Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
17A5FFF6 72DA 4245 97D2 702E36613D69

De Nieuwe Maan in Steenbok van 13 januari 2021

De Nieuwe Maan in Steenbok van 13 januari 2021

Iedere Nieuwe Maan is steeds weer dat magische moment waarin de Maan en de Zon samensmelten.
De Maan laadt zich op met de kracht van de Zon als voorbereiding op haar nieuwe maandelijkse cyclus van groei, steeds weer de poort naar een nieuw begin.

Hoe gek het ook klinkt, deze Nieuwe Maan is niet het beste moment om met nieuwe projecten te starten of je verlangens na te jagen.
Het is raadzaam om vast te houden aan wat je hebt, ook al is het niet wat het zou moeten zijn.
Deze Nieuwe Maanenergie dwingt ons om te kijken naar onze doelstellingen en wat we eraan kunnen doen om deze te bereiken.

De eerste Nieuwe Maan van 2021 valt op 23o13 in het aardse rijk van Steenbok.
De emotionele kracht van deze Nieuwe Maan in Steenbok is buitengewoon intens door een exacte conjunctie met Pluto en een complex aspect patroon dat wordt gevormd door vierkanten met Mercurius/Uranus, Jupiter/Saturnus en Mars/Uranus.

Door Mars vierkant Saturnus in Waterman kan weerstand ontstaan. We willen zoveel, maar krijgen maar zo weinig. Hoe meer je verlangt, des te meer weerstand.

Mercurius in Waterman vierkant Uranus in Stier is de oorzaak van onrust en nerveuze spanning. Het leven lijkt nu zelfs nog sneller te gaan dan normaal en dwingt ons om een soort van inhaalslag te maken. Onverwacht nieuws gooit plannen in de war.

Jupiter in Waterman vierkant Uranus in Stier werkt ook niet in ons voordeel.
Kansen te over, maar ongeduld en tegenwerking door onverwachte gebeurtenissen leiden tot grote innerlijke spanning. Extravagantie en grillig gedrag kunnen tot verliezen leiden, dus wees zorgvuldig met het nemen van vooral financiële risico’s.

Deze Nieuwe Maan is een goed moment om inzicht te krijgen in de complexe dynamiek van relaties, want ongezonde verhoudingen in de maatschappij en in relaties worden nu keihard blootgelegd zoals destructief gedrag, obsessies en verslavingen.De Nieuwe Maan in Steenbok conjunct Pluto laat zien hoe sterk de transformele en evolutionaire energieën zijn in deze periode.

De verzachtende planetaire invloed van Venus in Steenbok driehoek Uranus in Stier vermindert de planetaire spanningsvelden en geeft opening tot iets nieuws, van creativiteit, het nemen van een gok, een romance tot de aankoop van iets bijzonders.
Een plotselinge liefde of een impuls in de relatie kan echter ook een afleidingsmanoeuvre zijn, een spannende uitweg. Pas op dat iets niet te mooi is om waar te zijn met deze energie.
Wat het ook is, het is van voorbijgaande aard, dus geniet ervan zolang het duurt.

Wees bewust van je persoonlijke kracht, want met deze kracht wordt inzicht verkregen om geheimen te ontdekken en alle mysteries tot op de bodem uit te zoeken en alles vanuit een ander perspectief te bekijken. Het biedt de mogelijkheid om een ontstane situatie goed te kunnen beoordelen, te herstellen of te elimineren.

Het effect van de Nieuwe Maan van 13 januari 2021 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Waterman van 11 februari 2021.
De beste tijd om veranderingen door te voeren en eventuele problemen aan te pakken, is tijdens de fase van de Wassende Maan, van 13 januari 2021 tot de Volle Maan in Leeuw van 28 januari 2021.

Blessed New Moon

error: Content is protected !!