Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
PastedGraphic 2

De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021

De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021

Met Volle Maan staan Zon en Maan tegenover elkaar.
De Volle Maan symboliseert de tegengestelde krachten of polariteiten in het leven.

Deze Volle Sneeuw Maan van 27 februari 2021, de laatste Volle Maan voor de Lente-equinox van het noordelijk halfrond op 21 maart 2021, is de cumulatie van een cyclus die begon met de Nieuwe Maan in Maagd op 17 september 2020. Dus alles wat vorig jaar aan het einde van de zomer is gebeurd, krijgt nu een vervolg of je ziet de resultaten van iets wat toen gestart is. 
Oogsttijd!

De Volle Maan in het aardse Maagd maakt ons bewust …wat is er terecht gekomen van al die intenties van de zomer van 2020?
Heb ik die werkopdracht tot tevredenheid afgerond en brengt die nieuwe baan mij de voldoening die ik heb gezocht?

Deze Volle Maan vormt een exacte harmonische Aarde Brug met een onverzettelijke Uranus in Stier.
Uranus is de astrologisch heerser van Waterman, dus het doorvoeren van veranderingen en het aanpassen aan nieuwe situaties gaat veel gemakkelijker.

Het biedt geweldige kansen om (alsnog) definitief een streep te zetten onder een ongezonde gewoonte dat jouw gezondheid en welzijn in de weg staat of afscheid te nemen van die negatieve dagroutine of werkkring die alleen maar frustratie, stress en uitdagingen brengt, dingen die we misschien hebben verwaarloosd of uitgesteld, vooral met betrekking tot werk, dienstbaarheid, gewoonten, gezondheid en dagelijkse routine (Maagd).

Maagd gaat over hoe met ons dagelijks leven om te gaan, terwijl het tegenovergestelde Vissen over het spirituele zelf gaat. De symbolische Verlichting van de Volle Maan gaat over emotionele behoeften en daagt uit om een gezonde ​​balans te vinden tussen werk en dienstbaarheid, kritiek en acceptatie, het materiële en het spirituele.

Langdurige stress kan zich manifesteren in lichamelijke en psychische klachten zoals hartkloppingen, spijsverteringsproblemen, gewichtsproblemen, hoge bloeddruk, pijnlijke spieren, nek- en schouderklachten, slapeloosheid, depressiviteit, hoofdpijn en vermoeidheid.
Het lichaam reageert op stress, wanneer je teveel op de buitenwereld gefocust bent en niet naar jezelf luistert. Door het anderen naar de zin te maken raak je het contact met jezelf kwijt.
Je wordt niet zomaar ziek….je ziel schreeuwt om aandacht!

Deze Volle Maan in Maagd is vooral van invloed op de Beweeglijke Tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen met planeten of Lichten van 5 tot 13 graden in de geboortehoroscoop.

Invloed op de dierenriemtekens: (tip: kijk naar de ascendant)

RAM
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Ram in het zesde Huis van Gezondheid, dagelijkse routine, werk en gewoonten en zelfs huisdieren! Een perfecte positie om te stoppen met een nare gewoonte en dat ook vol te houden, een gezondheidsprobleem aan te pakken of de resultaten te zien van een gevolgd dieet of trainingsprogramma. Het is goed om in deze absurde tijd even een time-out te nemen om jezelf op te laden. Een werkproject kan tot bloei komen, maar wat heeft het je naast stress, overwerk gebracht? Ben je tevreden met het resultaat?

STIER
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Stier in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Met deze Volle Maan heb je zin om iets bijzonders te beleven. Je hebt het gevoel alsof er iets mist of er is een onvervuld verlangen naar iets of iemand.
Stier kan de vruchten te plukken van creatief project, maar misschien heb je de behoefte om jezelf te onthechten van een creatief of persoonlijk project of iemand. Het gaat erom wat jou gelukkig maakt, jouw emotionele welzijn, jouw zelfexpressie. Een kind of een geliefde kan zijn of haar gevoelens uitspreken en Stier bewust maken van wat er speelt. Deze Volle Maan kan een nieuwe liefdesverbinding op een intense manier versterken of beëindigen.

TWEELINGEN
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Tweelingen in het vierde Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een huwelijk, samenlevingscontract, een gezamenlijke vakantie of familiebijeenkomst. Deze Volle Maan versterkt het gevoel van verbinding met familie of voorouders. Er kan een breuk in de familie worden hersteld of een renovatiewerk aan het huis wordt voltooid.

