Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022

Met Volle Maan staan Zon en Maan tegenover elkaar en wordt de balans opgemaakt.
Zoals iedere Nieuwe Maan een nieuw begin laat zien, zo gaat de Volle Maan over de voltooiing.
Het resultaat, maar ook het loslaten. 

Het loslaten van oude pijn, nare gewoonten, negatieve gevoelens, afscheid nemen van de persoon die jou niet gelukkig maakt, afscheid nemen van spullen of een baan die niet bij je past.
Opruimen van alles wat oud, vergeten en versleten is.

De invloed van deze Volle Jacht Maan duurt twee weken en heeft betrekking op de vorige Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022.

We blikken ook terug naar de Nieuwe Maan in Ram van 1 april 2022, het begin van deze cyclus.
Het Kardinale vuurteken Ram wordt geassocieerd met de Lente, een nieuwe start, een nieuw begin, van het nemen van actie.
Wat waren jouw intenties in de Lente van 2022 en hoe sta je er nu voor?

Deze Volle Jacht Maan op 16º33 in Ram gaat over eigenwaarde en relaties!
De relatie met jezelf en de relatie met anderen.
Ram wil actie en handelt vanuit gevoel. Een Volle Maan is emotioneel en zet ons vooral in Ram aan om impulsief vanuit woede of frustratie te handelen met het risico iets te doen waar we later spijt van krijgen.

De oppositie van de Maan in Ram met Zon conjunct Venus in Weegschaal laat de noodzaak zien om meer controle te krijgen over emoties. Ook gaat het om eigen emotionele behoeften en de behoeften van anderen in balans te brengen met behoud van persoonlijke grenzen.

De conjunctie van de Volle Maan met de Gewonde Heler Cheiron in Ram haalt oude pijn naar boven om te worden geheeld zoals pijnlijke ervaringen over afwijzing uit de kindertijd, conditionering, de opvoeding, school of instelling waardoor gevoelens van eenzaamheid of onzekerheid nog steeds van invloed zijn op de relatie met jezelf en anderen.

Vanwege de invloed van Saturnus laat Cheiron zich van de meest kwetsbare en gevoelige kant zien. De sterke ondersteunende planetaire ondersteuning van de retrograde Jupiter in Ram en de retrograde Saturnus in Waterman opent de weg naar genezing. Het herkennen en erkennen van deze wond is met de vuurkracht Ram de sleutel om eventuele uitdagingen te overwinnen het evenwicht te herstellen.

Blijf trouw aan jezelf en wijs jezelf niet af.
Soms moet je dingen kwijtraken om jezelf terug te vinden.

Deze helende, maar ook confronterende Volle Maan stuurt rechtstreeks aan op de gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 en is van invloed op iedereen met de Zon, Maan of Ascendant van 12 tot 20 graden in de Kardinale tekens Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok.

Invloed van deze Volle Maan op alle dierenriemtekens (ascendant)

RAM
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Deze Volle Maan in Ram helpt je om duidelijke grenzen te stellen voor jezelf en in relaties om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei. Loslaten, zowel intern als extern. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

STIER
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt rust, ontspanning, retraite en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Rust geeft ruimte voor inzichten en duidelijkheid. Blijf wel openstaan voor vrienden en familie. Tijd voor jezelf, maar wees er ook voor hen die jou nodig hebben.
Laat met deze Volle Maan los wat je niet langer dient, laat die zware bagage achter.

TWEELINGEN
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Het sextiel met Tweelingen maakt deze Volle Maan minder zwaar voor je. Neem de tijd en kijk objectief naar je vriendschappen en je sociale leven. Koester je ware vrienden, ga op zoek naar betekenisvolle connecties, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn. Conflicten en meningsverschillen kunnen op een vreedzame manier worden opgelost.
Vooral in deze tijden kom je tot de conclusie wie je ware vrienden zijn. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring.

