Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan In Schorpioen 18 05 2019

De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019

De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019

Iedere Nieuwe en Volle Maan is een kosmisch portaal.
De drie dagen voor en na een Nieuwe of Volle Maan zijn bijzonder krachtig voor het vrijgeven van lichamelijke, mentale en emotionele blokkades.

De Volle Maan, het magische moment wanneer Zon en Maan precies tegenover elkaar staan, is een moment van voltooiing. Het is oogsttijd.
Door de Zon in Stier en de Volle Maan in Schorpioen worden we bewust van onze diepste verlangens en innerlijke strijd om deze in vervulling te laten gaan. Ook onze donkere verlangens en het vermogen deze onder ogen te zien.

Deze Volle Maan brengt licht in de duisternis om te kunnen transformeren.
Bij het Licht van de Volle Maan wordt duidelijk waarin je verstrikt bent geraakt, in de liefde, in zaken of anders.

De psychisch-emotionele kracht van deze Volle Maan valt op 27º39 op de as Stier/Schorpioen is een stormachtige Volle Maan van uitersten. Van “alles of niets”.
De astrologische Heerser van Schorpioen is Pluto.
De plutonische oerkracht die ons allemaal aanwezig is kan ons helpen om vanuit het diepste dal omhoog te kruipen en tegenstand te bieden aan extreme emoties zoals haat, woede en afgunst en deze om te buigen naar liefde.

De Volle Maan opposiet Mercurius, de planetoïde Sedna en de vaste ster Algol is een astrologisch recept voor egocentrisch en gepolariseerd denken, vooroordelen, pijnlijke herinneringen of verlies of de schuld van oud zeer en falen bij anderen leggen.

De verzachtende en verdiepende verbinding van Mercurius met de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok vraagt om reflectie en helpt om in contact te komen met diepe gevoelens. Het jezelf openstellen leidt tot bewustwording, inzicht en zelfacceptatie.

Een Volle Maan om de dingen voor nu en altijd recht te zetten. Venus is op 3º conjunct Uranus in Stier en deze samenstand kan daarbij leiden tot onverwachte wendingen.

De Volle Maan is driehoek Neptunus in Vissen en deze verlichtende Waterbrug naar Neptunus in Vissen leidt de weg naar zuiverheid. Loslaten van angst en verleidingen maken de weg vrij om grenzen te verleggen en open te staan ​​voor de verwondering van het leven.

Negativiteit kan worden getransformeerd naar positiviteit door op de kracht van de ziel te vertrouwen. Waar vertrouwen ontstaat, verdwijnt de duisternis en de angst.

Het loslaten kan moeilijk zijn, maar wat je ervoor terug krijgt is meer waardevol dan je ooit had gedacht.

Blessed Full Moon!

error: Content is protected !!