Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Totale Maansverduistering 26 05 2021

De Totale Super Maansverduistering in Boogschutter van 26 mei 2021

De Totale Super Maansverduistering in Boogschutter van 26 mei 2021

Verduisteringen zijn voorbodes van verandering, schudden ons tot in de kern wakker.

Een Maansverduistering vindt altijd plaats met Volle Maan, wanneer de Zon en de Maan precies tegenover elkaar staan. Bij een Maansverduistering valt de schaduw van de Aarde geheel of gedeeltelijk over het oppervlak van de Maan en dat brengt onbewuste gevoelens aan de oppervlakte. 

Zoals een Volle Maan het emotionele loslaten symboliseert, zo is een Maansverduistering een totale zuivering van een emotionele cyclus. Als er iets moet eindigen, kan een Verduistering ons helpen om de intentie van voltooiing in de buitenwereld concreet te maken in verbinding met de cycli van de natuur, de seizoenen en het leven overal om ons heen, op het pad van de ziel.

Maansverduisteringen zijn culminaties van emotionele cycli en zijn universele verwijzingen naar grote verschuivingen en transformerende veranderingen die op korte termijn zullen plaatsvinden en die de ontwikkeling van wereldse gebeurtenissen voor de komende jaren zullen bepalen.

Deze ontwikkeling houdt in dat er door ons allemaal moet worden losgelaten en dat offers moeten worden gebracht zodat de weg naar de toekomst wordt gebaand.

De eerste eclips van 2021 is een Totale Super Bloed Maan op 5º26 in het avontuurlijke Vuurteken Boogschutter. Het Vuurteken Boogschutter wil zich ontwikkelen, wil leren en verkennen.

Deze Totale Maansverduistering in het element VUUR  is buitengewoon krachtig om emotionele wateren te zuiveren en de intentie voor vernieuwing en verjonging in de komende maanden vast te stellen. Gedragen door de vurige energie van Boogschutter gaat het vooral om bevrijding, vrijheid, innerlijke genezing, inspiratie en het verbreden van je horizon door studie, diepgaand onderzoek, reizen of grote plannen te maken.

De samenstand van de volatieleTotale Super Maansverduistering met de Vaste Ster Acrab, het vierkant met Jupiter in Vissen en de oppositie met de (bijna) retrograde Mercurius In Tweelingen, kan de oorzaak zijn van een doorbraak, groot nieuws en dramatische onthullingen.

De Verduisteringen op de polariteit Boogschutter/Tweelingen, verweven met de Maansknopen op dezelfde as, leiden ook tot veranderingen in hoe we denken en communiceren met onze omgeving, evenals in hoe we ons verhouden tot de wereld in het algemeen, als voorbereiding op het jaar 2022. Een meer logische benadering betekent ook het ontlopen van verantwoordelijkheden en angst voor toewijding.

Aardverschuivingen, vulkanische activiteit en extreme weersomstandigheden, maar ook overstromingen zijn heel goed mogelijk, en zo ook een overvloed aan tranen want deze Maansverduistering is alsof we ons in het oog van de storm bevinden. 

Verduisteringen brengen gebeurtenissen teweeg die deel uitmaken van het kosmische plan. Dit zijn belangrijke momenten om na te denken over je leven, wie je moet vergeven, of wat je moet loslaten en verder moet gaan. Blijf vertrouwen op de richting waarin Verduisteringen je leiden.

Vergeving en acceptatie is bij deze Totale Super Maansverduistering extra belangrijk, want de energie die nu loskomt wordt collectief geïntegreerd in ons lichaam, geest en ziel. 

Het pad van de Totale Super Maansverduistering loopt over Australië, het westen van Noord-Amerika, het westen van Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië, Australië, de Indische Oceaan, de Stille Oceaan, de Atlantische Oceaan en Antarctica.

De volgende Verduistering is een gedeeltelijke Zonsverduistering in Tweelingen op 10 juni 2021, daarna een penumbrale Maansverduistering in Stier op 19 november 2021 en een totale Zonsverduistering in Boogschutter op 4 december 2021.

Invloed van de Totale Maansverduistering op alle dierenriemtekens (ga uit van je ascendant)

RAM

De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen. 