KREEFT
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Carrière.
Het spanningsvierkant met deze Volle Maan laat zien dat het geen goed moment is om met een relatie te beginnen of te solliciteren naar een nieuwe baan.
Is er twijfel over het carrièrepad dat je zes maanden geleden hebt gekozen? Even een stap terug doen is goed om het grote geheel te kunnen overzien. Is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, onderbetaald of niet gewaardeerd zijn, dan heb je echt die een time-out nodig om een goed beeld te krijgen voordat je aan de volgende fase begint op weg naar de top.

LEEUW
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit. Deze Volle Jachtmaan daagt je uit om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen.
De driehoek met de Volle Maan brengt je innerlijke rust om jezelf over te geven aan de stroom van het leven. Neem even wat afstand om het grote geheel te kunnen overzien. Neem afstand van de wereld van stress, van Sociale Media om tot jezelf te komen. Je eigen innerlijke wijsheid vertelt je zoveel meer. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is, zoek de antwoorden bij jezelf. Alles om je heen verandert, maar niets of niemand kan je veranderen in iets wat je niet bent.

MAAGD
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Jachtmaan begunstigd. Ook komt de focus te liggen op een emotionele situatie die je grote angst heeft bezorgd of die nog steeds aanwezig is.
Acceptatie van wat je niet kunt controleren zorgt voor gemoedsrust.

WEEGSCHAAL
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Relaties laat veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot groei en verdieping in de relatie. Deze Volle Maan vormt een oppositie met Weegschaal en dat benadrukt het belang van eenheid en verbondenheid met je levenspartner. Weegschaal kan door deze oppositie met de Volle Maan het meeste destabiliserende effect verwachten. Het kan een breuk betekenen van een zakelijk partnerschap of relatie. Ook kan het een nieuwe stap zijn door het doen van een belofte of huwelijksaanzoek te doen, te gaan trouwen, verloven of een zakelijk partnerschap aan te gaan. Mocht dat niet zo voor je zijn, dan is het hoog tijd om een beslissing te nemen.

SCHORPIOEN
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten.
Deze Volle Maan in Ram maakt alles meer ‘stromend’ waardoor je de spanning niet zo voelt.
Concentreer je op herstel en eigen welzijn. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine.
Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier! Je hebt een sterk verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent.
Deze Volle Maan vormt een driehoek met Boogschutter en door deze samenwerking kun je alles beter aan. Natuurlijk zijn er wel conflicten, maar je ziet deze meer als leermomentjes.
Deze Volle Maan gaat dus ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Dus zet die beslissing door. Uithuilen en doorgaan.

STEENBOK
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis, dus tijd om aandacht te schenken aan je gezin of de verbinding te herstellen met familieleden.
Thuis of in de familie komt er iets voltooiing zoals een renovatie, een nieuw project, verhuizing, gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats dat verweven kan zijn met carrière.
Het spannningsvierkant van de Volle Maan in Ram met Steenbok laat de noodzaak zien om een compromis te sluiten. Wees bereid om naar familieleden te luisteren. Maak problemen niet groter dan ze zijn, maar zoek naar een oplossing om alles weer in evenwicht te brengen.

WATERMAN
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren.
Deze Volle Jachtmaan in Ram vormt een sextiel met Waterman en stimuleert om dingen uit te praten, dingen die je dwarszitten om de onderlinge band te versterken in de familie, op school of in je directe woonomgeving.
Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig. De waarheid maakt je vrij! Hou wel rekening met je woorden, hoe je iets zegt en wat je zegt. Een geheim kan worden onthuld.

VISSEN
De Volle Jachtmaan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Financiën en is een perfecte periode voor financiële planning en strategievorming. Deze Volle Bloedmaan laat de financiële afronding of verbetering zien van een belangrijk project of moment in je leven, iets wat je kunt vieren of betreuren. Deze invloed kan de aanleiding zijn voor een tijdelijke financiële crisis, die uiteindelijk goed gaat uitpakken. Een minder aangename gebeurtenis verlegt de materiële focus van Vissen. Minder geld leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de kern, naar jezelf, naar wat jij werkelijk nodig hebt.

error: Content is protected !!