Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan 12 Aug.2022

De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022

Net zoals de Nieuwe Maan een nieuw begin laat zien, zo gaat de Volle Maan over de voltooiing.
Het loslaten. 

Deze Volle Maan valt in de periode waarin Moeder Aarde ons laat delen in haar overvloed.
De tijd rijpt en de periode is aangebroken waarin de eerste oogst wordt binnengehaald.

Ga voor jezelf na of ook jij kan gaan oogsten. Is de eindstreep al in zicht of moeten plannen worden bijgesteld om doelen te behalen?
De Volle Graanmaan op 19º21 in Waterman van 12 augustus 2022 is de laatste Super Maan van 2022 en deze wordt vergezeld door de Perseiden meteorenregen!

De Maan in Waterman (groepsbelangen) tegenover de Zon in Leeuw (individualisme) gaat over idealen, hoop en verwachtingen die we met anderen delen zoals vrienden, sociale netwerk, de samenleving of de mensheid als geheel.

De Maan is conjunct de vaste ster Sualocin en de retrograde Saturnus in Waterman, opposiet de Zon in Leeuw en vierkant de Noordknoop, Uranus en Mars in Stier.
De zinderende energie van dit T-Vierkant laat de gemeenschappelijke wens zien om een totaal nieuwe weg in te slaan, vooral als het gaat om het milieu, geld, vrede en veiligheid.

Onze behoefte aan gerechtigheid, uniciteit, persoonlijke vrijheid, en onafhankelijkheid en de bereidheid om voor dat recht te vechten is sterker dan ooit.

Innerlijke onvrede en angst over de toekomst leidt tot protest, tumult en opstand.

Laat je echter niet door angst regeren en omarm deze bijzondere tijd.

Laat je innerlijke licht schitteren in al haar grootsheid.

Verwelkom de kracht van de Maan nu haar Licht de Aarde en onze zielen reflecteert!

De invloed van de Volle Maan van 12 augustus 2022 is een vervolg van de Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022, de Leeuwenpoort en duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022.

Als je Zon, Maan of ascendant in Waterman staat, wordt het effect van deze Volle Maan het sterkst gevoeld.

Invloed van deze Volle Maan in Waterman op alle dierentekens (Zon of ascendant)

RAM
De Volle Maan in het teken Waterman van 12 augustus 2022 in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en organisaties is een teken dat je iets moet afsluiten of voltooien, iets wat vorige maand niet helemaal is gelukt. Het is tijd om een hoofdstuk te sluiten wanneer een vriendschap voorbij is of juist een nieuwe vriendschap te vieren!
De single Ram vindt de liefde binnen de sociale kring, tijdens een feestje met vrienden, bijeenkomst of tijdens het netwerken.
Blijf niet in het verleden hangen, maar omarm de toekomst.

STIER
De Volle Maan in het teken Waterman van 12 augustus 2022 valt in jouw Huis van Carrière.
De Volle Maan in Waterman gaat over samenwerking en jouw vermogen om als unieke persoonlijkheid te kunnen functioneren binnen een team.
Het is mogelijk dat je in de afgelopen zes maanden hebt gesolliciteerd of dat er een nieuwe werkkring is gevonden.
Er wordt een periode afgerond en dat is een mooi moment om carrièreplannen te verwezenlijken waar je al een tijdje mee rondloopt of een duidelijke verwijzing om actie te ondernemen wanneer er sprake van machtsstrijd of onderwaardering.

TWEELINGEN
De Volle Maan in het teken Waterman van 12 augustus 2022 in jouw Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit is een nu of nooit moment voor iets wat te maken heeft met media, reizen, spiritualiteit of publicatie van een boek of artikel. De Volle Maan laat goede resultaten zien voor studenten en de juridische wereld. Verkoop- en marketingtechnieken, een studiereis of zakenreis kan tot grote resultaten leiden. Een juridische kwestie kan voor eens en voor altijd worden opgelost. Gebeurtenissen kunnen op buitengewone, onverwachte manieren verlopen, maar alleen jij kan uitkomst bieden. Zoek de antwoorden bij jezelf.

KREEFT
De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit verlegt de focus op financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, geliefde of zakelijk partner. De vorige Volle Maan van 13 juli 2022 ging over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel. Er is kans op geld via nalatenschappen of een loonsverhoging, ook financiële resultaten zoals dividend of rendement vanuit beleggingen. Je moet zorgen voor focus en een strak financieel beleid. De aard van een bestaande verbintenis verandert en dat geeft je een ongemakkelijk gevoel. Met deze Volle Maan komen de inzichten die je nodig hebt. Blijf gewoon trouw aan jezelf.
Pas op met leningen die je niet kunt terugbetalen.