Deze kosmische gebeurtenis vraagt je afstand te nemen van teveel emotionele prikkels door TV, Sociale Media en het volgen van actualiteiten. Je weet niet meer wat je moet geloven. Geloven je in je eigen waarheid of in de waarheid van een ander. Wanneer je ergens in gelooft, breng je energie in beweging en dat trek je naar je toe, dat kan zowel positief als negatief zijn. 

Deze Totale Maansverduistering heeft je inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid  is. Vertrouwen op je eigen gevoel en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht.

Gesteund door Jupiter (heerser Boogschutter) in Vissen (12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn) is dit een tijd voor verinnerlijking en heling, een perfecte periode voor een vakantie of spirituele reis, spirituele cursus, retraite of een vorm van therapie of je in te zetten voor humanitaire doelen en kwetsbare groepen. 

STIER

De Verduisteringen van 26 mei 2021 in Boogschutter, 10 juni 2021 in Tweelingen,  en 4 december 2021 in Boogschutter komen de financiële situatie van Stier ten goede, zoals  goede financiële tijding, zoals de goedkeuring voor een lening of hypotheek, nieuwe inkomstenbronnen zoals een nieuwe baan, functie of tweede baan.

De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat. Financiële ontwikkelingen van en door derden maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren. Er kan minder geld binnenkomen en dat geeft jou een ongemakkelijk gevoel. De Zonsverduistering in Tweelingen van 10 juni 2021 valt in het Huis van Financiën en dat kan onthullen waar mogelijk extra geld op je wacht, iets waarvan je niet op de hoogte was en waar je recht op hebt. Bedenk een goed financieel plan om je uitgaven te stabiliseren.

TWEELINGEN
De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in het 7e Huis van Relaties, zowel privé als zakelijk. 

Op 26 mei 2021 valt de Maansverduistering in Boogschutter, de eerste Verduistering dit jaar in het Huis van Relaties en is een direct vervolg op de Zonsverduistering van 4 december 2020. 

In de komende zes maanden kunnen er ingrijpende emotionele veranderingen zijn in de persoonlijke relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Een relatie kan (alsnog) eindigen of een nieuwe relatie kan beginnen. Wat of wie in de komende maanden komt of gaat, het zal blijvend zijn. 

Emotioneel gezien de beste periode voor een nieuwe relatie, huwelijk, zakelijk contract of serieuze toezegging, een ​​partnerschap officieel te maken of om een vastgelopen relatie te beëindigen. Tweelingen maakt een transformatie door op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Deze Maansverduistering wordt op 10 juni 2021 opgevolgd door een Zonsverduistering in Tweelingen, dus hou er rekening mee dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt. Eerst alle informatie vergaren voordat je overhaaste emotionele beslissingen maakt of toezeggingen doet.

KREEFT

De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid en kan de aanleiding zijn tot grote veranderingen op het werk, zoals een reorganisatie, afscheid van je huidige baan en een nieuwe baan, een nieuwe levensstijl.

Emotioneel overgevoelig als je bent, zoveel verstoringen en beperkingen hebben hun tol geëist van jouw fysieke veerkracht en deze kosmische gebeurtenis brengt verborgen pijn en geheime verlangens extra aan het licht. Lichaam, ziel en geest zijn één, Kreeft. Als je te weinig aandacht schenkt aan het ene, dan heeft dat haar weerslag op het andere. 

Eigenlijk ben je lichamelijk en geestelijk uitgeput. Je geeft zoveel en dan heb je tijd nodig voor jezelf nodig om bij te tanken en jezelf op te laden.

Oude emotionele pijn en karma en negatieve gewoonten moeten worden losgelaten. De komende Zonsverduistering in Tweelingen op 10 juni 2021 valt in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn. Een gebeurtenis maakt diepe indruk op je. Afzondering schenkt je spirituele inzichten. Komende half jaar is gunstig voor een vorm van therapie of een spirituele reis, kan ook in de geest. 

 

LEEUW
De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in het 5e Huis van Liefde, Zelfexpressie en Creativiteit. 

