Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022

De Nieuwe Maan is een terugkerend magisch moment wanneer Zon en Maan samensmelten en het Licht van Moeder Maan niet waarneembaar is aan de hemel.
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022 valt net na de Herfst-Equinox van 23 september, het energetisch krachtige keerpunt dat ons voorbereidt op de Winter.

De Zon en Maan smelten op 2º49 samen in het Kardinale Luchtteken Weegschaal dat door Venus wordt geregeerd. Weegschaal belichaamt verbinding, gelijkheid, harmonie, samenwerking, sociale rechtvaardigheid en de keuzes die we maken, zowel individueel als collectief. 

Deze Nieuwe Maan van 25 september 2022 is conjunct de gunstige Vaste Ster Zaniah en vormt gunstige aspecten met heerser Venus in Maagd en de retrograde Pluto in Steenbok.
Dit versterkt het verlangen naar vrede, saamhorigheid, begrip en sociale rechtvaardigheid.
Op zich een Nieuwe Maan vol van mogelijkheden….

Maar zoals altijd, is er een keerzijde, want deze Nieuwe Maan kan door diverse aspecten gecompliceerd en tegenstrijdig zijn.
Met Mercurius, Uranus, Neptunus, Jupiter, Saturnus en Pluto retrograde wordt dit een Nieuwe Maan van reflectie op het gebied van relaties, zowel privé als zakelijk, vrienden en vijanden.
Er kan sprake zijn van miscommunicatie en misverstanden. Wat wordt gezegd, wordt verkeerd geïnterpreteerd…
De Nieuwe Maan in Weegschaal vormt daarbij een oppositie met de retrograde Jupiter in Ram….
Door deze oppositie is de behoefte aan gerechtigheid groot, maar de overweldigende energie van zes retrograde planeten is reflecterend en oordelend.
Er kan sprake zijn van een rusteloos gevoel van onbehagen, ontevredenheid of het gevoel te worden achtergesteld in sociale of persoonlijke situaties.
Vaak wordt geluk als vanzelfsprekend beschouwd en uiteindeljk eindigt dit in verlies…

Weegschaal wil rechtvaardigheid dus als er iets mis is in de relatie, dan moet er een keuze worden gemaakt om collectieve, persoonlijke en spirituele groei mogelijk te maken.

De laatste loodjes van de nog steeds actuele planetaire krachtmeting tussen Uranus conjunct de Noordknoop in Stier en Saturnus in Waterman wegen het zwaarst….
Alle beslissingen die nu genomen worden zijn van enorme impact en onomkeerbaar.

Verandering is onvermijdelijk. Er liggen nog grote problemen en uitdagingen voor ons.
In deze wereld waarin we in veel opzichten de weg kwijt zijn worden we ons collectief steeds meer bewust van het feit dat alles en iedereen op aarde met elkaar verbonden zijn en dat we van elkaar afhankelijk zijn voor balans en harmonie.

Denk goed na en plant de zaadjes van verandering. Maak een stappenplan, maar overhaast niets.
In de komende zes maanden tot de Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 gaan zich dingen manifesteren.

De invloed van deze Nieuwe Maan op alle dierenriemtekens (ascendant en Zon)

RAM
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Ram in het 7e Huis van Relaties.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Je zou zelfs je krachten kunnen bundelen met een rivaal. Voor Ram is dit een Nieuwe Maan van keuzes maken, alsof je op een kruispunt staat. Heerser Venus in Maagd wil de balans herstellen.
Met de Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 ziet Ram de resultaten.

STIER
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Stier in het 6e Huis van Dagelijkse Dingen, Werk en Gezondheid.
Deze Nieuwe Maan is een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan, maar ook een goed moment voor een medische check-up. Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle, een betere dagroutine, betere arbeidsvoorwaarden. Heersende planeet Venus in Maagd legt de nadruk op het belang van ontstressen en meer ontspanning om fit en gezond te blijven, dus meer energie om productief te zijn. Los daarom problemen op de werkplek op. Het gaat om jouw welzijn!
Met de Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 ziet Stier de resultaten.
TWEELINGEN
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Tweelingen in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde, passie en Creativiteit.
Met deze Nieuwe Maan ligt de focus op alles waar je van houdt. Ook al denk je geen tijd te hebben en heb je moeite om je te richten op creativiteit, verlangens en liefdesleven, er is een duidelijk verlangen om je drukke levensstijl te integreren naar waar je hart naar uit gaat.
Heerser Venus in Maagd wil daarbij de aandacht te vestigen op gezinspatronen, ouderschap, een verhuizing of emotionele doorbraak!
Met de Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 ziet Tweelingen de resultaten.

KREEFT
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Kreeft in het 4e Huis van Familie en Huis.
Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf.
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat persoonlijke ruimte en vrijheid zijn ingeperkt. Heerser Venus in Maagd laat zien dat het verbeteren van relaties en herstellen van contact heilzaam voor je zijn. Geniet van het veilige gevoel dat je erbij hoort en dat je eerlijk kunt zijn in je sociale kring, lokale vrienden en je directe omgeving.
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 laat zien of je vaste grond of emotionele stabiliteit hebt gevonden.