LEEUW
De Volle Maan in Waterman in jouw Huis van Relaties gaat over eenheid en verbondenheid met je levenspartner, maar ook om de behoeften van de partner boven de eigen behoeften te stellen. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. Relaties kunnen veranderen en vriendschappen kunnen eindigen of juist hechter worden. Deze Volle Maan kan een emotionele periode voor je zijn, maar laat het gebeuren. Waar het op neerkomt, is dat je emoties vrij kan uiten zoals alleen een Leeuw dat kan!

MAAGD
De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 valt in het 6e Huis van Werk. Door deze kosmische invloed komen projecten die te maken hebben met verantwoordelijkheden op het werk en thuis tot voltooiing. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen in het dagelijkse leven met een zakenpartner, collega of klant op te lossen. De Volle Maan spoort Maagd ook aan om beter voor jezelf te zorgen. Minder stress, een gezond dieet of een nieuwe lifestyle. Het gaat om voldoende voedingsstoffen in je lichaam, voldoende beweging en rust om te kunnen functioneren. Jij bent uniek en dat betekent dat je goed moet opletten of een nieuwe lifestyle bij jou past en echt voor jou werkt. Het gaat om jouw herstel en welzijn. Hetzelfde geldt op de werkplek! Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Maagd.

WEEGSCHAAL
De Volle Maan in Waterman valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! Ook laat het de voltooiing zien van een creatief project, een kunstzinnig of muzikaal project. Er kan echter ook sprake zijn van geldzorgen, verantwoordelijkheden, meningsverschillen en twijfel met je geliefde over kinderen en bijkomende financiële consequenties. In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Deze Volle Maan gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Een nieuwe romance kan groeien of het is echt tijd om een streep te zetten onder een romance die niet voorbestemd was. Dus hak die knoop alsnog door. Blijf jezelf en laat je niet afleiden door anderen die denken dat het beter kan.
Geef je over aan alles wat je blij en vervuld maakt.

SCHORPIOEN
Met deze Volle Maan krijg je het inzicht of je op de juiste plaats bent of dat het tijd is om verder te gaan. Het vinden van balans in je persoonlijke leven is zo belangrijk, vooral wanneer je aandacht teveel uitgaat naar je carrière. Je kunt onverwacht het besluit nemen een ander levenspad te kiezen, door bijvoorbeeld een sabbatical te nemen of verhuizing.
De Volle Maan in Waterman in jouw Huis van Familie en Huis brengt nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een reis of verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst of renovatie.

BOOGSCHUTTER
Met de Volle Maan in Waterman in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren, zijn er op deze gebieden emotionele ontwikkelingen voor Boogschutter. Deze Volle Maan dringt aan om al die emoties op te schrijven en naar buiten te brengen.
Net als bij de vorige Volle Maan moeten dingen worden uitgepraat, dingen die je dwarszitten. Problemen rond broers en zussen, opleiding, buren of vervoer kunnen leiden tot conflictsituaties. Hou wel rekening met je woorden, met wat je zegt en hoe je iets zegt.
Een kwestie die je er harte gaat, wordt opgelost, maar nu wordt er wel naar jou geluisterd!

STEENBOK
De Volle Maan van 12 augustus 2022 in jouw Huis van Financiën vraagt om belangrijke financiële maatregelen te treffen. Er zijn schommelingen in inkomsten en uitgaven. Steenbok kan dus bepaalde financiële problemen verwachten die onverwacht op je pad komen.
Jouw uitgavenpatroon is anders in vergelijking met vorig jaar rond deze tijd. Je bent niet wat je bezit, het gaat erom hoe je jezelf ziet en waardeert. Er kan sprake zijn van een salarisverhoging, meer inkomsten door een andere baan, tegemoetkoming of meer omzet in je onderneming.
De financiële situatie van je partner (privé of zakelijk) blijft voor de rest van augustus 2022 gunstig. De Volle Maan laat ook zien dat de tijd gekomen is om belangrijke financiële maatregelen te treffen.

WATERMAN
De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2202 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. De tijd is gekomen om een project te voltooien.
Creativiteit is de sleutel om de wereld te laten zien wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.
Hou er wel rekening mee dat je voorlopig niet zonder de medewerking van anderen je doelen kunt bereiken. Door zelfreflectie weet je precies wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei. Loslaten, zowel intern als extern.

VISSEN
De Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting laat de noodzaak zien om emotioneel te genezen. Je hebt rust en ontspanning nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen, een retraite of een korte vakantie in te lassen. Je weet heel goed hoe je dingen verborgen kan houden voor anderen, maar dat gaat nu niet op. Krachtige emoties komen vrij en het maakt jou extra intuïtief.
Vertrouw op wat je voelt, je ingevingen.

error: Content is protected !!