Deze kosmische gebeurtenis brengt een nieuwe liefde of er komt een eind aan een bestaande liefde wanneer deze niet goed (meer) voelt. De totale Maansverduistering opent dus de kosmische poort naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping in de vaste relatie, maar zal in de komende zes maanden ook van invloed zijn op bestaande vriendschappen en sociale contacten. Je hebt de behoefte om de bezem erdoor te halen, maar dit spirituele proces heeft een natuurlijk verloop. Vrienden komen en vrienden gaan als vanzelf.

Dus minder tijd besteden aan Sociale Media, maar meer aan je creativiteit, doe wat je hart je ingeeft. Met de komende Zonsverduistering van 10 juni 2021 kun je een creatief project of oude liefde nieuw leven inblazen en is de kosmische poort om in de tweede helft van 2021 in de sociale kring de liefde van je leven te ontmoeten!

MAAGD
Met maar liefst twee Verduisteringen in Boogschutter in het vierde Huis op 26 mei 2021 en 4 december 2021 is 2021 gericht op familie en huis, het jaar om te verhuizen of te renoveren.

De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in het 4e Huis van Familie en Privé-leven en heeft direct betrekking op je huis en familie. Deze Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten. Emotionele reacties zijn onvermijdelijk, maar deze helpen wel een oplossing te vinden om een slepende situatie te herstellen. Iets wat verborgen is gebleven wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten. Er kan in de komende zes maanden sprake zijn van een carrière-move waardoor het noodzakelijk is om te verhuizen. Ook is het mogelijk dat je met je gezin op reis gaat of dat er een heuglijk feit te vieren is in de familie.

Maagd wordt uitgedaagd om zich open te stellen voor het proces van groei en evolutie.

WEEGSCHAAL
De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in het 3e Huis van Communicatie, Onderwijs en Directe Woonomgeving. Als je denkt alles te weten of gelooft dat je alles hebt gezegd over een bepaalde situatie, denk dan nog eens goed na, want er is iets dat je over het hoofd hebt gezien wat te maken heeft met een buurtproject, over vervoer, onderwijs of over broers en zussen.

Met deze Maansverduistering besluit je om negatieve gedachten zoveel mogelijk te laten gaan en je te concentreren op waar het werkelijk om gaat. Jouw geluk, jouw fysieke en emotionele welzijn.

De komende Zonsverduistering van 10 juni 2021 laat zien dat er een onderliggende kwestie is waarvan je je misschien niet eens bewust bent, dus er is meer informatie nodig om een oordeel te kunnen vormen. In de komende zes maanden verandert de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. Er is een emotionele behoefte om iets nieuws te leren of je te verdiepen in een onderwerp of een boek te schrijven over een onderwerp waar je hart naar uitgaat. Deze Maansverduistering duidt in op een schoolkeuze, studie en verandert in het komende halfjaar de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden, school en familie. Een verstoorde relatie met broers of zussen of buren kan worden hersteld, maar ook bij hen zijn er diepgaande veranderingen in hun persoonlijke leven.

SCHORPIOEN
De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in jouw geldsector. Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat. Veranderingen maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren. De financiële situatie kan onder druk komen te staan. Er is meer voorzichtigheid vereist bij financiële projecten in het komende halfjaar, zoals voorzichtig zijn met uitgaven, te bezuinigen waar mogelijk in je onderneming en huishouden. De Verduisteringen van 2021 zijn allemaal van invloed op jouw financiën en zo ook de komende Zonsverduistering in Tweelingen van 10 juni 2021 in jouw Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen etc.

De komende Zonsverduistering van 10 juni 2021 is een wake-up call om financiële  zaken op orde te krijgen. Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit alles aan de oppervlakte.

Er komt nieuws over een vastgelopen financiële kwestie waardoor je in de tweede helft van dit jaar in staat bent om reserves op te bouwen, een investering te doen om je droom waar te maken en je financiële positie kunt verstevigen. Zorg voor slimme en praktische manieren om kosten en verspilling tegen te gaan, dus denk aan ruilen, verkopen, tweede hands spullen of op koopjesjacht gaan. 

BOOGSCHUTTER
De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid. 

Iedere Boogschutter wordt sterk beïnvloed door deze lunaire kracht en legt de focus op eigen behoeften.  

