Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023

De eerste Volle Maan na de Lente-equinox straalt in Weegschaal, het teken van Relaties, Samenwerking, Balans, Harmonie en de ware essentie van liefde en verbondenheid.

Met deze Volle Maan staan Zon in Ram en Maan in Weegschaal precies tegenover elkaar.

Deze Volle Roze Maan op 16º07 in het Hoofdteken Weegschaal is een moment van voltooiing en vervulling en is het vervolg op de cyclus die begon met de Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022. Wat toen is gezaaid, mag nu worden geoogst.

De Ram/Weegschaal-polariteit gaat over relaties, waarbij Ram staat voor ‘het ZELF’ en Weegschaal voor ‘de ANDER’. Het IK en WIJ is steeds op zoek naar de juiste balans.

Net als in de natuur staat alles op het punt om te ontkiemen, om uit te breken, maar alles is nog heel stil, pril en kwetsbaar.

Deze Volle Maan, zo net voor Pasen, laat zien hoe kwetsbaar dat evenwicht is tussen autonomie en afhankelijkheid en is vooral van invloed op de Hoofdtekens Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok en iedereen met de ascendant, persoonlijke planeten en Lichten van 14 tot 18 graden.

Deze Volle Maan voelt zich niet op haar gemak op 16º, het tweede decanaat van Weegschaal.

In het tweede decanaat Weegschaal voelt de Maan zich onzeker, wil behagen en gaat teveel uit van wat anderen denken, wil aandacht, goedkeuring en bevestiging,
De Volle Maan conjunct de Vaste Ster Kratz opposiet Jupiter en Cheiron in Ram kan de oorzaak zijn van disharmonie in geven en ontvangen. Je verwacht misschien te veel van de ander of krijgt te weinig terug.

Deze Volle Roze Maan kan ook haar charmes inzetten om de hulp en aandacht te krijgen die ze verlangt, ongeacht van wie en of welke manier dan ook. Liefde komt dan wel met met een prijs…

Om teleurstelling en verdriet te voorkomen moeten we met deze Volle Maan oppassen voor gold diggers en gelukzoekers, want een nieuwe, duurzame en veilige verbintenis is niet gegarandeerd.

De verbinding tussen Mercurius in Stier, Saturnus in Vissen en Mars in Kreeft maakt ons bewust wat alles wel wel of niet werkt of dat we wel of niet de juiste keuze te maken en geeft inzicht om te begrijpen wat je positie is in de relatie.

Waakzaamheid, geduld en aandacht is nodig om onze plannen en verlangens te verwezenlijken. Het thema van deze Volle Maan is dan niet voor niets ‘ Bescherming ‘, welke nodig is om onze zaailingen, onze dromen en verlangens te koesteren en tot bloei te brengen.

 

De invloed van de Volle Maan op de dierenriemtekens (ascendant en Zon):

RAM
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in het Huis van Relaties. In de komende maand kan er een aanzoek, belofte, verloving, huwelijk of zakelijke overeenkomst zijn.
Niet alleen in je privé-leven heerst dus het thema van verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg.
Saturnus In Vissen houdt grote schoonmaak in je 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn om alle weggestopte en karmische pijn voor eens en altijd op te ruimen.

STIER
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Dagelijkse Routine, Werk en Gezondheid. Een drukke periode waarin bestaande projecten op het werk tot voltooiing komen. Er kan sprake zijn van een nieuwe baan, reorganisatie of andere werkkring. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner, collega of klant op te lossen. De krachtige Pluto in Waterman kan het goed vinden met Venus (heerser van Weegschaal) dus Stier mag groei en tevredenheid verwachten! De Volle Maan is ook een prachtig moment om je lifestyle te veranderen. Een gezond ontbijt, lekker bewegen, je tijd efficiënter indelen, een gezonde dagroutine, voor je het weet ben je weer helemaal in balans.

TWEELINGEN
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Liefde en Romantiek.
Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten van creatieve, recreatieve en sportieve evenementen, financieel voordeel, spannende dates, groepsdynamiek en meer dynamiek in de relatie.
Door de transit van jouw planeet Mercurius in Stier door het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn wil je echter wat meer op jezelf zijn en gedachten en ideeën voor jezelf houden.
In ieder geval krijg je door creativiteit meer zelfinzicht. Creatief bezig zijn brengt je in contact met je innerlijke ziel, je innerlijk kind, en helpen je in contact komen met wie je bent.
Laat je meevoeren op de golven van creatie en levensenergie!

KREEFT
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verhuizing of verbouwing.
De Volle Maan brengt dus iets nieuws op het thuisfront, dus een nieuw avontuur!
Met Mars in Kreeft zit je boordevol van energie om er het beste van te maken.
Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen, nieuwe styling van je huis of je stelt deze plannen even uit tot latere periode. Betrek gezinsleden bij je besluit, want er gaat niets boven rust en huiselijke harmonie thuis om gelukkig en succesvol te zijn.

LEEUW
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbindingen, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, naaste familie, kennissen en buren.
Deze Volle Maan brengt een bijzondere boodschap. Het gaat over iets wat moet worden afgesloten, mogelijk iets over jezelf, iets wat om voltooiing en balans vraagt. Meningsverschillen in de familie, op school of met buren zijn ook anders op te lossen, met begrip komen we al een heel eind. Nieuwe ideeën zijn voor straks, nu eerst iets afronden. Vanaf 21 april reist de Zon door Stier, voor Leeuw het 10e Huis van Carrière en dan kom je in de spotlights te staan. En dan is het fijn dat je dingen hebt afgewerkt!

