Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
NIEUWE MAAN IN TWEELINGEN 03 06 2019

De Nieuwe Maan in Tweelingen van 3 juni 2019

De Nieuwe Maan in Tweelingen van 3 juni 2019

De Nieuwe Maan is een terugkerend magisch moment wanneer het Licht van de Maan niet waarneembaar is aan de hemel. Met dit magische “verdwijnen” van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe en is een energetische poort naar een nieuw begin.

De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt op 12º34 in het veelzijdige teken Tweelingen.

Deze Nieuwe Maan in de Gordel van Orion schaart zich naast de koninklijke vaste ster Aldebaran en de sterke en moedige Tabit.
Deze energie van moed en doorzettingsvermogen brengt echter ook spanning met zich mee. Prestatiedrang en eerzucht in de zakenwereld of in de politiek kan leiden tot spierballenvertoon, dreiging of oorlog met als gevolg verlies en verdriet.

Het vierkant Neptunus in Vissen opposiet de retrograde Jupiter in Boogschutter vormt daarnaast een uitdaging, want dit aspect verhoogt het gevaar op gezichtsverlies, verlies of teleurstelling.
Een situatie in de politiek, handel of in de liefde kan te rooskleurig worden ingeschat met alle gevolgen van dien. Of we zien het niet of we kunnen het niet niet zien of we willen het niet zien.
Met dit aspect bouwen we luchtkastelen en worden we meegezogen in een wereld van fantasie, waarbij de realiteit uit het oog wordt verloren.

Venus in Stier reikt de helpende hand aan de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok en deze fascinerende driehoek verhoogt de behoefte aan liefde en genegenheid.
Een nieuwe relatie met deze Nieuwe Maan is spannend en gepassioneerd, maar kan echter ook gecompliceerd zijn.
De invloed van Venus geeft een Feel Good-gevoel, dus met deze energie wil je het beste voor jezelf, gaan shoppen, jezelf verwennen met cosmetica, sieraden of kleding, uitgaan of gaan investeren in vastgoed.

De retrograde Saturnus houdt Jupiter en Neptunus in Vissen in het gareel en komt met een waarschuwing. Wees voorzichtig met online dating en het lenen van geld. Blijf realistisch en pas op met aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn.

Dromen is leuk, maar alleen met een verstandige, realistische aanpak zijn komen deze dromen uit.

Het effect van de Nieuwe Maan van 3 juni 2019 duurt vier weken tot de Zonsverduistering van
2 juli 2019. De beste tijd voor een nieuwe start en voor het beginnen van nieuwe projecten is tijdens de eerste twee weken van deze Nieuwe Maancyclus.
Deze Wassende fase van de Maan duurt van 3 juni 2019 tot 17 juni 2019, de Volle Maan in Boogschutter.

Happy New Moon!

error: Content is protected !!