Deze Maansverduistering in het eigen teken kan een ware game-changer zijn. Innerlijke problemen zoals onverwerkte gevoelens, emoties of irrationele veronderstellingen kunnen worden afgereageerd op anderen, zonder dat Boogschutter zich bewust is van de oorzaak van projectie.

Geven en nemen kan een issue zijn. Deze totale Maansverduistering kan een relatie maken of breken al naar gelang de kwaliteit van die relatie. Boogschutter heeft de behoefte zich op de eerste plaats te stellen en dat wordt niet altijd in dank afgenomen. De Zonsverduistering van 10 juni 2021 laat tot januari 2022 de emotionele “geboorte” van een nieuwe jij. Het gaat over innerlijke groei, een nieuwe en verbeterde jij waarbij je trouw blijft aan je innerlijke zelf. Het geeft Boogschutter in het komende halfjaar meer inzicht in zichzelf, over de houding tegenover anderen en aanpassingsvermogen, privé of zakelijk. Het duidt op een nieuwe fase met de partner, het aangaan of verbreken van een nieuw zakelijk partnerschap of relatie.

STEENBOK
De Maansverduistering in Boogschutter van 26 mei 2021 en de Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 (Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn) maakt de weg vrij naar een periode waarin de Steenbok zich gaat bevrijden van oud karma om zich te richten op de toekomst. 

De Totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn en Loslaten en deze brengt in het komende halfjaar verborgen emotionele pijn en verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kan zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Een vorm van therapie kan hierbij helpen.

Bij voorkeur heeft Steenbok de neiging om zich bezig te houden met de realiteit van het leven, zoals met wat je kunt waarnemen, zien, horen en aanraken. Het emotionele komt dan op de tweede plek.

De komende Zonsverduistering van 10 juni 2021 laat je onderbewustzijn schudden op haar grondvesten. Je moet eraan geloven! Steenbok gaat onderzoeken waar die gevoelens vandaan komen, om ook de verborgen kant te onderzoeken van waarom je de dingen doet die je doet om zo emotioneel te groeien.

De Maansverduistering in Boogschutter maakt de weg vrij naar een periode waarin de Steenbok zich gaat bevrijden van oud karma om zich te richten op de toekomst. 

WATERMAN
De Maansverduistering in Boogschutter van 26 mei 2021 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Processen.

Jouw vriendenkring wordt in de komende zes maanden uitgebreid, maar een vriendschap kan ook worden verbroken of er zijn ontmoetingen die voor de toekomst van grote waarde zijn. Waterman heeft het nodig om vriendschappen tegen het licht te houden. Wie van je vrienden en sociale contacten voegt iets toe aan je leven? Wie biedt je een luisterend oor of bij wie loop je tegen een muur? Wie is je vriendschap eindelijk niet waard? 

Vriendschappen worden op de proef gesteld. In het komende halfjaar zijn er dus veranderingen in je sociale kring, maar naast afscheid nemen wordt jouw sociale kring ook weer uitgebreid met waardevolle contacten. 

De komende Zonsverduistering in Tweelingen van 10 juni 2021 is de kosmische poort naar het begin of het einde van een liefdesrelatie. In de komende zes maanden is er een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping van een bestaande relatie of een abrupte verandering in je liefdesleven.

VISSEN
De totale Maansverduistering van 26 mei 2021 valt in jouw Huis van Carrière en Bestemming en is de kosmische poort naar veranderingen in je carrière. Deze kosmische gebeurtenis laat de mogelijkheid zien van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat.

Het vinden van emotionele rust en het bouwen aan een stevig thuisfront zijn de pijlers onder jouw succes en dat laat ook de komende Zonsverduistering van 10 juni 2021 zien. 

Deze Totale Maansverduistering laat zien dat dat projecten tot voltooiing komen of vlot worden getrokken. Diepgaande veranderingen in de carrière zoals een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid, andere regelgeving vanuit de overheid of managementwijziging zijn mogelijk.

Het is ook mogelijk dat jij zelf een totaal andere koers gaat varen in de komende zes maanden.

Het universum biedt Vissen de helpende hand om de controle over je leven te nemen. Er komen kansen jouw kant op, maar jij moet wel zorgen dat de pijlers sterk genoeg zijn om jouw succes te kunnen dragen. 

error: Content is protected !!