MAAGD
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Financiën.
In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan, tegemoetkoming, uitkering, meer omzet. Financieel gezien komt iets tot voltooiing en worden financiële projecten afgewerkt. Kort na deze Volle Maan begint de transit van Venus in Tweelingen (van 11 april tot 7 mei 2023), het 10e Huis van Carrière en dat betekent kansen om hogerop te komen vanwege je charme, eigenwaarde, door sociale contacten of doordat je iets gegund wordt. Als je iets bezit wat je niet wil of wat je wil niet kan krijgen, dan zal de Volle Maan dingen rechtzetten. Iets loslaten kan emotioneel zijn, dus maak onderscheid tussen wat echt nodig is en wat je kunt missen.

WEEGSCHAAL
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Vanaf 11 april 2023 ( tot 14 mei 2023) reist jouw planetaire heerser Venus door Tweelingen. Een geweldige periode om op reis te gaan, op zoek naar fysieke en mentale vernieuwing. De tijd is rijp en de druk is groot om persoonlijke projecten af ​​te ronden. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

SCHORPIOEN
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Met deze Volle Maan kun je spiritueel contact maken met je innerlijke zelf, met je ziel. In afzondering vindt je de schitterende volheid om innerlijke pijn te genezen, dus zoek de rust in retraite of een plaats van spirituele rust om de inzichten te krijgen die je nodig hebt. Rust en ontspanning zijn nodig om in balans te komen en te blijven. Massages en meditatie zijn heilzaam om contact met jezelf te krijgen en de verbinding met anderen tot stand te brengen. Jouw planetaire heerser Pluto voegt vanaf 12 april 2023 samen met Venus in Tweelingen (heerser van Weegschaal) een vleugje intensiteit en passie toe. Luister naar wat er gezegd wordt en luister naar je innerlijke stem, jouw ziel. Er gebeurt veel om je heen, maar je hebt zelf ook veel invloed op alles wat er omgaat in jouw eigen wereld.

BOOGSCHUTTER
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid. De Volle Maan is als een schijnwerper en in haar schitterende licht zie je alles, wat je wel, maar ook wat je niet wil (in)zien. De stralende Zon versterkt jouw planetaire heerser Jupiter in Ram met extra vitaliteit en vertrouwen, maar kan binnen de sociale kring ook confronterend zijn.
Welke vrienden of sociale contacten zijn ondersteunend, wie doet aardig tegen je, maar heeft bijbedoelingen? Ben jij de vriend of vriendin die er voor iemand is als het erop aankomt?
De Volle Maan laat een voltooiing zien, dus een vriendschap kan tot een einde komen of er komt een situatie waarin je op je voelt wat ware vriendschap of betrokkenheid is.
Eerlijk zijn naar jezelf, eerlijk zijn naar anderen. De waarheid is niet altijd even leuk, maar is wel nodig.

STEENBOK
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Carrière. Dit is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je leven of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen. Een project komt tot ontwikkeling. Je weet nu waar je aan toe bent!
Kort na deze Volle Maan, op 8 april 2023 vormt Mercurius een sextiel met Mars en dat geeft een enorme boost van doelgerichtheid, efficiëntie en geeft de informatie die je nodig hebt.
Een mooi moment om carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. Het gaat nu vooral om gezamenlijke verantwoordelijkheden. Steenbok staat niet vooraan in de rij om besluitvormende taken te delen, maar samenwerking is nu de sleutel om te krijgen wat je wens .

WATERMAN
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw Huis van Hoger Bewustzijn, Spiritualiteit, Reizen en Levensfilosofie.
Deze Volle maan is met Pluto in jouw teken Waterman het begin van een compleet nieuw hoofdstuk voor jou. Een nieuwe transformerende reis in jouw leven! Deze Volle Maan is dus een bevrijdende game changer voor jou, Waterman. Je bent bijna aan de top van de berg en je kunt je hele wereld overzien. Je overziet je leven, wat het je heeft gebracht. Met het oog op je carrière ben je bezig met het verbreden van je horizon, een studie, juridische afwikkeling, een bedrijfsgerichte cursus of omscholingscursus.
De Volle Maan is als een kosmische schijnwerper die jou laat zien wat wel of niet waar is en op wie of wat je wel of niet kunt vertrouwen.

VISSEN
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw 8e Huis van Gedeelde Financiën, dood en wedergeboorte. Onder het licht van de Volle Maan komt geld vrij door een krediet, hypotheek of vanuit een verzekering, belasting, alimentatie, aflossing of lening, nalatenschap of loonsverhoging. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten, herstructurering van je uitgaven, fiscaal advies, financiële onderhandelingen worden door de Volle Maan begunstigd.
Een mooi moment voor het oplossen van oud financieel zeer, maar ook wat je emotioneel dwars zit. Een dag later, op 7 april 2023 vormt Venus in Stier een liefdevol sextiel met jouw planetaire heerser Neptunus in Vissen en dat is het ultieme recept om te genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!