!