Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan In Leeuw 09 02 2020

De Volle Maan in Leeuw van 9 februari 2020 

De Volle Maan in Leeuw van 9 februari 2020 

De Volle Maan, het magische moment dat Zon en Maan precies tegenover elkaar staan is een moment van voltooiing, het hoogtepunt van de maandelijkse cyclus van Moeder Maan.

Iedere Nieuwe en Volle Maan is een kosmisch portaal.

De drie dagen voor en de drie dagen na een Nieuwe of Volle Maan zijn bijzonder krachtig voor het vrijgeven van lichamelijke, mentale en emotionele blokkades.

De Volle Maan van 9 februari 2020 valt op 20°00 in het vuurteken Leeuw dat energie, moed en passie symboliseert. De Volle Maan in het theatrale Leeuw wordt extra versterkt door de vurige handreiking van Eris en de Rode Strijder Mars in Boogschutter. 

De Volle Maan in Leeuw driehoek Mars in Boogschutter geeft ons de kracht, moed en initiatief om dromen en verlangens in vervulling te laten gaan, maar de drang naar onafhankelijkheid en gelijkwaardigheid zal groot zijn. 

De vurige Volle Maan inconjunct Neptunus in Vissen veroorzaakt daarnaast rusteloosheid en emotionele gevoeligheid.

Te veel of tegenstrijdige emoties kunnen in relaties leiden tot verwarring en spanning. 

Met zoveel Mars-energie kunnen opgebouwde spanningen in ongezonde relaties escaleren.

Deze Volle Maan in Leeuw is het moment bij uitstek om op avontuur te gaan, te vechten voor jezelf, voor anderen en voor de liefde, dus zet die eerste stap of zet stappen naar jouw persoonlijke vrijheid!

De Volle Maan driehoek Mars krijgt extra Mars-kracht van twee stoere Vaste sterren!

De Vaste ster Merak stimuleert pure kracht en doorzettingsvermogen en de Vaste ster Ras Elased Australis geeft vertrouwen en durf om je verlangens te vervullen, maar laat ons ook de juiste balans vinden tussen bravoure en gevoeligheid.

Het vinden van de juiste balans in alle aspecten van het leven is de sleutel tot het vinden van vertrouwen.

Vertrouwen hebben in jezelf, in anderen en in het Hogere.

De invloed van de Volle Maan in Leeuw van 9 februari 2020 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Vissen van 23 februari 2020.

Blessed Full Moon! 

error: Content is protected !!