Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Nieuwe Maan In Leeuw

De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022

Met Nieuwe Maan is de Maan vanaf de Aarde niet te zien.
Wanneer het Nieuwe Maan is voelt het voor ons als een moment van ontwaken, van een nieuw begin.

De Hooi Maan van 28 juli 2022 valt op 5º39 in het vurige Leeuw.
De Nieuwe Maan in het Vuurteken Leeuw is spontaan, gepassioneerd en uitbundig. 

Het moedige Vuur en passionele kracht van Leeuw duwt ons vooruit naar ons innerlijk vuur en scheppingskracht.

De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 valt net voor de drievoudige conjunctie van Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier, exact op 31 juli 2022 en 1 en 2 augustus 2022.
Op collectief niveau is de sfeer met dit toenemende spanningsveld intens geladen: sociaal-economische en politieke omwentelingen zijn mogelijk.
Tijdens deze Nieuwe Maan is Mercurius in Leeuw vierkant Uranus in Stier van grote invloed.
We moeten rekening houden met onverwachte gebeurtenissen op gebied van milieu, financiën, energie, voedselvoorziening, landbouw, veeteelt en natuurlijke hulpbronnen.
Het oude en traditionele verdwijnt en maakt plaats voor nieuwe zienswijzen en methoden.

Een situatie kan escaleren, want er kan sprake zijn van ongeduld, miscommunicatie, verwarring en misverstanden.
Raadzaam is om geen impulsieve beslissingen nemen of onder druk akkoord gaan met een voorstel, zorgvuldig te zijn met woordkeuze en reispapieren twee keer nakijken voordat je vertrekt.

De Nieuwe Maan in Leeuw conjunct de asteroïde Ceres vormt een driehoek met de retrograde Jupiter in Ram. De milde moederlijke invloed van Ceres brengt vertrouwen en kansen voor persoonlijke, spirituele en materiële groei door de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.
Wat is jouw waarheid?
Welke maatschappelijke bijdrage kun jij leveren?

De invloed van de Nieuwe Maan in Stier van 28 juli 2022 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus. De beste tijd voor het starten van nieuwe projecten is tijdens de Wassende Maanfase van 28 juli 2022 tot de Volle Maan in Waterman van 12 augustus 2022.

Wees ruimdenkend, moedig en creatief met het innerlijk Vuur van Leeuw.
Laat je niet ontmoedigen en open je hart!

Invloed van deze Nieuwe Maan op de dierenriemtekens: (ascendant)

RAM
Deze Nieuwe Maan in Leeuw valt voor Ram in het Huis van Liefde, Passie, Creativiteit en Zelfexpressie. Deze Nieuwe Maan inspireert en daagt je uit om jouw creatieve fantasieën te beleven! Een nieuwe romance, leuke activiteiten met kinderen, gezinsuitbreiding of contact maken met je eigen innerlijk kind is allemaal mogelijk. Een nieuwe start voor oprechte, speelse en sprankelende passies, talenten, hobby’s, spannende ontmoetingen, liefde, alles waar je van houdt, wat je hart naar verlangt. De retrograde Saturnus in het tegenovergestelde teken Waterman in het elfde Huis laat zien dat het niet alleen om jou gaat.

STIER
Met de Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Familie, Huis, Oorsprong en Veiligheid ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Stier wil veranderingen in het gezinsleven, huiselijke aangelegenheden en de woonsituatie. Je emotionele fundament! Deze Nieuwe Maan stimuleert om op zoek te gaan naar je oorsprong, land en afkomst, je voorouders, je opvoeding, veiligheid verbondenheid en geborgenheid. Waar en bij wie voel jij je veilig? Met de Nieuwe Maan en Mercurius in Leeuw ben je bezig met je huis zoals een nieuw interieur of verhuizing.
De retrograde Saturnus in het tegenovergestelde teken Waterman laat zien dat een balans moet worden gevonden tussen privé-leven en carrière. Met de Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 ziet Stier de resultaten van intenties die nu worden gesteld.

TWEELINGEN
De Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Communicatie en Uitwisseling maakt Tweelingen enthousiast en geïnspireerd om te ontdekken en te ervaren. Tweelingen wil van zich laten horen, maar het belangrijkste is dat je anderen ook de kans geeft om naar je te luisteren naar wat je te zeggen hebt. Met jouw planeet Mercurius in Leeuw ben je precies op de juiste plek op de juiste tijd om duidelijkheid te krijgen in de buurt waar je woont.
De Nieuwe Maan nodigt ook uit tot korte reisjes, stedentrips, om te winkelen of om broers en zussen en naaste familieleden, vrienden of kennissen te bezoeken.
De retrograde Saturnus in het tegenovergestelde teken Waterman verdiept je zoektocht om het leven vanuit een nieuw perspectief te zien door te gaan studeren, boeken te lezen of te gaan reizen. Met de Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2022 ziet Tweelingen wat er allemaal verwezenlijkt is.

KREEFT
Met de Nieuwe Maan in het Huis van Financiën, Fiscale Zaken, geld, waardebepaling en persoonlijk bezit is Kreeft gefocust en trots op het feit dat alle verdiensten ook eigen verdienste zijn. Je mag trots zijn op wat je hebt op zowel materieel als immaterieel gebied.
Financiële onduidelijkheden worden opgehelderd en Kreeft krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. De retrograde Saturnus in het tegenovergestelde achtste Huis van Gedeelde Bronnen herinnert je dat geld niet uit de lucht komt vallen. Jouw kapitaal en mate van winst hangt af van de medewerking van derden, zoals klanten, vrienden, compagnons, collega’s, fusies, instanties of verbintenissen.