LEEUW
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Leeuw in het 3e Huis van Communicatie, Verbinding en Onderwijs. Deze Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, aandacht, begrijpen en aanvoelen. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Heerser Venus in Maagd laat zien dat naast werk, inkomen, een doel hebben en een gevoel van eigenwaarde, ook waardering in de buurt waar je woont heel belangrijk voor je is.
Met de Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 ziet Leeuw de resultaten.

MAAGD
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Maagd in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Maagd krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.
Met Heerser Venus in Maagd gaat het ook om eigenwaarde, jezelf gewaardeerd voelen zelfvertrouwen, een verlangen om jezelf te bewijzen, geld en materiële bezittingen, dus een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Neem niet meer dan je kunt dragen.
Met de Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 ziet Maagd de resultaten van alle goede intenties!

WEEGSCHAAL
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Weegschaal in het 1e Huis van Persoonlijkheid.
Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Van harte gefeliciteerd, Weegschaal.
Een Nieuwe Maan van goede voornemens, dingen recht te zetten en je persoonlijke prioriteiten duidelijk te krijgen.
Heerser Venus in Maagd geeft je de tools om je uiterlijk, zelfpresentatie en eigenwaarde te verbeteren. Dit is een Nieuwe Maan van reflectie, dus hou alles veilig in je hart, alleen voor jezelf. Laat gevoelens toe die je leren kwetsbaar te zijn. Je vervult zoveel rollen, maar wie ben je echt? Wanneer je oprecht kunt antwoorden met: “Ik ben”, dan heb je een solide basis om verder te bouwen aan je carrière of een relatie.
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

SCHORPIOEN
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Schorpioen in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt.
Heerser Venus in Maagd laat zien dat een time-out nodig is om even wat afstand te nemen om je te bezinnen over je plek in je sociale kring. Wie zijn je echte vrienden, met wie of welke groep wil je de toekomst in?
Het gaat erom om je plek te ontwikkelen in een groep, een vereniging, een goede zaak of collectief belang. Het gaat over netwerken, sociale betrokkenheid of gemeenschapszin.
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 laat dan het bereikte spirituele evenwicht zien.
BOOGSCHUTTER
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Boogschutter in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen.
Door deze Nieuwe Maan is Boogschutter aangetrokken om deel te nemen aan een goede zaak, liefdadigheid of ander goed doel door geweldige ideeën te bedenken. Door de retrograde Mercurius in het 11e Huis kan het meer ondersteunend zijn als voorbereiding op toekomstige activiteiten. Heerser Venus in Maagd laat ondersteuning zien van connecties die jou bewust maken van wat je waard bent en helpen om hoger op de sociale ladder te klimmen.
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 laat zien wat deze nieuwe inzichten hebben gebracht.

STEENBOK
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Steenbok in het 10e Huis van Carrière en Bestemming.
Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan. Met deze Nieuwe Maan wordt Steenbok aangezet om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Blijf overeind en blijf vertrouwen!
Heerser Venus in Maagd opent de deur naar carrière en biedt samen met deze Nieuwe Maan unieke kansen om je verder te ontwikkelen en jouw wijsheid en inzichten aan de wereld te delen door je te verbinden door een opleiding, stage of een ervaring die buiten de gebaande paden ligt, waarschijnlijk in het buitenland.
Mercurius is retrograde in Weegschaal (Huis van Carrière), dus het is nodig om je CV aan te passen, want er is veel veranderd in de afgelopen maanden!
Met de Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 zie je wat er allemaal veranderd is.

WATERMAN
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Waterman in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen Expansie en Levensbeschouwing.
Waterman wordt gestimuleerd om nieuwe spirituele wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken. De retrograde Mercurius in Weegschaal laat zien dat je niet te snel moet gaan, heroverweeg reisplannen of werkprojecten, plannen die je in staat stellen om jezelf uit te spreken, je wijsheid te delen of te publiceren.
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 laat zien of al jouw dromen zijn uitgekomen!
VISSEN
Deze Nieuwe Maan in Weegschaal valt voor Vissen in het 8e Huis van Zielsprocessen, Intimiteit, Gedeelde Financiën, gezamenlijke verantwoordelijkheden en financiële verplichtingen.
De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je?
Het is voor Vissen niet makkelijk om moeilijke gesprekken te voeren, maar juist nu is het goed om jezelf te verbinden. Heerser Venus in Maagd geeft Vissen de kennis en wijsheid die je nodig hebt om vooruit te gaan of angsten onder ogen te zien; wat je geeft, wat je wint, wat je tijd en energie waard is. Vissen heeft misschien niet geluisterd naar zijn of haar diepste verlangens, het gaat om intimiteit, om passie en sensualiteit. Durf je de emotionele overgave aan en durf je financieel en relationeel te vertrouwen?
Met de Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 heeft Vissen stappen vooruit gemaakt!

error: Content is protected !!