Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Vollemaanjanuari

De Volle Maan in Leeuw van 28 januari 2021

De Volle Maan in Leeuw van 28 januari 2021

De Volle Maan, het magische moment dat Zon en Maan precies tegenover elkaar staan, is een moment van voltooiing, het afsluiten van een fase.
Het hoogtepunt van de maandelijkse cyclus van Moeder Maan.

Iedere Nieuwe en Volle Maan is als een kosmisch portaal. 
De drie dagen voor en de drie dagen na een Nieuwe of Volle Maan zijn bijzonder krachtig voor het vrijgeven van lichamelijke, mentale en emotionele blokkades.

De eerste Volle Maan van dit jaar, de IJsmaan van 28 januari 2021, valt op 9°06 in het vuurteken Leeuw dat kracht, moed, liefde, creativiteit en passie symboliseert.

Deze intense Volle Maan inspireert en versterkt om de verbinding met ons hart te maken!
Een geweldig moment om creatieve projecten af te ronden of een gebroken hart te lijmen.

Deze Volle Maan is vierkant Mars in Stier en staat tegenover Jupiter in Waterman, dus we hebben te maken met een uitdagend T-Vierkant.

Door de invloed van Mars in Stier vierkant Jupiter in Waterman is er meer kracht, durf en vertrouwen om te handelen en tegenslag te overwinnen.
Het is mogelijk dat we op de feiten vooruit lopen en reacties kunnen wat overtrokken zijn wanneer het om het uiten van gevoelens gaat.

Door de oppositie van de trotse Volle Maan met Jupiter in Waterman, de reuzenplaneet van expansie en groei, worden gevoelens nog groter dan ze al zijn.

We kunnen ons overweldigd voelen door iets, zoals belangrijke informatie of gebeurtenis.
Jupiter brengt licht in de duisternis en laat je op die manier zien waar je pijn ligt en wat er nodig is om deze pijn ongedaan te maken of te verzachten.
Met het T-vierkant tijdens de Volle Maan in Leeuw willen we aandacht, maar eigenlijk hebben we persoonlijke ruimte nodig. Het ego kan flink in de weg zitten.
Geef jezelf ruimte, geef de ander ruimte.

Deze krachtige Volle Maan wordt gevolgd door de eerste retrograde cyclus van Mercurius in het eigenzinnige Waterman vanaf 30 januari 2021, waardoor februari 2021 een heel andere en vertragende energie laat zien.
Het kan langer duren voordat we begrijpen wat de beweegredenen zijn van andere mensen.
We worden collectief uitgedaagd om na te denken over thema’s die te maken hebben met sociale vraagstukken en sociaal onrecht.

Geduld en vertrouwen zal in ieder geval het sleutelwoord zijn van februari 2021.

Neem dus geen grote beslissingen met deze Volle Maan…..
Concentreer op wat er is en wacht rustig af.
Bij voorkeur alle plannen voor de komende twee weken uitstellen, ook al zijn deze waterdicht!

Blessed Full Moon!

error: Content is protected !!