Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
158017602 1847258085423159 2605386051393405753 N

De Nieuwe Maan in Vissen van 13 maart 2021

De Nieuwe Maan in Vissen van 13 maart 2021

De Nieuwe Maan is het magische moment waarin de Maan en de Zon samensmelten.
De Maan laadt zich op met de kracht van de Zon als voorbereiding op haar nieuwe vier wekelijkse cyclus van groei.

Op 13 maart 2021 valt de Nieuwe Maan op 23º04 in de dromerige wateren van Vissen, het laatste mysterieuze en meest ongrijpbare van alle twaalf tekens. 
Vissen is de cumulatie van alle dierenriemtekens en symboliseert de totaliteit van het bestaan, de tijd-ruimte-realiteit van het leven, subtiele energieën en onzichtbare werkelijkheden.

Vissen gaat over overgave en acceptatie en de Zon in Vissen moedigt ons aan om op het goddelijke te vertrouwen en bewust spirituele principes toe te passen in ons dagelijks leven.

Vissen symboliseert de vergankelijkheid van het leven en inspireert ons om ons bewust te worden van onze verbinding met het tijdloze en het eeuwige leven, waar niets eindigt of begint.
Ieder einde is ook weer het begin van nieuw leven en dat bewijst ook de onsterfelijkheid van de ziel.

Met het oog op de aanstaande Lente-equinox van 21 maart 2021 is de tijd gekomen om alles wat je niet meer resoneert met je leven en je voor te bereiden op een nieuw begin, het nieuwe astrologische jaar.
Iedereen met de ascendant, planeten en Lichten op ongeveer 19 tot 27º in de tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen worden door deze Nieuwe Maan het meest beinvloed.

Met deze Nieuwe Maan staan Zon, Maan Venus en Neptunus naast elkaar in Vissen.
Deze met zachte energie geladen Nieuwe Maan heeft een gunstige invloed op emotionele bevrijding, romantiek, fantasie, hoop, dromen en bevestiging van onze meest positieve overtuigingen.
Alle planeten lopen direct en dragen bij aan het gevoel vooruit te gaan.
De asteroïde Ceres is conjunct Cheiron in Ram wat het gevoel geeft dat we samen groeien met respect voor elkaars kwetsbaarheden.

Met deze bijzondere kosmische samensmelting wordt ons een krachtige kans geboden om persoonlijke doelen te verbinden met de gevoelige energieën van Vissen.
Een sprong in het diepe, een nieuw creatief project, bewuste gevoelsontwikkeling (zelfacceptatie) of samen een droom beleven.

De zachte energie van Vissen is echter ook ongrijpbaar en haar heerser, Koning Neptunus kan verdoezelen en vervormen waardoor onduidelijkheid ontstaat over wat echt is en wat niet, wat waar is en niet waar. Dubbelzinnigheid, ontkenning, oneerlijkheid, niet geaard en naïef zijn, bedrog, escapisme, waanideeën, misbruik of misbruikt worden, verslavingen, illusies en waanideeën, zijn bijvoorbeeld negatieve uitingen van Vissen.
Met deze Nieuwe Maan kunnen we overmand worden door moeheid en dit geldt vooral voor de (hoog)gevoeligen onder ons met de Zon in Vissen of ascendant Vissen of een druk bezet 12e Huis in de geboortehoroscoop.

Het valt niet mee om een goed evenwicht te vinden tussen de materiële wereld en etherische dimensies. Angst uit zich dan in perfectionisme of dwangmatigheid en controlerend gedrag.
In deze absurde tijd van collectieve verschuivingen waarin we leven zijn velen de weg kwijt, rusteloos en verward, niet zeker waar heen te gaan en wat te doen.

Desillusie maakt echter deel uit van ons leerproces en heeft als functie ons te helpen groeien door onderscheidend te zijn, kritisch te zijn en sterkere grenzen te ontwikkelen.

De Nieuwe Maan in Vissen gaat over het omarmen van wat we op ons pad tegenkomen, uitdagingen met een open hart aanvaarden, spirituele waarden toepassen in alledaagse situaties en erop vertrouwen dat elk van de obstakels die we tegenkomen een hoger doel heeft.

Invloed van deze Nieuwe Masan in Vissen op de dierenriemtekens:

RAM
Deze Nieuwe Maan valt voor de Ram in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt over iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Ram kan op dit moment mogelijk keuzes maken over iets ouds of iets nieuws. Om iets nieuws in je leven te creëren heb je toch dat oude stukje nodig en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden te voelen, komt vrij met deze Nieuwe Maan conjunct Venus/Neptunus in Vissen. Met Mercurius in Vissen vanaf 5 maart 2021 brengen openhartige of therapeutische gesprekken de ruimte om helen en te vergeven.
De Volle Maan in Vissen van 20 september 2021 laat dan het bereikte spirituele evenwicht zien.

