Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
NIEUWS PLuto Retrograde 2

Pluto retrograde vanaf 24 april 2019

Pluto retrograde vanaf 24 april 2019

Vanaf 24 april 2019 gaat Pluto op 23º9.1 retrograde in Steenbok.
Pluto zal retrograde blijven tot en met 2 oktober 2019.

Pluto retrograde is een intense periode waarin iedereen het gevoel van controle lijkt kwijt te raken en juist daarom vastbesloten om vast te houden aan wat is.

Het loslaten is makkelijker wanneer je meegaat met de stroom van het steeds veranderende leven. Een kans om doelgericht te groeien naar nieuwe hoogten!

Pluto retrograde voor alle tekens:

RAM:
Dit is een tijd van vernieuwing, verjonging en regeneratie voor wat betreft je carrière en imago. Je krijgt een nieuwe kans om geleerde lessen toe te passen.
Heb je Zon, de Maan, Ascendant of persoonlijke planeten in Steenbok? Dan komt er iets of iemand op je pad om een nieuwe weg in te slaan in je carrière.

KREEFT:
Dit is een tijd van heropname, vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van relaties. Je krijgt op het gebied van relaties een tweede kans. Dat betekent waarschijnlijk een afscheid, maar ook een nieuwe relatie in je leven.
Heb je Zon, de Maan, Ascendant of persoonlijke planeten in Steenbok? Wees bereid om in het diepe te springen en jezelf over te geven aan de kosmische transformatiegolven van Pluto. Plutonische, krachtige personen zijn van grote invloed in alle vormen van relaties.

WEEGSCHAAL:
Dit is een tijd van heropname, vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van huis en gezin. Je krijgt een nieuwe kans om problemen met een huis of familieleden op te lossen.
Heb je Zon, de Maan, Ascendant of persoonlijke planeten in Steenbok? De retrograde Pluto in Steenbok wil dat je actie onderneemt om diepgaande veranderingen door te voeren in je privéleven. Het is alles of niets.

STEENBOK:
Dit is een tijd van herzien, vernieuwing, verjonging en regeneratie voor wat betreft je persoonlijkheid, ego, het uiterlijk, hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien.
Heb je de Zon, de Maan, Ascendant of andere persoonlijke planeten in Steenbok?
Tijdens deze periode vinden er in je persoonlijk leven gebeurtenissen plaats waardoor jij een ware transformatie doormaakt.

De Aardetekens Maagd en Stier krijgen een kosmische duw in de rug van de retrograde Pluto in Steenbok om te veranderen en evolueren zonder het gevoel gebonden te zijn. Verandering is goed!

STIER: Een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van Reizen, filosofie, hoger onderwijs, dromen en visioenen. Je krijgt een nieuwe kans om te gaan studeren, op reis te gaan of het avontuur aan te gaan. Een tweede kans om iets te doen wat eerder geen doorgang kon vinden of waar je de moed niet voor had.

MAAGD: Een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van Liefde en Romantiek, Kinderen (ook je innerlijk kind) en Creativiteit. Je krijgt een tweede kans met betrekking tot kinderen, creativiteit en de liefde. Het is nooit te laat voor een tweede kans.

De Watertekens Vissen en Schorpioen worden ook ondersteund door de retrograde Pluto in Steenbok.

SCHORPIOEN: Een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van Communicatie, vervoer, school, buren broers en zussen. Dit is een tweede kans om communicatieve vaardigheden te verbeteren, te schrijven, te leren en familiebanden aan te halen. Je weet nu de woorden te vinden die je eerder niet kon vinden.

VISSEN: Een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie op gebied van Vriendschappen, oude liefdes, Groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. Je krijgt een tweede kans om de dingen te doen of te zeggen die je eerder niet durfde te doen.

De Vuurtekens Leeuw en Boogschutter worden uitgedaagd door deze retrograde Pluto in Steenbok, moeten zich aanpassen en krijgen lessen te leren.

LEEUW: Een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van Werk, dienstbaarheid, dagelijkse routine en Gezondheid. Dit is een tweede kans om op dit gebied veranderingen door te voeren. Beter zorgen voor jezelf, gezonder eten en bewegen. Verbeteringen aanbrengen in je dagelijkse routine of op het werk.

BOOGSCHUTTER: Een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van Eigenwaarde, Geld en aardse bezittingen. Je krijgt een tweede kans om op een verantwoordelijke manier verbeteringen aan te brengen in geldzaken.

De luchttekens Tweelingen en Waterman hebben het gevoel alsof ze tijdelijk het overzicht kwijt zijn, steeds tegen grenzen aanlopen en geen idee hebben wat hun te wachten staat.

TWEELINGEN: Een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van geld van de ander, transformatie en seksualiteit. Je hebt wellicht verkeerde keuzes gemaakt, maar je hebt je lessen geleerd.
Je krijgt een tweede kans om een probleem dat te maken heeft met geld of seksualiteit aan te pakken.

WATERMAN: Een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van Onthechting, het Onderbewuste en het Verborgene. Je krijgt een tweede kans om jezelf weer helemaal weer op de rails te krijgen. Terug naar de basis om de weg naar jezelf terug te vinden.

error: Content is protected !!