LEEUW
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
De kleurrijke Nieuwe Maan in Leeuw zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe persoonlijke jaar, een speciaal nieuw begin! De Nieuwe Maan in jouw zonnige teken Leeuw wekt je individualiteit, passie, charisma en dapperheid, zelfvertrouwen en genereuze aard.
De Nieuwe Maan in Leeuw staat in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen, behoefte en het fysieke lichaam, dus het gaat om een nieuwe start, een nieuwe look of een creatief project! Omarm je intenties en hou deze vast.
Met de retrograde Saturnus in het tegenovergestelde Waterman is het thema samenwerking, saamhorigheid en sociaal bewustzijn heel actueel, zolang je ruimte voor jezelf en je eigen behoefte kunt creëren.

MAAGD
De Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Kosmisch Bewustzijn stimuleert Maagd om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
Deze Nieuwe Maan stimuleert Maagd om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf zoals in retraite gaan. Omarm transformatie en loutering, trek je in stille overgave terug van de wereld om te zorgen voor je innerlijk welzijn.
Rust en ontspanning heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen. Er zijn misschien onderwerpen die lang verborgen en vermeden zijn en die om een oplossing vragen. Een prachtige gelegenheid om je over te geven aan een onbaatzuchtige zaak of liefdadigheidsproject, een ander bijstaan of een droom te beleven.
De retrograde Saturnus kijkt toe vanuit het tegenovergestelde zesde Huis of je goed voor jezelf zorgt! Het gaat om jouw gezondheid en welzijn!

WEEGSCHAAL
Deze Nieuwe Maan in Leeuw in het 11e Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Weegschaal krijgt de kans om het sociale netwerk te verbreden. Nieuwe manieren van samenwerking om iets geweldigs te creëren, zowel online als in fysieke vorm.
Ook komen er geweldige kansen om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen of ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project, in muziek of sport of iets wat een gevoel van verbondenheid biedt. Deze ideeën gaan zich in het komende halfjaar ontwikkelen. De retrograde Saturnus in Waterman herinnert Weegschaal aan het feit dat er meer in het leven is dan alleen verplichtingen. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het geluk van anderen, maar des te meer voor je eigen geluk!

SCHORPIOEN
De Nieuwe Maan in het genereuze Leeuw in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien. Een ambitieuze tijd voor een boost in je carrière.
De beste tijd om de maatschappelijke ladder te beklimmen en de wereld te laten zien waar je toe in staat bent.
Het stimuleert Schorpioen om zich te richten op een nieuwe uitdaging, een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en tegenwerking.
In het komende halfjaar krijgt Schorpioen met deze vurige Leeuw-energie de kans om het roer om te gooien. Met de Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 ziet Schorpioen het resultaat.

BOOGSCHUTTER
De Nieuwe Maan in het Vuurteken Leeuw in het Huis van Studie, Hoger Bewustzijn, Cultuur, Reizen, en Verbindingen stimuleert Boogschutter om nieuwe zinvolle wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren, te gaan brainstormen, een boek uit te geven over dingen die vernieuwend en toekomstgericht zijn of dingen die tot de verbeelding spreken. Stel je open voor ervaringen en ontmoetingen op je reizen en vindt de antwoorden die je zoekt. Volg het gouden pad van waarheid naar je ware filosofie, het geloof of de studierichting die bij jou past.
De retrograde Saturnus in Waterman herinnert je eraan dat je wel moet luisteren naar de mensen om je heen.

STEENBOK
Met de Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Gedeelde Bronnen kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan. Het achtste Huis gaat over alles wat je met anderen samenbrengt, zoals een gezamenlijk inkomen, fiscale aangelegenheden, erfenissen en pensioenen.
De Nieuwe Maan spoort je samen met Mercurius aan om de balans op te maken van de financiële verplichtingen. Het gaat in het Huis van de Ziel ook over intimiteit, van verbondenheid en het vastleggen van beloftes. Zorg dat je omringd bent door personen die jou zekerheid zullen bieden bij wie jij je financieel, emotioneel en spiritueel veilig en geborgen voelt.
De retrograde Saturnus in Waterman in jouw Huis van Financiën brengt belangrijke lessen over eigen middelen, waarde en eigenwaarde. Niet altijd heb je de inbreng en bijdrage van een ander nodig om eigen vermogen en zekerheden te ontwikkelen.

WATERMAN
Moeder Maan en de Zon in Leeuw smelten samen, het is Nieuwe Maan! De fase van de Nieuwe Maan symboliseert alle vormen van nieuw begin, projecten, relaties of verlangen wat onder het licht van de komende Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 tot uitdrukking wordt gebracht. De energie van de Nieuwe Maan is de hele maand door voelbaar! Met de Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een spannend afspraakje, nieuwe stap in de vaste relatie of een nieuwe relatie. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk dat je gaat samenwonen met de Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 in het zevende Huis.
Een nieuwe zakelijke samenwerking, de strijdbijl begraven met een tegenstander, zakelijk of privé, behoort tot de mogelijkheden. Geheel in de spontane stijl van Leeuw wordt Waterman uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen.

VISSEN
Met de Nieuwe Maan in Leeuw in het Huis van Gezondheid en Werk gaat Vissen het besluit nemen om verbeteringen door te voeren in de werkomgeving en met collegiale interactie.
Het gaat om nieuwe technologieën, teamwork en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. De Nieuwe Maan in Leeuw brengt een nieuwe dagelijkse routine om op het goede spoor te blijven. Zie het als een zuiveringsproces, dus minder stress of minder onverschillig zijn over jezelf.
De retrograde Saturnus in Waterman in het Huis van Kosmische Bewustzijn bereidt jou voor op deze innerlijke reis van zelfontwikkeling. Maak contact met mensen die jou gelukkig maken en jou beter doen voelen, mensen die jou emotioneel en spiritueel een boost geven!

error: Content is protected !!