STIER
Deze Nieuwe Maan valt voor de Stier in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen.
Met het oog op de toekomst is Stier selectief bezig! Wie zijn je echte vrienden, met wie of met welke groep wil je de toekomst in? De Noordknoop in Tweelingen laat zien dat je vrienden nodig hebt die in jou en je talent geloven! Harmonie en balans in jezelf door in gelijk mate te geven en te nemen. Vrienden moeten je verrijken en jouw zelfvertrouwen ondersteunen en geen energie kosten! Deze Nieuwe Maan conjunct Venus/Neptunus helpt om de sociale kloof te overbruggen. Met Mercurius in Vissen vanaf 15 maart 2021 wordt Stier de sociale vlinder die groots durft te denken en te zijn.

TWEELINGEN
Deze Nieuwe Maan valt voor Tweelingen in het 10e Huis van Carrière en Bestemming.
De carrière van Tweelingen neemt vanaf dit moment een hoge vlucht! Tweelingen kan moeilijk keuzes maken, dus er moet eerst worden beslist op welke manier dat gaat gebeuren. Met de Noordknoop in Tweelingen neem je geen genoegen met minder. Nu is het jouw tijd!
Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan. Met de Nieuwe Maan conjunct Venus/Neptunus in Vissen krijgt Tweelingen die speciale warme aandacht en met jouw planeet Mercurius in Vissen vanaf 16 maart 2021 bereik je de juiste mensen om mee te onderhandelen en jezelf te laten horen!

KREEFT
Deze Nieuwe Maan valt voor Kreeft in het 9e Huis van Expansie en Levensbeschouwing.
Kreeft voelt dat er iets bijzonders op stapel staat, een nieuw avontuur! Deze Nieuwe Maan in Vissen laat je echter even een stapje terug doen om het grote geheel te kunnen overzien.
De conjunctie Venus/Neptunus in Vissen laat met deze Nieuwe Maan je hart sneller kloppen.
Even samen met je geliefde op reis, samen nieuwe dingen leren en ontdekken of een spannende date…Kreeft heeft het voorjaar in de bol. Omarm je spirituele kant en open je hart.
Een nieuw jaar en een nieuwe jij. Om al die doelen te bereiken is het goed om eerst nare gewoontes te laten varen. Vanaf 15 maart 2021 maakt Mercurius in Vissen je moediger en idealistischer!
De Volle Maan in Vissen van 20 september 2021 laat zien of al jouw dromen zijn uitgekomen!

LEEUW
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Leeuw in het 8e Huis van Zielsprocessen.
De transformerende energie van de Nieuwe Maan conjunct Venus/Neptunus vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken in je leven. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Leeuw heeft misschien niet geluisterd naar zijn of haar diepste verlangens. Durf je te emotioneel en financieel te vertrouwen? De tijd is gekomen om dat te gaan doen. Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je afscheid moet nemen van iets of iemand. Ook al moet je financieel inleveren, wat je ervoor terugkrijgt is zoveel meer dan je nu denkt te bezitten.
Wat is meer waardevol dan ware vriendschap of ware liefde?
Mercurius in Vissen vanaf 15 maart 2021 activeert jouw hoger weten en dan weet je.
Met de Volle Maan in Vissen van 20 september 2021 is Leeuw toe aan een belangrijk stap vooruit!

MAAGD
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Maagd in het 7e Huis van Relaties.
Voor de Maagd is dit een Nieuwe Maan van keuzes maken, alsof je op een kruispunt staat.
“Wil ik door met deze relatie, sluit deze relatie gevoelsmatig aan bij mijn wensen?”
Met de Noordknoop in Tweelingen in het Huis van Carrière heb je een partner nodig die jou bijstaat en aanvult.
Het is mogelijk dat Maagd met de Nieuwe Maan conjunct Venus/Neptunus veranderingen gaat doorvoeren om beoogde doelen te bereiken zoals de start van een nieuwe relatie, een huwelijk of samenwerkingsverband, gebaseerd op vriendschap, gevoel, empathie en begrip. Mercurius in Vissen vanaf 15 maart 2021 is heel duidelijk: Een relatie is meer dan wat je tegen elkaar zegt, praatjes vullen geen gaatjes, liefde en begrip des te meer!
Bewaak je grenzen zodat anderen niet meer kunnen nemen dan je geven kan.

