Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan In Ram 01 10 2020

De Volle Maan in Ram van 1 oktober 2020

De Volle Maan in Ram van 1 oktober 2020

Iedere Nieuwe en Volle Maan is een kosmisch portaal, een moment van voltooiing, van vervolmaking.

De drie dagen voor en de drie dagen na een Nieuwe of Volle Maan maken ons bewust van onze diepste verlangens en innerlijke strijd om deze verlangens in vervulling te laten gaan en ook lichamelijke, mentale en emotionele blokkades te kunnen vrijgeven.

De eerste Volle Maan van oktober 2020, de Volle Maan op 9º08 in Ram van 1 oktober 2020, staat in de nabijheid van de sterke, maar opvliegende vaste Ster Algenib in Pegasus en deze lastige samenstand is inconjunct de retrograde Uranus in Stier. 
Een soort van planetaire overbelasting.
Dit instabiele en sterk geladen aspect voelt als een wanhopig verlangen, is opwindend en spannend, maar creëert ook spanning, onrust, ongecontroleerde woede en angst, vooral wanneer vrijheidsbeperking of creatieve zelfexpressie in het geding zijn.

Mars is astrologisch heerser van Ram. Mars reist sinds 9 september 2020 door Ram.
Tijdens deze Volle Maan staat de retrograde Mars exact vierkant op Saturnus in Steenbok, een planetair drukvat dat al sinds medio augustus 2020 actueel is en zal aanhouden tot medio oktober 2020. Dit vertaalt zich in collectieve boosheid tegen de overheid, zoals aanhoudende rellen en woede tegen de politie en autoriteiten in de wereld.

We hebben dus te maken met een planetair spanningsveld van frustratie en ongeduld, van willen, maar niet kunnen of mogen, iets dat nog intenser wordt, nu Pluto in Steenbok langzaam ontwaakt uit zijn retrogradeslaap (gaat vanaf 4 oktober 2020 weer direct).

De druk om dagelijkse routine, gedrag of plannen aan te passen kan komen vanuit jezelf, maar ook vanwege externe druk, veranderende omstandigheden of een onverwachte gebeurtenis.
Het ongecontroleerd loslaten van opgebouwde spanning en verontwaardiging kan echter leiden tot impulsieve acties en plotselinge uitbarstingen van woede.

De sleutel om met deze sterk geladen energie om te gaan is flexibiliteit en aanpassing, want ondanks alle onrust wacht er een scala van kansen die voortvloeien uit de veranderende omstandigheden waar we allemaal mee te maken hebben.

Juist nu zijn er nieuwe wegen in te slaan. Koppig vasthouden aan het oude kan leiden tot verliezen of het mislopen van belangrijke kansen.
Het is nu of nooit.

De invloed van deze Volle Maan van 1 oktober 2020 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Weegschaal van 16 oktober 2020.

Blessed Full Moon

error: Content is protected !!