KREEFT
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Kreeft in het derde Huis van Communicatie. Je kunt niet alles alleen en je hoeft niet alles alleen te doen, Kreeft.
Deze Volle Maan biedt een geweldige kans om hulp te vragen en feedback te krijgen over een creatief project, een zakelijk of romantisch advies.
Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie.

LEEUW
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Leeuw in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde. Deze Volle Maan brengt mogelijkheden om aan betalingsverplichtingen te voldoen. Het besteedbaar inkomen fluctueert door een financieel project. Er is een sterk verlangen om inkomsten effectiever te beheren of er is sprake van een grote investering. Leeuw kan met deze Volle Maan eindelijk een grote aankoop doen of iets vervangen, een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of een budgetplan op te stellen.

MAAGD
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Maagd ziet de resultaten van inzet en gestelde doelen. In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.
De prioriteit verschuift van anderen terug naar jezelf, wat jij wil, wat jouw wensen zijn, wat jij nodig hebt om je dromen waar te maken. Onder het licht van de Volle Maan mag jij stralen!

WEEGSCHAAL
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Weegschaal in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Met deze Volle Maan wil alleen zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren.
Een Volle Maan om jezelf te verwennen met zachte aandacht. Dromen zijn lucide en voorspellend. Een goed moment voor een vorm van therapie of voor het omgaan met onderdrukte emoties. Dus geen moment voor actie, maar dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf opladen. Gebruik deze tijd goed, want binnenkort krijg je het weer druk, Weegschaal.

SCHORPIOEN
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Schorpioen in het elfde Huis van Sociale Betrokkenheid, vriendschappen en gemeenschapswerk. Met deze Volle Maan krijgt Schorpioen te horen welke creatieve ideeën of sociale groep bruikbaar zijn. Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen is, onbekend voor je is of een situatie uit het verleden weerspiegelt.
Deze Volle Maan brengt dingen aan het licht waardoor Schorpioen zou kunnen besluiten dat het tijd is om een vriend, netwerk of groep vaarwel te zeggen of zich aan te sluiten bij een nieuwe groep die meer aansluit bij jouw ideeën en toekomstdromen om er het beste uit te halen.

BOOGSCHUTTER
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Boogschutter in het tiende Huis van Carrière, Roeping en Status. Het is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen. Mogelijk krijgt Boogschutter de leiding over een belangrijke situatie of project. Boogschutter kan met deze Volle Maan publieke erkenning krijgen, een publiek podium krijgen op Social Media in de belangstelling komen of een nieuwe functie krijgen op het werk. Er komen veranderingen in het levenspad en loopbaanrichting van Boogschutter wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past.

STEENBOK
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Steenbok in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing.
Deze Volle Maan kan helpen om doelen en ambities voor je toekomst opnieuw te richten en verlicht alles wat je voorheen niet kon zien. Steenbok voelt zich misschien onzeker over de richting die is ingeslagen. Je vraagt je af of het zijn vruchten zal afwerpen of dat doelen worden bereikt. In juridische zaken kunnen er complicaties of een doorbraak zijn. Het afronden van een studie of een schrijfproject is mogelijk. Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren, een perspectiefverschuiving om dingen duidelijker te maken. In ieder geval de waarheid, ook al is dat niet wat je wil horen, het is beter dan in het duister blijven tasten.

WATERMAN
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Waterman in het achtste Huis van de Ziel. Het gaat over het vinden van evenwicht in geven en nemen als het gaat om gedeelde bronnen en veiligheid, zekerheid en intimiteit en ruimte in een intieme relatie. Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording van financiële afhankelijkheid, zowel zakelijk als privé.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door de Volle Maan begunstigd vanaf dit moment tot medio volgende maand. Waterman ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen, maar ook onverwachte en verborgen kosten van de ander en afbetalen van schulden of financiële regelingen.

VISSEN
De Volle Maan in Maagd van 27 februari 2021 valt voor Vissen in het zevende Huis van Relaties. Het thema van de Volle Maan in Maagd (het tegenovergestelde teken van Vissen) is verbondenheid en interactie, de “ander”, één-op-één-verbindingen. In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen tot stand gebracht of verbroken. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau zoals de verbinding aangaan, een contract kunt tekenen of intrekken, de gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen en plannen maken.
Vissen gaat in het Licht van de Volle Maan een grote ontdekking doen over een relatie die dicht bij hem of haar staat. De Volle Maan laat zien wat al bestaat en zal helpen om de situatie duidelijker te zien wat je voorheen niet kon zien zoals de ware gevoelens en bedoelingen van de ander.

error: Content is protected !!