WEEGSCHAAL
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Weegschaal in het 6e Huis van Dagelijkse Dingen, Werk en Gezondheid.
De Nieuwe Maan is een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan, maar ook een goed moment voor een medische check-up. Hoe gaat het met je lichamelijke en geestelijke conditie? Deze Nieuwe Maan conjunct Venus/Neptunus vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle, betere arbeidsvoorwaarden. Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden.
Is dit wel de juiste baan voor jou? Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Een gezonde productieve werkomgeving, een ​​gezondheidsplan, een betere dagroutine. Met Mercurius in Vissen vanaf 15 maart 2021 weet je wat je moet doen. De Volle Maan in Vissen van 20 september 2021 laat de resultaten zien van deze spirituele make-over van lichaam, ziel en geest.

SCHORPIOEN
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Schorpioen in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit.
Met deze Nieuwe Maan conjunct Venus/Neptunus geef je toe aan je gevoel en wordt je tot over je oren verliefd of ziet een creatief project het levenslicht. Kinderen gaan een prominente rol innemen, zoals veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook jouw innerlijke kind wil spelen! Actief bezig zijn met een buitensport in de vrije natuur!
Het gaat om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis en deze Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! Het kan wel wat geld kosten en dat je talenten anders gaat benutten, maar doe het, want Schorpioen herontdekt de ware betekenis van plezier en geluk.

BOOGSCHUTTER
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Boogschutter in het 4e Huis van Familie en Huis.
Wat betekent voor jou in letterlijke en figuurlijke zin “thuiskomen”?, wat betekent ”familie” voor jou? Wie beschouw je als” familie”? Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont laat de mate van stabiliteit in jezelf zien.
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat onze persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder wordt ingeperkt. De conjunctie Venus/Neptunus met deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar je roots en het contact met familie te herstellen, maar ook het voeden van jezelf, nestelen of thuis je eigen persoonlijke ruimte pakken.
De Nieuwe Maan is ook een goed moment voor een nieuw project, want met Mercurius in Vissen vanaf 15 maart 2021 breekt een gunstige periode aan om te verbouwen, je huis te koop aan te bieden of een huis te kopen, grote schoonmaak of je plannen te maken om te gaan verhuizen of te gaan verbouwen.

STEENBOK
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Steenbok in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs.
Steenbok wil met Mars in Tweelingen meer dan ooit resultaten boeken! Hard werken is jou niet vreemd, maar het is goed om even pas op de plaats te maken en naar je gevoel te luisteren.
De Nieuwe Maan in Vissen van 13 maart 2021 stimuleert Steenbok om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren…Door de zachte empathische conjunctie Venus/ Neptunus met deze Nieuwe Maan weet je anderen feilloos aan te voelen, echt luisteren, begrijpen en aanvoelen. Met Mercurius in Vissen vanaf 15 maart 2021 wil je zoveel mogelijk informatie in je opnemen! Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Durf je gevoelens te uiten. Met de Volle Maan in Vissen van 20 september 2021 kun je de wonderbaarlijke resultaten zien van deze zachtere kant.

WATERMAN
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Waterman in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Waterman krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld zoals de aankoop van slimme apparatuur, een huis of auto, een verbouwing of een pensioenplan. Een Nieuwe Maan om financiële doelen te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. De conjunctie Venus/Neptunus met deze Nieuwe Maan vraagt je:
Wat heb je nodig om gelukkig te zijn, zowel financieel als persoonlijk? Koop je dingen voor jezelf of om indruk te maken op anderen? Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig?
Wat werkelijk van waarde is, is waardering! Investeren in creatieve projecten kan de moeite waard zijn.
Met de Volle Maan in Vissen van 20 september 2021 zie je de resultaten!

VISSEN
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Waterman in het 1e Huis van Persoonlijkheid. Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Een Nieuwe Maan van goede voornemens of dingen recht te zetten.
Deze zachte Nieuwe Maan vraagt aan jou: “Wie ben je?”
Je bent zoveel tegelijk, je vervult zoveel rollen, maar wie ben je echt? Wanneer je oprecht kunt antwoorden met: “Ik ben”, dan heb je een solide basis om verder te bouwen aan je carrière of een relatie. Als je niet precies weet wie je bent, is alles wat je denkt te zijn en denkt te bezitten een leeg omhulsel.
De Nieuwe Maan in Vissen is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Een nieuwe look of een andere kijk op het leven zijn nu allemaal mogelijk. Wees moedig, laat nieuwe mensen toe in je leven en daag jezelf uit om nieuwe dingen te proberen.
Vind jezelf, kom erachter wie je bent!
De Volle Maan in Vissen van 20 september 2021 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

error: Content is protected !!