Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
FEBRUARI NIEUWE MAAN

De Nieuwe Maan in Waterman van 11 februari 2021

De Nieuwe Maan in Waterman van 11 februari 2021

Het is weer Nieuwe Maan…..de fase waarin de Maan aan haar nieuwe maandelijkse cyclus begint. 

Met Nieuwe Maan is de Maan vanaf de Aarde niet te zien. Het is het magische moment waarin de Maan even een time-out neemt…om zich voor te bereiden op haar volgende maandelijkse groeifase. 

Als het Nieuwe Maan is, voelt het voor ons als een moment van ontwaken, van een nieuw begin. 

De tweede Nieuwe Maan van 2021 valt op 23º17’ in het teken Waterman en deze vraagt ons alles om je heen met andere ogen te gaan bezien, onafhankelijker te zijn, dingen op nieuwe manieren te doen, buiten kaders te denken en veranderingen aan te brengen. 

De energie van deze Nieuwe Maan stimuleert ons, samen met de Zon in Waterman, toekomstgericht te denken en vastgeroeste gedachten en patronen te verruilen voor een verruimde blik waarin je de ander, en niet in het laatst jezelf ziet als een uniek wezen. 

Het leven en jezelf aanvaarden zoals het is, ook al heerst er chaos om je heen. 

Het draait allemaal om verandering in 2021 en deze Nieuwe Maan is het beste moment om in de geest van Waterman veranderingen door te voeren zoals het uitbreiden van de sociale kring en het vinden van nieuwe vormen van samenwerking. 

De retrograde Mercurius in Waterman is conjunct deze Nieuwe Maan.

Deze uitlijning kan vertraging in de hand werken, maar in vele gevallen krijgen we door de retrogradewerking een tweede kans van alles wat vanaf begin november 2020 is misgegaan. 

Denk goed na over wat je los moet laten en vast wenst te houden.

Deze Nieuwe Maan is de poort naar een periode van zes maanden tot de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021, dan zie je de resultaten van alle specifieke intenties die met deze Nieuwe Maan worden gesteld.

 

Voor alle dierenriemtekens

Ram:

Gunstig! Deze spontane Nieuwe Maan in Waterman brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Ook krijg je de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. Sta er niet van te kijken dat dingen totaal zijn veranderd met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021.

Stier

De Nieuwe Maan in Waterman in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien.

Het stimuleert de Stier om de vaste baan op te zeggen en zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.

In het komende halfjaar krijgt Stier met deze Waterman-energie de kans om het roer om te gooien en met de Volle Maan in Waterman van augustus 2021 zie je wat er allemaal veranderd is.

Tweelingen

Gunstig! Door de Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Studie en Reizen en Internationale verbindingen wordt Tweelingen gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.

Met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 zie je de resultaten van al je geweldige plannen. 

Kreeft

Met de Nieuwe Maan in Waterman kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan. Geheel in de vrije geest van Waterman kan worden besloten om samen met vrienden via crowdfunding een nieuw en innovatief gemeenschappelijk project van de grond te krijgen. Met de Volle Maan in Waterman van  22 augustus 2021 ziet Kreeft de resultaten van dit gezamenlijk financieel project.

Leeuw 

Met de Nieuwe Maan in Waterman in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden. Geheel in de spontane stijl van Waterman wordt Leeuw tot augustus 2021 uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen. Met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 ziet Leeuw de resultaten!

Maagd

Met de Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Maagd besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s. 

Het gaat over nieuwe technologieën, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. Met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 ziet Maagd de resultaten van al deze besluiten.  

Weegschaal

Deze Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Liefde verhoogt voor Weegschaal het verlangen naar een spannende romance. Tot de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 is Weegschaal op zoek naar en gefascineerd door iedereen die net dat beetje anders is of durft te zijn. Ook wil Weegschaal de verbinding maken ideeën en interesses te delen met vrienden. In ieder geval een periode van van avonturen, flirten en spannende ontmoetingen!

Schorpioen

Met de Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Familie en Huis ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Schorpioen wil veranderingen, in zichzelf en de woonsituatie. Naast het herstellen van familiebanden komen ook veranderingen van woonlocatie en woonsituatie. Schorpioen past nieuwe efficiënte technologie aan in huis, zoals toepassingen in duurzame energie of domotica.

Met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 ziet Schorpioen de resultaten van veranderingen. 

Boogschutter

De Nieuwe Maan in Waterman moedigt Boogschutter aan om je directe omgeving te ontdekken. Boogschutter kijkt graag vooruit, over de horizon, maar dicht bij huis is ook nog veel te ontdekken. Boogschutter gaat de directe omgeving beter verkennen, zich oriënteren over school, cursussen en trainingen en krijgt nieuwe vrienden en buren.

Met de Volle Maan van 22 augustus 2021 ziet Boogschutter wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

Steenbok

Met de Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Steenbok krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. Steenbok is voorzichtig en risicomijdend, vooral als het om geld gaat. Deze Nieuwe Maan in Waterman kan tot onverwachte meevallers leiden zijn als je een beetje uit je financiële comfortzone stapt. Een weloverwogen risico kan rendement opleveren en dat resultaat zie je met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021. 

Waterman

Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.

De Nieuwe Maan in Waterman staat in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften en het fysieke lichaam, een nieuw persoonlijk begin. Deze Nieuwe Maan geeft Waterman de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen zonder al te veel rekening te hoeven houden met anderen. Je moet wel je hoofd erbij houden en om alle kansen die zich aandienen ten volle te kunnen benutten. Met de Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 ziet Waterman de resultaten.

Vissen

De Nieuwe Maan in Waterman in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Vissen supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Vissen om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Geef echter niet prijs wat je veilig in jezelf verborgen wil houden. Neem de tijd met die zakelijke beslissing. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen. 

Laat je niet opjagen, Vissen.

error: Content is protected !!