Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
200818

De Volle Maan in Vissen van 26 augustus 2018

De Volle Maan in Vissen van 26 augustus 2018

Met Volle Maan staat de Zon tegenover de Maan.
Net zoals elke Nieuwe Maan een nieuw begin laat zien, zo gaat elke Volle Maan over het einde, het loslaten. Oogsttijd.
Adem in, adem uit.

De Zon in het Aardse Maagd, die Moeder Maan in Vissen in haar volle glorie doet stralen, helpt ons geaard te blijven en laat ons dankbaar zijn voor alles wat de natuur ons schenkt.
De energie van de verhoogde emotionele kracht van deze Volle Maan van het Weerlicht staat je bij om eventuele uitdagingen te overwinnen. Het loslaten van nare gewoonten, negatieve gevoelens, afscheid nemen van de persoon die jou niet gelukkig maakt, afscheid nemen van een baan die niet bij je past. Opruimen van oude kleding of vergeten spullen die je niet meer nodig hebt.
Alles wat oud, vergeten en versleten is wordt opgeruimd.

Iedere Volle Maan resoneert met de vorige Nieuwe Maan, in dit geval de Zonsverduistering in Leeuw van 11 augustus 2018.
Het Volle Maaneffect duurt twee weken tot de volgende Nieuwe Maan van 9 september 2018.

De Volle Maan van zondag 26 augustus 2018 valt op 3°12 in het gevoelige waterteken Vissen.
Deze gevoelige, maar zeer krachtige Volle Maan is van invloed op je dromen en je fantasieën, want deze is direct verbonden met de god van de oceanen, Neptunus in Vissen.

Het Waterteken Vissen is verbonden met de dromerige Neptunus en symboliseert artistieke creativiteit, verbeelding, muziek en poëzie. Vissen is emotioneel gevoelig, intuïtief, fantasierijk en meelevend, maar kan ook disfunctioneel zijn in de zin van verslaving of wegvluchten uit de dagelijkse werkelijkheid.

Deze gevoelige Volle Maan wordt ondersteund door wel twee krachtige vaste sterren Sadalmelik en de koninklijke ster Fomalhaut. Formalhaut is een van de vier Koninklijke Sterren van het oude Perzië en vertegenwoordigt de Aartsengel Gabriël.
Deze fortuinlijke en krachtige positie brengt de spirituele belofte van persoonlijk en professioneel succes, geld verdienen en doelen bereiken.

Aan de hemel vormt zich daarbij een bijzonder symmetrisch ruitvormig planeetpatroon:
De Vlieger.
De Zon in Maagd opposiet de Maan in Vissen vormt de basis van de Vlieger en vijf harmonieuze aspecten maken de Vlieger af met de sterke Saturnus en Uranus op de vleugels.
Een planetaire belofte voor creatieve veranderingen en ongewone en wonderlijke mogelijkheden voor geluk, veiligheid en stabiliteit.

Deze Volle Maan gaat over genezing en vertrouwen.
Het leven kan een uitdaging zijn.
Vertrouwen is de sleutel om alle uitdagingen te overwinnen.
Vertrouwen is de sleutel naar Liefde, Geluk en Balans.

Deze Volle Maan is een kans voor ons allemaal.
Een kans om het beter te doen.
Voor jezelf, voor iedereen en jouw unieke plek in deze wereld.

Happy Full Moon!

error: Content is protected !!